Maxxis. Vpredu Ignitor vzadu Ranchero. Som s nimi spokojny. Nehovorim, ze nepadam (naposledy vcera z vlastnej blbosti) ale este ani raz som nevinil pneumatiky.
BTW Vratim sa k "antisnakebite" - teraz ked som bol pozret co to tam mam tak som si vsimol ze to je na rafku.
ja mam kenda ale tie su uplne na hovno asi preto ze stali do kopy 600sk
Cim konkretne su na hovno? Ja som s nimi praveze velmi spokojny. Fajne makke stople a dobry zaber. Vzal som ich ako experiment. Inak najspolahlivejsie podla mna Z MAX. Napriklad tie Continentaly co sa tu dost vychvaluju sa mi zdali tvrde, nizke stople a hned sli do...
Podotykam jazdim asi 90 %teren a nevyhnutnych 10 % trpim na ceste.
Ja mám zatiaľ origo Spešl plášte (konkrétne Adrenaline Pro), čo boli na biku. Sú málo odolné voči defektom, čo mi potvrdil aj jeden test, ktorý som našiel na internete (takže to nebola iba moja smola). Ale na druhej strane podľa toho istého testu majú veľmi dobrý grip.
Keď ich dojazdím, dám tam niečo od Schwalbe. Resp. keď pôdem v lete niekam do álp, tak tam na betón budem musieť dať niečo iné (asi Albert-a), aj keď tie pôvodné ešte nebudú zjazdené.
ja vpredu michelin xcr at 2,1 kevlar
vzadu michelin xcr mud 2,1 kevlar
siva farba ma pri micheline trochu sklamala lebo zelena bola fakt super a mam ten dojem ze aj zmesi boli predtym trvacnejšie. skoda že uz nerobia model front s
presne tak pali g mal spravit aspom anketu ake znacky sa jazdia najviac no ale k teme ja mam WTB wierwolf 2,10 zatedy su good 400Km 60% lesne strkove cesty -asflatove 40%chodnicky zvaznice
niekto sa na bike-fore vyjadril v zmysle "kazdy plast nad 500g je zbytocna zataz" a celkom s nim suhlasim (ak sa bavime o +- xc/maratony)
btw irc, hutchinson, a na prvom suchom maratone vyskusam continentaly...
Ja som bol najspokojnejsi s Continentalmi twistermi pro aj ked na ne kazdy pindal. Teraz mam Micheliny S comp light. V bahne su sice lepsie ale na ceste maju predsalen vacsi odpor.
no na tomto bajku som spravil okolo 10 000 za pat sezon hehe a mam vpredu este stale povodny plast ten plast bol chvilu aj vzdu ale to boli take cachre machre ... v podstate neviem ani co mam v zadu ale mal som continentali explorer s takymi podkovickami pre stastie nepomohlo som to rozkuskoval ale kym boli vo forme tak vrcholna spokojnost... a este mam sedem krat pichnutu stastnu dusu... stale si hovorim ze uz treti krat ju nepichnem ... 4 5 6 a nakoniec som skoncil pri sedmicke...
inak ovplyvnuju tie zaplaty nejako jazdne vlastnosti?
niekto sa na bike-fore vyjadril v zmysle "kazdy plast nad 500g je zbytocna zataz" a celkom s nim suhlasim (ak sa bavime o +- xc/maratony)
o tej vahe chapem, ze skor treba setrit vahu na kolesach, ale nie kazdy chodi na zavody a pod. akcie - takze tomu bikerovi je to viac-menej jedno, ci ma plast 500g alebo 650g...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW Vratim sa k "antisnakebite" - teraz ked som bol pozret co to tam mam tak som si vsimol
vpredu 5 dní Nobby Nic Evolution 2,4
vzadu Little Alebert 2,1
k teme mam nejake(xxx) co su na biku od zaciatku a nie a nie ich zjazdit
Cim konkretne su na hovno? Ja som s nimi praveze velmi spokojny. Fajne makke stople a dobry zaber. Vzal som ich ako experiment. Inak najspolahlivejsie podla mna Z MAX. Napriklad tie Continentaly co sa tu dost vychvaluju sa mi zdali tvrde, nizke stople a hned sli do...
Podotykam jazdim asi 90 %teren a nevyhnutnych 10 % trpim na ceste.
Keď ich dojazdím, dám tam niečo od Schwalbe. Resp. keď pôdem v lete niekam do álp, tak tam na betón budem musieť dať niečo iné (asi Albert-a), aj keď tie pôvodné ešte nebudú zjazdené.
ja vpredu michelin xcr at 2,1 kevlar
vzadu michelin xcr mud 2,1 kevlar
siva farba ma pri micheline trochu sklamala lebo zelena bola fakt super a mam ten dojem ze aj zmesi boli predtym trvacnejšie.
inak ovplyvnuju tie zaplaty nejako jazdne vlastnosti?
o tej vahe chapem, ze skor treba setrit vahu na kolesach, ale nie kazdy chodi na zavody a pod. akcie - takze tomu bikerovi je to viac-menej jedno, ci ma plast 500g alebo 650g...