Podla mna je nova metallica strasna.
Mne to prislo ako kolotocarske odrhovacky.
Uz ked som to pocuval prvi raz, tak som mal z toho pocit ze je to uz x krat obohrane a bez vyrazneho napadu.
Od tej starej to ma na kilometre daleko.
Obrovska skoda, lebo metallicu som mal velmi rad.
Toto v poslednej dobe plati aj o kope dalsich zvucnich menach.
teraz som si obľúbil akustické verzie kapiel čo počúvam...brutálne sa mi to páči a hlavne song "brother in arms" (20.15) Metallica - Mountain View, CA, USA [2007.10.28] Full ConcertOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Kreator je jedna z mala vynimiek, kapely na ktorych som vyrastal a ktore mam este stale rad (ale iba stare veci).
Podla mna sa takmer vsetko zopsulo, aj kreator.
Tak u mňa presný opak. Prvotiny od Kreatoru som nikdy nemusel, bezduché klepačky a strašný spev (ten spev je kameňom úrazu u mnohích nemeckých metalových kapiel, viď napr.......ehm ) . Potom vyšiel album Outcast, ktorý bol podľa mňa asi najlepší v ich diskografii. Aj Endorama bol super, trochu gotiky zmiešanej s thrashom. No a potom ,na nasledujúcich albumoch, začal Kreator doslova rásť. Thrashové vypalovačky, krásne melódie v skladbách, niektoré piesne sú doslova hity, super spev, kvalitný zvuk a neposlednom rade vynikajúce klipy. Za mňa za Kreator na posledných albumoch veľký palec hore .
Vidim ze je to vec vkusu.
Tak tie uplne prvotiny ani mna az tak neberu.
Pre mna je ich vrchol v ere Coma of Souls v 90tom, ten mozem pocuvat stale.
A asi posledni co ma zaujal bol Violent Revolution.
Potom je tam uz viac tej modernejsej produkcie, 100% zvuk a take nemastne neslane.
Podla gusta mame kazdy to svoje, ale aj tak je to legenda.
Mňa vždy poteší,keď vidím a počujem že skupiny,ktoré som počúval v 80-tych rokoch(hlavne trash metalové)sú ešte stále aktívne,nap.celý nový album od Kreator,,Gods of violence" nemá chybu. KREATOR - Satan Is Real (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Mne sa akurát táto pesnička vôbec nepáči. Gods of Violence aj Civilization Collapse neskutočné, ale Satan mi prišiel taký bez nápadu.
pri tomto si musim vzdy podupkavat a aj video potesi Archie Bronson Outfit - Cherry Lips (Official Video) (Domino Records)Otvoriť v novom oknethumb_up2thumb_down
nieco novsie Archie Bronson Outfit - In White Relief (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Chytlavy rytmus, potom mi vrtal v hlave odkial ho poznam.
Som si spomenul.
Nieco podobne. Gallows - Desolation Sounds HQ (Lyrics)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne to prislo ako kolotocarske odrhovacky.
Uz ked som to pocuval prvi raz, tak som mal z toho pocit ze je to uz x krat obohrane a bez vyrazneho napadu.
Od tej starej to ma na kilometre daleko.
Obrovska skoda, lebo metallicu som mal velmi rad.
Toto v poslednej dobe plati aj o kope dalsich zvucnich menach.
Metallica - Mountain View, CA, USA [2007.10.28] Full ConcertOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
stredne tempo, ma to hlavu aj pätu a parádnu atmosféru, samozrejme verzia z albumu , nie skrátená "klipová"...
Podla mna sa takmer vsetko zopsulo, aj kreator.
Tak u mňa presný opak. Prvotiny od Kreatoru som nikdy nemusel, bezduché klepačky a strašný spev (ten spev je kameňom úrazu u mnohích nemeckých metalových kapiel, viď napr.......ehm
Tak tie uplne prvotiny ani mna az tak neberu.
Pre mna je ich vrchol v ere Coma of Souls v 90tom, ten mozem pocuvat stale.
A asi posledni co ma zaujal bol Violent Revolution.
Potom je tam uz viac tej modernejsej produkcie, 100% zvuk a take nemastne neslane.
Podla gusta mame kazdy to svoje, ale aj tak je to legenda.
Kabát - Země plná trpaslíků (FULL ALBUM)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A co tak Tri Sestry?
Vsetko po Do Europy nechceme - tutovky.
Entombed - I For An EyeOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
KREATOR - Satan Is Real (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Mne sa akurát táto pesnička vôbec nepáči. Gods of Violence aj Civilization Collapse neskutočné, ale Satan mi prišiel taký bez nápadu.
Edit: Pardon, CC nie z posledneho albumu.
Archie Bronson Outfit - Cherry Lips (Official Video) (Domino Records)Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
nieco novsie
Archie Bronson Outfit - In White Relief (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
toto je skvela kapela! ja som sa k nim dostal cez toto video
Ali C in CardiffOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Som si spomenul.
Nieco podobne.
Gallows - Desolation Sounds HQ (Lyrics)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
DEVILDRIVER - The Appetite (Official) | Napalm RecordsOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
vyborny album
Submotion Orchestra - 'Kimono'Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Submotion Orchestra - 'Ao ft. Catching Flies'Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Bathory - Under The Runes (with lyrics)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Napalm Raid - Why?Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Atrament ‘Eternal Downfall’ Album TrailerOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tragedy-Beginning of the endOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
https://m.youtube.com/watch?v=qWEJRbK2b7s
Co robim zle, ked mi jablko nechce youtube link zobrazovat priamo vo fore?