Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no ja som to pochopil tak, ze dnes namiesto treningu si dakto kupi radsej nadupany bajk aby bol lepsi :)

ja som to tiež nejako tak pochopil...
napr. vtedy sme behali len v teniskách Jas Bardejov, v bavlnenom tričku a trenírkach, o jonťáku sem takmer netušili a behali sa super výkony... Dnes má každý super tenisky, textil climacool, kompresné veci, super výživové doplnky a výkony sú omnoho horšie a v cyklistike to je asi podobné, to tým chcel básnik povedať, nie? ;-)
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 11:22:14
00
kazdy ma super vybavenie?
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 11:29:08
00
oproti ere socializmu ano vsetci :)
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 11:31:39
00
K tejto téme iba toľko, že už "starí Gréci" hovorili, že pred tridsiatimi rokmi bolo lepšie. Že bol väčší poriadok, ľudia boli slušnejší, ... a tá mládež? No, škoda hovoriť!

... alebo to hovorili už starí Egypťania? Už si nepamätám.
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 11:47:40
00
ja som to tiež nejako tak pochopil...
napr. vtedy sme behali len v teniskách Jas Bardejov, v bavlnenom tričku a trenírkach, o jonťáku sem takmer netušili a behali sa super výkony... Dnes má každý super tenisky, textil climacool, kompresné veci, super výživové doplnky a výkony sú omnoho horšie a v cyklistike to je asi podobné, to tým chcel básnik povedať, nie? ;-)

výkony sú omnoho horšie a v cyklistike je to podobné? no to by som rád vedel v čom...:D
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 12:00:22
00
výkony sú omnoho horšie a v cyklistike je to podobné? no to by som rád vedel v čom...:D

no ked si napr. zoberieš v behu, bežne sa behávalo 5000m pod 15 min. to bol normálny čas, dnes to zabehnú tak traja ľudia na Slovensku... Samozrejme, že to neplatí o svetovej špičke atď., tam sa výkony zlepšujú neustále, ale bavíme sa o Slovensku
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 12:39:03
00
na ZS nam daval bezne telocvikar 1500m. dnes to nezabehne 90% triedy ako som sa dozvedel od syna a vcetne neho :headbang:
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 12:49:12
00
nj, mavali sme sutaze medzi skolami, potom obvodove kola a mestske kolo. A je to tak, bezne sme behavali na skolskom ovale. Telesna bola moja najoblubenejsia hodina. Telocvikar s nami bezne hraval futbal, hadzanu...to boli casy. Ked tak nad tym uvazujem, nas rocnik bol od druheho stupna dost vyrazne pohybovo nadany. Skoro vsetci sme hravali klubovo futbal, vo volnom case basketbal, atd.
Dnesne decka sa povacsinou flakaju po nakupnych centrach.
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 12:55:33
00
Sa vrátim k tomu socializmu. Qua ja som nikdy BMX nemal a keď konečne prišlo k tomu, že malý Turbi dostane bicyk pod stromček tak som dostal ***** Esku 24x1,75 na torpéde. Na Favorit som čakal tiež nejaký ten mesiac a keď som sa trošku nabúral s motorkou tak nové kolesá mi asi po pol roku zohnal fotrík v Čechách. Ale odstávka nabúraného bicykla mala aj svoju výhodu. Našťastie mi foter nezohnal už nové blatníky a ja som mal Favorit konečne bez nich. hehe
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:06:05
00
turbi:to bola taka modra s plastovym sedlom? :D,ak hej tu som mal aj ja.3 prehazka
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:09:31
00
turbi: asi si malo posluchal :-P
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:14:35
00
...a vtedy fungoval aj odznak zdatnosti
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:15:51
00
Poslúchal som dosť. Ale keď sa niečo kupovalo a stálo to pol výplaty tak sa zvažovala praktickosť pre celú domácnosť. A asi by to vyzeralo blbě keby išla mama na BMXke. hehe
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:19:11
00
Som rád,že som na tomto fore trošku rozvíril debatu,stale tvrdím,že za Socializmu sme sa viac hybali,za malo peňazi bolo viac muziky,teraz mame facebookové deti,rodičia športujú a deti sedia doma pri počítači a priberajú,je smutné,že mamka má lepšiu figúru,ako jej 17 ročná dcéra
Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:21:46
00
no tak to ste boli celkom frajeri asi mali vasi fotrovci dobre konexie :D
ja som dostal na narodky velamos super deluxe a tesil som sa ako svina. samozrejme som ho hned odstrojil za co som bol dodrbany a po skoku z obrubnika ustrelilo tie dve zahnute tyce (ano tyce nie rury :lol: ) od sedlovej ramovky za co som uz dostal bitku :rofl: foter zvaril a fical com dalej. ja mam spomienky dobre na tie casy.

Prílohy:

Komentár súboru: nie je to uplne identicky bike ale ram je ten isty.
velamos.jpg
velamos.jpg 26.38 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: moj prvy bike bol presne tento pionier ktory som zdedil ako jazdenku po bratrancovi hehe.
pionier.jpg
pionier.jpg 83.7 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 10.10.2012 - 13:26:06
00
keyboard_arrow_up