Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mne je to celkom sympatické, aspoň sa po tom nebudú túlať buchty na vysokých podpätkoch...ale osobne mi to k životu netreba... :$ :P
Zobraziť komentár 12.03.2010 - 10:53:43
00
účelné ale otrasné (po tom rakúskom som aj jazdil)
Zobraziť komentár 12.03.2010 - 10:56:13
00
turbi: drevo zo zelezneho stromu vydrzi viac .. ale .. kto asi tak z tehto materialu nieco robi ,ze :(

by si neveril ,ale existuje drevina s nazvom ipe.je to nejaky exoticky strom z malajzie a na slovensku sa predava pod oznacenim zelezne drevo.je to vraj najtvrdsia drevina na svete a je velmi odolna .bezne sa z nej robia napr. zahradne terasy. len ma jednu obrovsku nevjyhodu-je strasne draha
Zobraziť komentár 12.03.2010 - 22:22:26
00
kraaasne, este mi to pripomenulo nieco podobne v susednej krajine... ano, aj takto sa daju efektivne minut peniazky z dani... kto umi, umi... :clap:

taký krásny dres som už dávno nevidela :lol:
Zobraziť komentár 15.03.2010 - 12:40:06
00
yoyomi: no ja som myslel ten strom co rastie v Juznej Amerike, ak to drevo hodis do vody, ponori sa, je tazsie. Bezne sekery sa na tom tupia a tusim termity ho tiez nechcu. Akurat uz neviem ako sa vola. Ipe rastie aj v Brazilii, neviem odkial pochadza original. Pozeram, ze takychto drevin je viac (bangkirai , massaranduba,cumaru,tatajuba). Koniec koncov cedrove drevo je jedno tiez take. Ale original ceder uz rastie len v jednom lesiku tusim v Syrii.

Btw beton koroduje a rozpada sa, tie prve betony nevydrzia dlsie nez 100 rokov, ale dnes uz asi su lepsie. Najlepsi material je zivy strom :lol:

Inak z dubu sa u nas robili mostne piliere .. vydrzali desatrocia. Dub tusim vo vode este tvrdne az kamenie. A co sa tyka Stareho mostu, tam je hlavny problem nie to, ze by sa rozpadaval, ale ze ho treba dvihnut kvoli lodnej doprave.
Zobraziť komentár 15.03.2010 - 13:33:28
00
no neviem ale ak by islo o konzoly ake su okolo toho svahu prvy obr. jedine kov ....
co sa tyka dreva skus si zistit cenu a mozno ta vyjde ocel lacnejsie ....

mna skor zaujima ci tie mrezoviny nebuchaju ked sa tadial ide na biku ,ci je to nejako odhlucnene dakou pryzou, gumou atd ...
Zobraziť komentár 15.03.2010 - 15:52:32
00
janosik: ale jasne .. tam normalne , ak jeden nechce prerobit statny rozpocet, tak diery + ocelove pruty. Inak co sa tyka prejazdu, tak zo Salzky viem, je to take zvlastne, nedrnca to, ale vydava zvlstny zvuk, je to zaujimave :)
Zobraziť komentár 15.03.2010 - 16:02:35
00
Drevo alebo oceľ? Toť otázka.Na naše slovenské podmienky je to vlastne jedno,ak by to bolo z dreva,prídu "občaňja",rozoberú a budú si kúriť :lol: Ak to bude ocelové,prídu "občanja",rozoberú a odovzdajú to na ďalšie spracovanie v US Steel :lol: Čiže stavať vôbec niečo také?A preto "Tí ****** na vysokých postoch" do takýchto vecí radšej neinvestujú....... :lol: :D :rofl: :handshake:
Zobraziť komentár 18.03.2010 - 09:20:37
00
tragi-komicky dovod preco radsej nestavat cyklo trasy na slovensku ....
Zobraziť komentár 18.03.2010 - 10:26:15
00
a co tak nieco taketo? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=IAJFO9m3Kbc
Zobraziť komentár 18.03.2010 - 12:08:39
00
prave som si nasral do gati , hlavne ked isli na hrane toho zrazu kolmeho :-)
Zobraziť komentár 18.03.2010 - 14:40:41
00
keyboard_arrow_up