Tuto sezonu som začal celkom fine ale po jednej sa stalo to že sa mi začala strašne krutiť hlava bla bla bla proste od vtedy keď dlhšie bikujem je to to iste.Dedukciou a lekármi som zistil,že pri posede mam hlavu zaklonenu a medzi ramenami a to to spôsobuje.Chcu mi dačo naznačiť o obmedzeni bike.
Ma to dachto z vás poradte da sa toho zbaviť?
Ak jazdis v prilbe so siltom, tak prve co Ti pomoze znizit zaklon hlavy je, ze zahodis silt. Ak jazdis bez prilby, tak potom naozaj jedine kratsi a strmsi predstavec + lastovicky. Ak nepomoze ani jedno, ani druhe, ani kombinacia, tak potom uz len cvicenie zamerane na posilnenie svalstva krcnej chrbtice (ak nemas extremne natiahnuty posed vpred, tak mas to svalstvo asi prilis slabe a to moze robit problemy).
Mas pravdu zrovna dnes som rozmyslal dat silt viac hore abo ulne dole a s tým mojím svalstvom neviem behám,lesiem,skialpujem mam ho slabe?
ale citim to ako važnye obmedzenie a to ma s...
Budem musieť aj poprozmyšlat o tom nastaveni predstavca.
ts dnes som videl taku peknu tichucku krosu....aj na skycove su preteky...no ale to sa urcite da vyliecit ved toho doktora otrvuj trochu on ti urcite poradi. to by bol pekny chrapun keby ti bez snahy iba zakaze bikovat a koniec...
Ten lekár pravdepodobne nepredpokladal s faktom že pri tom bikovaní strácaš aj cukor, môjmu bratovi sa z toho tiež točievala hlava ale potom si dal niečo sladké a prešlo to, telo je hrozne zložitá vec a tvrdiť s istotou to čo tvrdil ten lekár je fušerstvo a rýchle vybavenie pacienta! Skús hľadať problém aj inde ako len v tom fakte čo ti šplechol ten doktor.
inac sa to tocenie hlavy a malatnost stava aj mojej polovicke,dava to za vinu"zlemu tlaku",ale stane sa jej to za hociakeho pocasia.Ta hypoglykemia ma zaujala,asi by nebolo od veci urobit testy...
A ako dodrzujete pitny rezim pocas vyjazdu? Ked k tomu pridame zalomeny krk, spaleny cukor, ...
Roznych kombinacii pre tocenie hlavy by sa naslo (pekna bikerka iduca v protismere )
zajdi niekam na rehabilitáciu, nech ťa doktor poriadne vyšetrí, popíš mu svoje problémy,
ak je to spôsobené chrbticou, určite na to príde .....
a dobrý fyzioterapeut to dokáže minimálne zmierniť,(ak je to trvala zmena) alebo celkom odstránit.... AK je to chrbtica....
a okrem iného ta naučia cvičiť rôzne veci na chrbticu...
mimochodom kolko máš rokov ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a potom rob bordel v lescoh
Lekarovi je tak jedno čo pre človeka znamena nejaka ta aktivita a aky dopad bude mať na človeka jeho zakaz
ale citim to ako važnye obmedzenie a to ma s...
Budem musieť aj poprozmyšlat o tom nastaveni predstavca.
Diky
a co tak hypoglykemia?
Tak by ťa mal v prvom rade poslať na RTG, aby sa vylúčili ...
Roznych kombinacii pre tocenie hlavy by sa naslo (pekna bikerka iduca v protismere
ak je to spôsobené chrbticou, určite na to príde .....
a dobrý fyzioterapeut to dokáže minimálne zmierniť,(ak je to trvala zmena) alebo celkom odstránit.... AK je to chrbtica....
a okrem iného ta naučia cvičiť rôzne veci na chrbticu...
mimochodom kolko máš rokov ?
Svitla nádej smutnému bikerovi. hahaha