ukazovanie stavu baterie na guarzkach funguje vacsinou tak ze ak je uz slaba bateria tak sekunodvka skace po dvoch sekundach nie po jednej ako normalne
lubor1 V manuali som ukazovatel stavu nezahliadol. Je ti na dve veci... Staci, ze ich nemas v tme viac ako 6 mesiacov a vsetko funguje. Co sa tyka presnosti pokial si v dosahu signalu tak mas ich nastavovane denne. Presnost si vies overit napr.tu.
Dik za info ale uz som nevydrzal a mam ich na ruke. Ten stav nabitia je ako bolo spomenute v dvoj sekundovom kroku a po dakom case sa zastavia a idu v pamati. Meria to aj prijem signalu a na moje sklamanie teraz nemozu odpocivat na nocnom stoliku ale na parapetnej doske. Na ten titan si treba zvyknut, stale mam pocit, ze nemam hodinky lebo stare mali raz taku vahu.
Ten link na presny cas je zaujimavy a idu presne podla toho. Mame doma este dva budiky riadene signalom a tiez idu presne iba jeden ide o minutu pozadu a druhy o tri minuty popredu v porovnavi s citizen. Zaujimave je, ze ked tie budiky nastavim rucne same sa preladia do stareho nastavenia teda idu presne ale zle.
co sa tyka toho umiestnenia tiez som si myslel ze musia byt blizko pri okne aby chitili signal, ale raz som ich nahodne nehal asi tak 5m od okna polozene na pravu stranu a na pocudovanie sa vzdy skalibruju, ked ich dam na lavu stranu alebo na sklo tak signal nechytia, takze odporucam vyskusat aj rozne polohy
Ja ich mam na ruke aj pocas spanku a netusim na ktoru stranu su natocene . Signal mam na H. Sice par krat sa mi stalo, ze neboli kalibrovane ale neriesim to.
Ja si na ten parapet zvyknem, rano som ich kontroloval a boli skalibrovane na H.
Inak cital som navod na pouzitie tej otocnej lunety a poviem vam chvala bohu je v mobile kalkulacka, ani neviem co som vlastne cital.
Ak doma nemas signal alebo to neriesis staci ich skalibrovat raz za mesiac rucne iba to trva podla navodu cca 3 - 15 min.
Kokos ako to tu čítam tak súčasné moderné hodinky by ma teda riadne otravovali, to vyzerá, že neslúžia majiteľovi ale majiteľ je ich otrokom. By som sa teda vykašľal na to vykladať ich kdesi kde chytajú signál alebo ich ukladať a správne natočiť na ten ktorý bok Každopádne hodinky sú to veľmi pekné , jednoznačne.
astro, preto som zamietol solárne, rádiom riadené Casia a kukám sa po niečom mechanickom. otec má mechanické Certiny od štátnic v 1975 a okrem občasného vyčistenia s nimi nikdy nič nerobil
Ja ich mam tri dni tak ma to este bavi.
Volodaj ja som mal okrem klasik quartz dvoje automaty Seiko a Orient. Seiko idu cca 1min. popredu za den a Orient idu cca 30sek. pozadu za den, su teda dost nepresne ale je pravda, ze mi to 16 rokov nevadilo hlavne som nechcel menit baterky. Hodinar mi povedal, ze na automat je to v norme.
Citizen ma + - 15sek. za mesiac u quartz strojceka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ok, skusim este raz...kto nechce mat *****ssa na stene, moze nosit toto na ruke
http://www.youtube.com/watch?v=yJamzhuA1Jc
Statnice a le TDF tak som inak snad ani nemohol. Akurat v nich nebajkujem.
ukazovanie stavu baterie na guarzkach funguje vacsinou tak ze ak je uz slaba bateria tak sekunodvka skace po dvoch sekundach nie po jednej ako normalne
Ten link na presny cas je zaujimavy a idu presne podla toho. Mame doma este dva budiky riadene signalom a tiez idu presne iba jeden ide o minutu pozadu a druhy o tri minuty popredu v porovnavi s citizen. Zaujimave je, ze ked tie budiky nastavim rucne same sa preladia do stareho nastavenia teda idu presne ale zle.
Inak cital som navod na pouzitie tej otocnej lunety a poviem vam chvala bohu je v mobile kalkulacka, ani neviem co som vlastne cital.
Ak doma nemas signal alebo to neriesis staci ich skalibrovat raz za mesiac rucne iba to trva podla navodu cca 3 - 15 min.
Volodaj ja som mal okrem klasik quartz dvoje automaty Seiko a Orient. Seiko idu cca 1min. popredu za den a Orient idu cca 30sek. pozadu za den, su teda dost nepresne ale je pravda, ze mi to 16 rokov nevadilo hlavne som nechcel menit baterky. Hodinar mi povedal, ze na automat je to v norme.
Citizen ma + - 15sek. za mesiac u quartz strojceka.