Inak jazdite na letnych plastov alebo konkretne na zimnych ,ide mi len o to ci letne neprerezete bocnice o sneh a tvrdy teren to sa mi stalo pri tioge 2,10 factory XC alebo tak niejak fakt neviem mal som ich len raz pred 1,5 rokom jazdil som nie na snehu ale na ztvrdnutom pre Creva zmrznutom(to aby nepidal) bez snehu ,ide mi to ,ze jazdim na V brake takze na shehu som za den odfajcil Veestopky za 400sk,no a investicia na kotucovky je dost nakladna uz dovodu ze by som s nimi jazdil vylucne v zime:) no neviem teraz mam letne
plaste Vpredu Continetal a vzadu IRC Mythos II fakt cool ale na panaracer XC PRO FIRE nema akvsak ak bude mat silnejsie bocnice tak zostanem prinom .
No,ak sneh sa roztopi alebo ho nebude vela neviem ci nemam kvoli zamrznutom terene kupit vylucne zimne su fakt brutalne drahe 2xtolko akom letne cierka 3 000-4000sk to je fakt vela na to ze po snehu jazdit nemozem ,to viete nudim sa a tak si tu len tak pisem v vcera sa som bol na kolibe uz to tak brutalne nevypada mal som chut dneska ist ale neviem rozrazim si plaste za 1500 + 400 za veestopky 2000 za den to je dost,tak som si ho dal do servisu priebehu buduceho tyzna dostame novu Vidlu J4,po 3 rokoch jazenia na pokazenej rst som si povedal a Dost .
Pribehú tyzna zistim ako je to s bocnice versus letne plaste v zime a buduci vikend bude rampage ak samozrejme nebudem menit plaste alebo srat na ne a na podiate brachy ved zijeme len raz.
To je co take rozpisaneho bikera co viac napise ako najazdi tu uz dlho nebol:).