odchylka na automatoch sa da dorovnat tym ako ich odkladas na noc. kazdu noc si presne zmeraj odchylku - poloha na korunke, poloha korunka hore, cifer hore cifer dole. a zisti si ktora odchylka ti najviac dorovnava tvoju normalnu dennu odchylku. mne napriklad 7750 meskala 15s denne ale odklanadim na noc na korunku som to dal -2s denne.
egze ano viem ze sa to da polohou na korunke alebo na 9ne. Este som to presne nemeral kedy to robi kolko. Mam nieco medzi -0,6s - 2,0s takze mi to moc zily netrha
blackman vďaka za odpoveď , vyzerá to dobre aj cenovo. Trochu som sa obával, keď som si preklikal ceny oficiálneho dovozcu, ale stoja asi polovicu toho , ako tie čo mám teraz. Asi skúsim napísať Ježiškovi v decembri
Polo Ja aktualne nosim nieco podobne. Seiko SNZG15J
Attachment:
seiko1.JPG
Attachment:
seiko3.JPG
Ja mam tie iste,2 dni po kupe robili do minusu od 10 do 20 sekund, ale kedze som teraz prec a nemam ich so sebou, tak momentalnu presnost nemozem povedat. Mozem povedat, ze su to jedny nadherne, univerzalne a velmi kvalitne hodinky s charakteristickym vzhladom a s istou davkou sarmu. Spokojnost zatial uplna, len uvidim, ako sadne strojcek.
A btw neboli tieto fotky aj v jednej teme s anketou na chronomagu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://hodinkomania.sk/index.php/Thread/1931-SEIKO-5-SNZG07K1-military/
presnost je kus od kusu.. moje robia -15-20 sekund denne, mozno je to tym ze mam modre:)
Ja mam tie iste,2 dni po kupe robili do minusu od 10 do 20 sekund, ale kedze som teraz prec a nemam ich so sebou, tak momentalnu presnost nemozem povedat. Mozem povedat, ze su to jedny nadherne, univerzalne a velmi kvalitne hodinky s charakteristickym vzhladom a s istou davkou sarmu. Spokojnost zatial uplna, len uvidim, ako sadne strojcek.
A btw neboli tieto fotky aj v jednej teme s anketou na chronomagu?
...vsetko predane