Lokalizácia
Formulár sa odosiela
NORMALNY BIKE
naposledy ked som bol na normalnom biku siel som trasu(cisto cesta,ja som siel na xc biku):
Prievidza-N. Rudno-Cicmany-Fackovske sedlo-Klacno-N. Pravno.Lazany-PD
stretol som asi 20 bikerov,z kt. bolo cca 5 mtbckarov,ty sa zdravili hned(jeden na mna hulakal uz z 50 metrov),ostatok boli ziletkari, ktory na mna len blbo kukali....

ZJAZDY atd
posledne 2 tyzdne ked sme boli volaco poskakat a po-zjazdit sme tiez stretli kopu xc ckarov,ktorym ked sme aj kyvli aj zdravili,tiez len blbo kukali
tak uz fakt neviem :^) :^) :^)
Zobraziť komentár 03.10.2009 - 18:40:31
00
Asi máš špatný pozdrav,skús zarevať ,,Nazdar kreténi" myslím,že by to mohlo mať lepšiu odozvu :lol:
Zobraziť komentár 04.10.2009 - 08:52:26
02
myslim si ze by mala byt medzi nami nejaka sudrznost :handshake: narozdiel od toho kto aky bike ma
Zobraziť komentár 04.10.2009 - 09:06:45
10
Ja zdravím aj babky na Libertách :D Veď tiež bikujú :lol:
Zobraziť komentár 04.10.2009 - 09:28:36
00
Ja som zdravil kyvnutim hlavy :nod: alebo zdvihnutim ruky :hai: - cestou na Kolibu ma vsak nikto neodzdravil - tak som prestal zdravit aj ja. Na moje prekvapenie ma cestou spat jeden MTb-ckar pozdravil na co som sa skoro z biku od prekvapenia zosypal :whew: .

Teraz radsej praktikujem ocny kontakt :fubar:
Zobraziť komentár 04.10.2009 - 14:56:29
00
Tak niektorý si asi myslia že čím drahší bike tým lepší biker a tak zdravia len kto ma dobrý bike.
A potom mladý neodzdravia preto lebo ich to rodicia nenaučili (česť tým čo svoje deti učia zdraviť)
a potom deti majú vetšinov lacnejší bike a nemaju dres a preto sa možu cítit ponížený a nepozdravia z hamby. Ja osobne zdravým slušných aj neslušných ale keď neodzdravia kašlať na nich oni sú blbý nie ja.
Zobraziť komentár 05.10.2009 - 17:22:14
00
co som si vsimol, tak cestaci neradi zdravia MTBckarov :)
osobna skusenost.... stalo sa mi to nespocet krat.
Zobraziť komentár 05.10.2009 - 18:24:33
00
Mňa cesťáci väčšinou pozdravia, MTB-čkárov moc nestretávam. :(
Zobraziť komentár 05.10.2009 - 19:07:05
00
Najcastejsie jazdim okolo vodneho diela v ZA a tam takmer ziadny ziletkar nie je a ak aj dakeho stretnem (kdekolvek inde), nemam problem pozdravit. Vecsinou odzdravia. S MTB je to podobne...raz ano, raz nie. Ale celkovo mam so zdravenim pozitivnu skusenost. Este mi za to nikto nevynadal :D

takze vsetkym: :hai:
Zobraziť komentár 05.10.2009 - 19:18:52
00
ja osobne zdravim a dakujem v lese dost ... ale tak mi napadlo ... riesite tu slusnost a neslusnost .. ale napr v meste alebo na hradzi sa iste nezdravite s kazdym kto ide okolo .. ci?
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 07:10:24
00
na hradzi iste nezdravim,bol by som z toho nezdravi :lol:
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 07:19:41
00
ako v ktorej casti...jedna je strkovo-prasna v ZA, tam ano (inak, je tam velmi vela rybarov, a takmer kazdy po mne pokukuje, akoby v zivote bike nevideli :fubar: )...ale na opacnej, ktora je vybetomovana a premava sa tam stovka ludi na meter stvorovy, tak radsej nie :lol: max. zdiham prsty na lavej ruke...
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 09:51:40
00
Možno budem za blbca, ale ja zdravím vo väčšine prípadov ako prvý len cyklistov mimo Bratislavu, alebo ešte lepšie za Pezinskou Babou smer sever. Prinútili ma k tomu mnohé okolnosti a zážitky.
V zime zdravím všetkých cyklistov, pretože von sa nevyberie len tak hocikto.
Na hrádzi (pre mňa je to tá pri Morave) zdravím tiež len v zime, alebo večer/v noci keď ich uvidím :) .
Vo všeobecnosti pozdravím len toho, kto má NA HLAVE prilbu.
Cesťákou zdravím a väčšinou odzdravia.
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 10:51:27
00
Mna na hradzi pozdravia aj korculiari a opacne ;)
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 11:45:54
00
Moja skusenost je, ze ludia zdravia vacsinou v pripade, pokial ma dotycny prilbu, dres a pod. pripadne ma drahsi bike a nie je len "vikendovy jazdec".
Po tom, co som kupil cestny bike ma pozdravili aj dvaja ziletkari, ale skor som nazoru, ze zdravia sa len medzi sebou, ale zase nie vsetkych co idu na cestnom.
V zime sa mi vsak sem tam stalo, ze pozdravil aj ziletkar na hradzi, aj ked som bol na starom Olprane.
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 12:48:19
00
keyboard_arrow_up