Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vydaty? ked uz, tak zenaty, nie? ci co som nepochopil? :)
Zobraziť komentár 29.01.2009 - 16:34:10
00
niekedy ta domacnost byva aj hlucna :? ...... :D
Zobraziť komentár 29.01.2009 - 17:49:10
00
Nuz ono by to malo byt asi,ze je dobre ked maju dvaja ludia co najviac spolocnych zaujmov.

Pod toto sa po všetkých svojich skúsenostiach podpisujem. Takisto auparkové děvky a útlocitné kvetinky nie sú nič pre outdooráka.
Blbé je že tej jednej akčáčke čo poznám je prednejšia helikoptéra ako chránené zvieratko z Červenej knihy :cry:
Zobraziť komentár 29.01.2009 - 18:36:34
00
Pod toto sa po všetkých svojich skúsenostiach podpisujem. Takisto auparkové děvky a útlocitné kvetinky nie sú nič pre outdooráka.
:cry:

:!: ....tak to si trafil do čierneho!!! uplny suhlas mne je z tých novodobých metrosexualok na blitie :o ....je super že zmyslom ich života je byť in non stop byť v maxe, poluse,hypernove ....na kavičke....je krasny slnečný deň, radosť vybehnúť do prírody, ale nieee všetky tieto devy hufne tiahnu do týchto lokálov ..........pre ja mam už dlhé roky na túto sortu averziu....ja mám doma uplny protipól....manželka hravala aktívne(klubovo) tenis + jazdecký klub kone-parkúr..............raz som sa dal nahovorit na jazdu na koni s trenerom.....no nie je to sranda sa tam udrzat :P ....prvýkrát v živote som mal svalovicu vnútorných stehenných svalov...tak to bola iná lahodka........preto 60 -kilogramový veterán z velkej pardubicke džokej Váňa ma u mna big respect!!! 8)
Zobraziť komentár 29.01.2009 - 20:32:20
00
Sranda, mám pár kamarátok koniarok, jedna jazdila závodne drezúru, druhá voltíž, tretia má ranč pri Mauackách... a ja som na koni ešte viacmenej nesedel (sedel ale dávno a málo... a na totálnom flegmošovi).
Zobraziť komentár 29.01.2009 - 20:36:08
00
viete čo sa stane, ked žena padne z koňa?
rozbije si hlavu o nočný stolík :lol:

PS: sorry za OT ale bolo to priamo nadvezné na tému ... skoro
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 08:33:14
00
Poznáme :P
(na nemenovanom serveri mám sebakritickú prezývku OldHorse)
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 08:34:26
00
Vrana k vrane sadá...keby sa po tých obchodných centrách nepoflakovali aj chalani,ktorí sa hrajú na pracháčov(a možno nehrajú) a balia na to baby,ani oni by tam nechodili... :wink:
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 13:01:24
00
Maju tak akurat holu rit a ne prachy.
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 13:23:55
00
Ivka tu ide o to že prístup oboch strán je z hľadiska dlhodobého spokojného prežitia poněkud úbohý (aj keď taká zlatokopka a maybe aj taký sponzák si to iste nemyslia, enem pak se diví).
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 14:03:48
00
jj uplny suhlas ... uz neplati holka do koca aj do voza, uz iba do voza a najlepsie nejakeho SUV mercedes , bmw a pod. Studujem v Nitre a tam to vidim kazdu chvilu ako sa tie slecinky vyvazuju v takychto autach a maju tolko rokov co ja... a uz si len treba domysliet kto ich sponzoruje.
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 14:39:27
00
Kto by ich sponzoroval, kolíček... :P
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 15:02:27
00
Už za mojich mladých čias sa v Nitre hovorilo, že keď dáš dohromady počasie a pifu (študentku pedagogickej fakulty), tak z toho môže vzniknúť jedine ***** počasie.
Zobraziť komentár 30.01.2009 - 19:42:25
00
Nuz ono by to malo byt tak,ze je dobre ked maju dvaja ludia co najviac spolocnych zaujmov.

S tým súhlasím,ale nemali by mať spoločné záujmy zasa úplne všetky ........ potom môže nastať z titulu minimálnej odluky - ponorková nemoc,psychická a komunikačná degenerácia...no proste buď kolaps vo vzťahu,alebo protipól - vytvorenie psychickej siamskej dvojice.
Ne tak ?
Zobraziť komentár 31.01.2009 - 07:17:13
00
Je to rozhodne lepšia alternatíva, ako sa dať dokopy len na základe nejakého náhodného (a náhodne vydareného) pohlavného styku. Keď už o to ide, ani spoločné záujmy nemusíš nutne vykonávať spolu. A čo sa ponorkariny týka, nemyslím si, že by hrozila zohranej dvojici. Tá sa spravidla objavuje tam, kde je skupina ľudí spolu dlhodobo NEdobrovoľne a bez možnosti "vystúpiť", nie nadarmo sa to objavilo na ponorkách, kde máš partiu vojclov pod ťažkým existenčným stresom. (Navyše si ešte predstav inteligenčné a spoločenské rozvrstvenie posádky ponorky, od VŠ personálu po IQ tykve - zažil som bývanie typu vedec s SBSkárom a po týždni mi začalo hrabať.)
Odluka zabíja podstatne efektívnejšie. A takisto sabotáž.
Takže ne tak.
Zobraziť komentár 31.01.2009 - 10:29:45
00
keyboard_arrow_up