nie su nepouzitelne, len nie su vyslovene sportove, ale skor doplnok k mobilu, trasu zaznamenaju cez apku stravy v pohode, pulzy tiez, je otazne nakolko su blizia realnym cislam tie z ruky bez hrudneho pasu, porovnaval som to davnejsie s garmin forerunner 230 a ten rozdiel nebol velky, pre moje rekrecne ucely uplne postacuju oboje, keby som chcel byt velky sportovec tak kupim nieco poriadne
je to uzavrety (samsung) ekosystem a ten je nepouzitelny, nema to ziadne exporty, grafy su tam v zaznamoch iba ako obrazok, samozrejme ikonka na zdielanie na FB nechyba, nastupane metre? Zabudni, to netreba vediet. Neni tam ani len mapka kadial si isiel. Proste je to cisto iba na to aby si sa niekde pochvalil ze si si isiel dat vecer do tela na socialnych sietach. Strava ma apku pre galaxy watch ale je to taky polo nedorobok(sama strava sa podla mna k tomu ani nehlasi), ukazuje to tri udaje a neni to spolahlive, vtedy ked som to najviac potreboval to nechytalo GPS. Pripojit nejaky BT alebo ant+ senzor? zabudni. Ked nemas samsung telefon (mal som, teraz uz nie) tak sa niekedy hodinky rano nepripoja pri prebudeni z rezimu nerusenia, musis manualne pripojit, na samsung telefone to fungovalo, to musim spomenut. Nemaju PC software, ani len webovy, vsetko robis cez mobil, atd atd. Proste HW je perfektny, hodinky su krasne, displej luxus aj plynulost, nemam mu co vytknut, ale SW je o hovne.
Používa niekto aj mechanické hodinky na bicykel? Ja nie ale kdesi som zachytil že to až tak nevadí. (Mám aj mechaniky SEIKO 5 SPORTS a neviem či si ich občas môžem dať ).
Všeobecne logicky by mechanikám mali vadiť otrasy keď držíte riadidlá na cesťáku (Graveli) a idete cez výtlky, mačacie hlavy atď..
Dik za vysvetlenie, to znie fakt ako katastrofa taky SW
Mechaniky som par krat mal na bajku aj v lese aj v meste, ale to som mal nejaky Miyota strojček nesmrtelný, raz som ho utopil a nazad ožil, dodnes fičí. Všeobecne sa to ale neodporúča, ak už aj otrasy prežijú, riskuješ pri páde a pod. Mechaniky sú skôr šperk, retiazku tiež nenosím na bajk. Smartwatch sú "lopata", to nech spraví prácu a keď ich postretne skaza, vymeníš bez emócie.
ja som teda odjazdil aj cerovku s Paneraikami na zapasti, no uz to robit nebudem, ale ine mechaniky nosim na bike obcas, ale lacnejsie, cca do tisicky som ochotny riskovat ...vraj im tie otrasy ale nerobia dobre, quartzove analogy su ale safe, tie seika by som ale riskol
nepopieram, no dizajn mohli mat tiez jedinecny, takto mi pridu ako obycajne hodinky ktore kupis kdekolvek na nete a bez nejakej pridanej hodnoty. nie som ziadny watch master tak mozno ti vidim ako laik zle
Po 2 a pol roku po páde činky odišli stratosy 2, kamoš mi ponúkol za dobrú cenu Suunto sparťan je baro stealth. Málo funkcií na hranie, zato rýdze športové náradie. Zatiaľ spokojný ikeď hodnota za peniaze boli amazfit 2 stratos top
Stratos 2s boli dosť biedne s vyskomerom(na rovnakej trase sa vedeli streliť aj o 100m)ale aj s vydrzou krycieho skla na senzore, po roku išli preč, dúfam ze 3. je na tom už lepšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Všeobecne logicky by mechanikám mali vadiť otrasy keď držíte riadidlá na cesťáku (Graveli) a idete cez výtlky, mačacie hlavy atď..
Mechaniky som par krat mal na bajku aj v lese aj v meste, ale to som mal nejaky Miyota strojček nesmrtelný, raz som ho utopil a nazad ožil, dodnes fičí. Všeobecne sa to ale neodporúča, ak už aj otrasy prežijú, riskuješ pri páde a pod. Mechaniky sú skôr šperk, retiazku tiež nenosím na bajk. Smartwatch sú "lopata", to nech spraví prácu a keď ich postretne skaza, vymeníš bez emócie.
https://www.biatecwatches.com/sk/
Majú teraz akciu, z najlacnejších e-shopov by som ich nebral...
Zatial veľká spokojnosť, naozaj sú výborné za tú cenu