dobrý nápad,ale pre úplnosť by si mal dať všetkých 23 možností-ako vieš,kto sa nedostane do parlamentu ? napr. Kotlebova strana má vraj reálne ovela vyššie preferencie ako úvádza prieskum-niekto sa bojí,aby sa tam nedostal (nie-voliť budem inú stranu,ale výsledky-ak nebudú zmanipulované,môžu prekvapiť)
podla ankety treba napisat Sulikovi nech zaradi do programu ze zacne nieco robit pre cyklistiku a pre bajkerov
a osobne budem volit asi Sulika..... okrem ineho zato jak naklada ***** v EU parlamente a v diskusiach v nemeckych TV
pozeram ze sas ma programe podporu cyklodopravy - rozpisane zosuladenie noriem STN a financovanie a este inde spominaju toto:
"Navrhneme legislatívne úpravy v cestnom zákone pre bicyklov - povolenie pohybu cyklistov
po chodníkoch s rešpektovaním jasných podmienok"
"Zabezpečíme, aby v programoch starostlivosti o chránené územia boli zadefinované vhodné
formy hospodárenia vrátane foriem cestovného ruchu. Doriešime aj vyčlenenie ciest pre horské bicykle a jazdu na koni v lese a voľnej krajine. "
len bolo by asi dobre prislusnych ludi v sas sa opytat co si predstavuju pod doriesenim toho druheho (ale snad nie nejake restrikcie..), tie chodniky vyzeraju celkom rozumne
Po vylúčení Smeru a SNS, tiež veľký výber nemám. Niekomu to však hodiť treba. Sulíkovu SaS som si nejako nevedel obľúbiť ani v čase ich najväčšej slávy, t.j. v čase pred ich prvými naozajstnými voľbami. Ale aj tak to asi hodím tomu Sulíkovi. Čisto z "matematických" dôvodov. Nerád by som bol, aby jeho cca 5% prepadlo a najviac z nich by tak získal Fico. Napevno sa však rozhodnem až po posledných prieskumoch pred voľbami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://spectator.sme.sk/c/20094803/election-2016-ready-to-vote.html?ref=njctse
a osobne budem volit asi Sulika..... okrem ineho zato jak naklada ***** v EU parlamente a v diskusiach v nemeckych TV
"Navrhneme legislatívne úpravy v cestnom zákone pre bicyklov - povolenie pohybu cyklistov
po chodníkoch s rešpektovaním jasných podmienok"
"Zabezpečíme, aby v programoch starostlivosti o chránené územia boli zadefinované vhodné
formy hospodárenia vrátane foriem cestovného ruchu. Doriešime aj vyčlenenie ciest pre horské bicykle a jazdu na koni v lese a voľnej krajine. "
len bolo by asi dobre prislusnych ludi v sas sa opytat co si predstavuju pod doriesenim toho druheho (ale snad nie nejake restrikcie..), tie chodniky vyzeraju celkom rozumne
Každopádne výsledky ankety sú úplne super. Priam ústavná väčšina
slovensko je v p---
aj európa akoby pozvoľna smerovala tamtiež
preto bez zábran a priveľkých očakávaní (lebo tie má len idiot a nevolič) volím Sulíka