Zaujimave, ze v ponuke na SK som ich nasiel aj tej celokovovej verzi vo viacerych e-shopoch. Napr. aj Alza ich ma ak teda nefabuluje a nedoda WA s plastovym telom.
nosené boli barbarsky a intenzívne, to plastové sklíčko je asi predchodca gorilla glass je bez nejakých viditeľných škrabancov, púzdro takisto
skúsim nafotiť súčasný stav
Dawe - inac ja som sa rozhodoval medzi GBA 800 a GBD 800, nakoniec som sa rozhodol GBD 800
Na týchto mi chýbali ručičky nejako som si na nich zvykol a v rýchlosti viem zaostriť na ručičky a ako som už písal, ja som ich zobral hlavne kvôli bazénu. Mám silné dioptrie a neviem fungovať so stopkami na stene nad bazénom.
este k tomu ze mnohe odolne hodinky su masivne na zapasti, pri noseni treba vyberat tak aby to nevyzeralo ze 'hodinky nosia Teba' ale fakt je ten, ze aj ked sedia na zapasti stale dost prekazaju na biku pri jazde v lese apod. Ja to riesim tak, ze som si kupil 'gumene zapastie' od Garminu za 10Eur, to nahodim na rajdy a hodiny dam na to. Davam tam hodinky co su na remienku alebo kaucuku, cize viem dotiahnut zvolenim prislusnej dierky a tak je to pomerne slusne zafixovane. Nie je s tym ani vela roboty a mas ich stale pred ocami/po ruke.
nie dik, staci ked mi na jednej ruke zavadzaju hodinky , aj ked tie apple watchky ani necitit na ruke, ale dakedy pri prezliekani prekazaju, resp. ked si dam rukavice na bike napr. tiez prekazaju trocha..
Popravde mne už hodinky chýbajú keď nemám nejaké na ruke. Skúšal som ale v rámci experimentovania dať na pravú ruku, že aký to bude pocit, a teda si to neviem predstaviť takto nosiť vôbec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skúsim nafotiť súčasný stav
Na týchto mi chýbali ručičky
https://images.app.goo.gl/gW4b38KUK8DqHpNu8
https://www.24time.cz/casio-retro-a-168g-9-unisex-hodinky-s-kovovym-reminkem-v-zlate-barve/
jedine takto. 1990's pimp!