pri normálnom jazdení ak nepočítame extrémy ako Sulov za mokra a podobne(tam je ti to naozaj zbytočne),tak po tom pripravku čo som pisal sa na neho lepi daleko menej bordelu a po jazde ti stačí bike otriet handričkou.
Jezus mam na biku tiez matny lak a na tej ciernej drsnej potvore ostavaju "skrabance" od zablatenych topanok a nejde mi to dat zaboha dole. Nemas nejaky napad? Lebo skusal som to vystriekat vodou (opatrne wapkou), trosku to pomohlo ale je tam stale nieco videt. Ze by to bol natvrdo zodraty lak? :/
Jezus mam na biku tiez matny lak a na tej ciernej drsnej potvore ostavaju "skrabance" od zablatenych topanok a nejde mi to dat zaboha dole. Nemas nejaky napad? Lebo skusal som to vystriekat vodou (opatrne wapkou), trosku to pomohlo ale je tam stale nieco videt. Ze by to bol natvrdo zodraty lak? :/
Zubná kefka to istí, treba nájsť tu správnu tvrdosť a ideš na to
Ja mam taky kvazi titanovo sedy odtien, takze tam tie leskle skrabance nevidiet. Kefku som neskusal, ale keby ma to velmi stvalo (na ciernom to musi byt vidiet dost), tak by som skusil len lokalne na to miesto nejaky tekuty prasok typu CIF (sice sa v reklame hovori ze neposkriabe , ale to plati len pre smalt - plasty a lakovane plochy to jemne zbrusi a teda zmatni).
Nie som síce lakýrnik,ale nedalo by sa to prelakovať lesklým lakom?Chápeš,ide o definitívne riešenie,lebo ako čítam,budeš sa s týmto problémom potýkať neustále.Takto by si mal o jeden problém menej až do konca životnosti biku.Ak by sa lak časom doráchal - znovu prelakuješ.
Kúp v drogiške transparentný autolak lesklý a skús.Predtým bike samozrejme očistiť + odmastiť.
Ja som takto teraz lakoval bike a som spokojný .Kým som dosiahol totálny lesk,tak som minul 3 spreye,ale bike je hladký jak sklo.Možno aj idem rýchlejšie o 0,0001 km/h.Ha ha,hi hi,ho ho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Moj bike ma matny lak, takze to posledne po com tuzim je dodat mu lesk.
Zubná kefka to istí, treba nájsť tu správnu tvrdosť a ideš na to
Ale dik za radu :]
Ja mam taky kvazi titanovo sedy odtien, takze tam tie leskle skrabance nevidiet. Kefku som neskusal, ale keby ma to velmi stvalo (na ciernom to musi byt vidiet dost), tak by som skusil len lokalne na to miesto nejaky tekuty prasok typu CIF (sice sa v reklame hovori ze neposkriabe
Nie som síce lakýrnik,ale nedalo by sa to prelakovať lesklým lakom?Chápeš,ide o definitívne riešenie,lebo ako čítam,budeš sa s týmto problémom potýkať neustále.Takto by si mal o jeden problém menej až do konca životnosti biku.Ak by sa lak časom doráchal - znovu prelakuješ.
Kúp v drogiške transparentný autolak lesklý a skús.Predtým bike samozrejme očistiť + odmastiť.
Ja som takto teraz lakoval bike a som spokojný
to by ta kusol vlk do riti v lese
Nemoze lebo mam vlka v riti
Na Kone!
Ale ja mam vlka..
Tak ty na vlka!