Toto je skôr otázka pre dievčatá.... v poslednom čase a aj v nečase často bicyklujem. Začali ma bolieť prsia. Ako sa chránite? Ja nosím podprsenku a cyklotričko, keď je chladno aj vetrovku.
frajerka mavala podobny problem...prsia su z 90percent tukove tkanivo a preto malo prekrvene a tym aj lahko mozu prechladnut...spredu sa treba dobre chranit....to plati aj pre chlapov...aj ked skor v nizsich partiach...
Toto je skôr otázka pre dievčatá.... v poslednom čase a aj v nečase často bicyklujem. Začali ma bolieť prsia. Ako sa chránite? Ja nosím podprsenku a cyklotričko, keď je chladno aj vetrovku.
Moja Ivka používa Top alebo ako sa tomu hovorí s funkčného prádla konkrétne Berkner a na to šupne bud Klimatex alebo nejaký dres, záleží aké počasie.
chranit sa treba kazdopadne...ked cloveka nieco boli, sranda ide bokom...ja osobne radsej v teplejsom ako letnejsom ked treba, lahsie sa vyzliect ako niekde mrznut...takze este aj teraz mam v pohotovosti zimny dres, ktory prijemne hreje cely trup
...a hlavne po vymrznutom svihu treba vrelu vanu, dobre sa rozmrazit a potom pod perinu zohriat a prechladnutie sa nechyta ani na zenu ani na chlapa
ak je teda pricina tvojho problemu prechladnutie...prajem rychle zbavenie sa problemu
Skús miesto obyčajnej podprsenky takú tú športovú, čo má široké ramienka a vyzerá ako tielko od pása hore.
Potom bude hruď menej v pohybe a tým pádom by si mala značne eliminovať bolesť pŕs, nakoľko tá bude vyvolaná prílišným pohybom v tej oblasti...
A teraz polopate povedané: skús tú športovú nacucnutú podprsenku, aby Ti vnady nelietali, lebo preto Ťa to asi bolí
Máš pravdu, tak potom termo triko, alebo také čo má vpredu membránu, hmm, potom ešte pripadá do úvahy bolesť prsného svalstva ako takého, pri prechladnutí sa prenáša, ale detaily vie moja sladká polovička
... shisha, Ivka, niečo fundované z osobných skúseností:
-
tu vidno, ako sa chlapi dokážu angažovať, keď sa téma týka ich hračiek
Mam len take osobne skusenosti,no dobre,tak to poviem ako to je... ze ked som si nedala podprdu,lebo zas take velke nemam a obsuchalo ma niekedy tricko,tak ma tak boleli bradavky az no,normalne opuchli a scervenali...bolest ako svina.Preto sa pytam,ako ju bolia a ci cele...
Alebo aj ked mi bola zima,v zime som nosila normalne teplejsiu podprdu a na sport dobre spevnenu,ale aby netlacila...aj od zimy to je paradna bolest...
Inak co sa tyka tych bradaviek tak napriklad niektori bezci si ich prelepuju leukoplastom lebo ked napriklad kvoli zime stvrdnu a potom sa zacnu obtierat o tricko tak je to dost bolest.
Inak co sa tyka tych bradaviek tak napriklad niektori bezci si ich prelepuju leukoplastom lebo ked napriklad kvoli zime stvrdnu a potom sa zacnu obtierat o tricko tak je to dost bolest.
...a ja s om si furt myslel, ze je to velkoplast
inak aj ja casto robim to, co ti bezci
to ivka, ako sa prejavuje alergia na ten leukoplast?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moja Ivka používa Top alebo ako sa tomu hovorí s funkčného prádla konkrétne Berkner a na to šupne bud Klimatex alebo nejaký dres, záleží aké počasie.
...a hlavne po vymrznutom svihu treba vrelu vanu, dobre sa rozmrazit a potom pod perinu zohriat a prechladnutie sa nechyta ani na zenu ani na chlapa
ak je teda pricina tvojho problemu prechladnutie...prajem rychle zbavenie sa problemu
Potom bude hruď menej v pohybe a tým pádom by si mala značne eliminovať bolesť pŕs, nakoľko tá bude vyvolaná prílišným pohybom v tej oblasti...
A teraz polopate povedané: skús tú športovú nacucnutú podprsenku, aby Ti vnady nelietali, lebo preto Ťa to asi bolí
Ešte je dôležité akú velkosť pŕs máš. Ale to tu radšej neprezraď.
a teraz "páni" nejaké príspevky k téme: "Cyklistika a zväčšená prostata"
-
No to je toto
-
Mam len take osobne skusenosti,no dobre,tak to poviem ako to je...
Alebo aj ked mi bola zima,v zime som nosila normalne teplejsiu podprdu a na sport dobre spevnenu,ale aby netlacila...aj od zimy to je paradna bolest...
Som alergicka na leukoplast...
...a ja s om si furt myslel, ze je to velkoplast
inak aj ja casto robim to, co ti bezci
to ivka, ako sa prejavuje alergia na ten leukoplast?