rad by som sa teda opytal, ci zdravite okoloslapucich bikerov alebo len ked je to mtbckar alebo ako to vlastne chodi...z osobnej skusenosti asi viem ze sa zdravia len bikeri ktory maju dresy a drahe biky
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
ked presli, kamoska sa pytala.
to boli Cesi? ja vravim, ze hej a ona, odkial ich poznas?
tak som sa musel smiat a vysvetlovat, ze to je normalne, ked sa cyklisti zdravia:)
Potvrdzujem, raz som ju stretol, išla pešo, ja na kole a pozdravila!
inak zatial co jazdievam, tak vacsina ani nespozoruje ze idem okolo na biku takze mozem marne kyvat...a ked uz tak vacsinou len mladsi kedze starsi si zrejme myslia ze mlady nemoze byt biker alebo co
naposledy ked som bol na normalnom biku siel som trasu(cisto cesta,ja som siel na xc biku):
Prievidza-N. Rudno-Cicmany-Fackovske sedlo-Klacno-N. Pravno.Lazany-PD
stretol som asi 20 bikerov,z kt. bolo cca 5 mtbckarov,ty sa zdravili hned(jeden na mna hulakal uz z 50 metrov),ostatok boli ziletkari, ktory na mna len blbo kukali....
ZJAZDY atd
posledne 2 tyzdne ked sme boli volaco poskakat a po-zjazdit sme tiez stretli kopu xc ckarov,ktorym ked sme aj kyvli aj zdravili,tiez len blbo kukali
tak uz fakt neviem
Teraz radsej praktikujem ocny kontakt
A potom mladý neodzdravia preto lebo ich to rodicia nenaučili (česť tým čo svoje deti učia zdraviť)
a potom deti majú vetšinov lacnejší bike a nemaju dres a preto sa možu cítit ponížený a nepozdravia z hamby. Ja osobne zdravým slušných aj neslušných ale keď neodzdravia kašlať na nich oni sú blbý nie ja.
osobna skusenost.... stalo sa mi to nespocet krat.
takze vsetkym: