Tak toto ,,divné zoskupenie" by spravilo najlepšie,keby sa na to vykašle hneď dnes,nič príšernejšie som v živote nepočul,najmä ten stupídny text je čerešnička na torte. volodaj nemôžem uveriť,že by si toto dokázal počúvať dlhšie ako minútu Sorry ale nemohol som inak...
jedina slovenska metalova skupina ktoru som kedy dokazal pocuvat bolo trencianske Depresy
Depresy - The Forest Below The Midnight ShadowOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
..inak pre mna slovensky metal vpodstate neexistoval, vsetky "stalice" (Dementor a pod) na mna posobili ako uplni amateri, ktori spravia skladbu z riffov ktore nejaky Krabathor zahodil ako prilis trapne
..a pokial ide o nejaky slovansky folk/pagan, tak myslim ze toto je kvalitativne uplne ina uroven:
niezeby som nejako pocuval tuto hudbu, ale v tomto obdobi sa to naramne hodi k dianiu na fore. Tono S. (+ Strapo) "Profi hejter"Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ked už ste zavrtali do SK metalu, starý Gladiátor.....kde mohli byť teraz...Gladiator - Designation [Full Album] {1991}Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Taky hudobny Martin Benka na pockanie
Na mna dost tvrde, asi najviac sa mi pacili ich pesnicky z obdobia predtym, ako Mika dokopala múza (co neostalo bez nasledkov).
tak starsia tvorba gladiatoru sa mi pacila - cista sepultura ,ale kto sa nechcel vtedy podobat vsakze-nevycitam ...no a pre mna "skoncili" albumom Gladiator - Third Eye (1994)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down ,ktory povazujem za ich najoriginalnejsi a znamena pre mna zaroven nostalgiu jedneho preziteho leta
Ja som Gladiator zažil naživo v októbri 1995 keď som bol v Žiline na koncerte Iron Maiden,boli ako predkapela-a môžem napísať,že to vôbec nebol prúser,viac ako 10 000 fandov celkom pekne ,,nažhavili" No potom ich tiež postihol ,,syndrom Metallicy" a začali skladať a hrať totálne sračky ktoré s metalom nemajú nič spoločné.Škoda,bola to dobrá kapela,ale u nich asi zvíťazil čistý pragmatizmus a začali hrať takú produkciu,ktorú strávi a počúva oveľa väčšia cieľová skupina, ako tých pár metalových fandov.
Moja je locomotive bridge ci jako sa to pise i pink floydov je to zas hey you
Myslis "Locomotive Breath"? Hej, tou obycajne koncia koncerty. Videl som ich 2x nazivo. Myslim, ze niet vacsieho showmana ako je Ian Anderson ... teda, bol ... dnes uz sa prejavuju roky aj u neho.
hej hej tu. andersona som zazil v 2002 dakedy asi v ba. ale iba on sam. ja som v podstate na taku hudbu este mlady aj v tomto veku , na strednej som to objavil asi v 16tich, uz vtedy som vedel co je dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A dve nové z pripravovaného albumu
http://bandzone.cz/ramchat
Depresy - The Forest Below The Midnight ShadowOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
..inak pre mna slovensky metal vpodstate neexistoval, vsetky "stalice" (Dementor a pod) na mna posobili ako uplni amateri, ktori spravia skladbu z riffov ktore nejaky Krabathor zahodil ako prilis trapne
..a pokial ide o nejaky slovansky folk/pagan, tak myslim ze toto je kvalitativne uplne ina uroven:
ARKONA - Slavsia, RusOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://soundcloud.com/biomat/baka
https://soundcloud.com/biomat/vies-mastered-dl
Tono S. (+ Strapo) "Profi hejter"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Na mna dost tvrde, asi najviac sa mi pacili ich pesnicky z obdobia predtym, ako Mika dokopala múza (co neostalo bez nasledkov).
tak aj nech vám to "šlape"
https://www.youtube.com/watch?v=eih0Ty10Ono
metal, grunge, kvázi britpop, pop, aj hokej-hymna. hocičo. na počkanie
https://www.youtube.com/watch?v=cAiBZyTIKV4
Jethro Tull - Stand Up [Digitally Remastered with bonus tracks] Album (2001)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
UNKLE - Follow Me DownOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Myslis "Locomotive Breath"?