Ospravedlňujem sa CERVOvi za túto tému ale nevedel som kde ju zaradiť.
ALE aj ľudské telo je zložené z rôznych častí - KOMPONENTOV.

Mám 30-tku na krku. Jazdním na MTBiku 12ty rok, posledné 4 roky intenzívnejšie aj absolvujem nejaké tie maratóniky a bohužial začínajú sa ozývať moje kolená. Doteraz som nevedel, že ich vôbec mám.

Chcem sa Vás opýtať bikeri, aké máte skúsenosti s prípravkami na kĺby, napr.: ARTHROSTOP RAPID, COLAFIT, GELACTIV a iné......
Bol som už aj u orthopéda, lebo som mal bolavé pravé koleno, ten mi šlahol nejakú injekciu a teraz je zatiaľ pokoj. Pýtal som sa aj jeho a ten mi doporučil ŽRALOČIE CHRUPAVKY.
Poradte mi, aké máte vy skúsenosti, ak ste mali niekedy nejaké problémy.

Len mi prosím neradte želatínové medvedíky a studeno - lebo to je zase

o nadváhe....... a kto má potom so sebou tahať toľkú váhu.
To si bol snad u sexuologa, nie?
Inac podobnych tem tu uz bolo, tam si precitaj o jedeni medvedikov a tlacenky.
Taky tak. Uplny vypinac bolesti je to
DZME PALCE FICKOVI, SNAD TENTO SQELY NAPAD PREJDE !!!
ale teraz Vazne... Naozaj takyto navrh pravnej upravy sa pripravuje a je to uplne chore... Az toto raz prejde - zorganizujem protestny maraton na URAD VLADY.... V prvom rade by mali takto trestat ALKOHOLIKOV a FAJCIAROV - ti predsa vyzieraju zo zdravotneho poistenia najviac...
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=13248&start=0
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... t=kolen%E1
posledne tyzdne sa mi tiez ozyvaju kolienka,uz ich zunovalo to bikovanie zrejme...zaujma ma ten napad s kuframi,lebo prave tu bolest alebo skor take napatie citim pri tlaceni pedalu...teda ako nastavit kufre popripade pedale
Drepy su zabijaky na kolena, to poznam. Skus cvicit tak, aby si nesiel prilis nizko ak cvicis s vacsou vahou. Najlepsie tak aby stehenna kost bola maximalne rovnobezne s podlozkou, nie nizsie, alebo dokonca len tak aby si mal v kolene uhol 90st.
posledne tyzdne sa mi tiez ozyvaju kolienka,uz ich zunovalo to bikovanie zrejme...zaujma ma ten napad s kuframi,lebo prave tu bolest alebo skor take napatie citim pri tlaceni pedalu...teda ako nastavit kufre popripade pedale
no to uz sa s tym musis pohrat ako to bude tvojmu telu vyhovat najviac...mna napriklad tiez boleli kolena, trosku som posunul kufre na tretre, dal o par mm vyssie sedlo a teraz je to bez problemov...
Bolesť v zadnej časti kolena (šľachy v podkolení) - zle nastavené kufre, vysoko sedlo, sedlo je príliš vzadu, príliš veľká vôľa kufrov - nastaviť na menšiu vôľu.
Bolesť vo vonkajšej (laterálnej) časti kolena - zle nastavené kufre - ***** idú von, extrémne vysoko alebo nízko sedlo, úzky rozostup pedálov.
Bolesť vo vnútornej (mediálnej) časti kolena - zle nastavené kufre - ***** smerujú von, široký rozostup pedálov.
A teraz si vyber!
Inac JoKo bol to prvy pripad-Bolesť v prednej časti kolena
ALE aj ľudské telo je zložené z rôznych častí - KOMPONENTOV.
Bol som už aj u orthopéda, lebo som mal bolavé pravé koleno, ten mi šlahol nejakú injekciu a teraz je zatiaľ pokoj. Pýtal som sa aj jeho a ten mi doporučil ŽRALOČIE CHRUPAVKY.
Gelatina - dostat to v lekarni a potom este kostihoj.
Poradte mi, aké máte vy skúsenosti, ak ste mali niekedy nejaké problémy.
Gelatina - dostat to v lekarni a potom este kostihoj.
Poznamka moderatora: Aktualne informacie tu https://www.mtbiker.sk/forum/trening-vyziva-zdravie/klbova-vyziva-t22305.html.