No, ked ste to uz vyhrabali, tak sa pridam: nemam ziaden vyhradeny styl, pocuvam vsetko mozne, ale najcastejsie je to radiohead, massive attack, bjork, nirvana, pearl jam, blur, placebo, sigur ros a vela, vela dalsich...
ale na bajku nic, tam mam najradsej sumenie lesa, zurcanie potoka, bzucanie plastov, cvrlikanie volnobezky a cvirikanie vtacikov
V podstate nemam tiez zaden vyhradeny styl, len nemam rad jazz (taky typicky cernossky, ked jeden fuka do trubky jak ho napadne, dalsi trieska do klavira ked si zmysli a vsetko to zabija typek s gitarou, ktory hrabe do strun jak ho napadne) a este nemusim funky ... ale v poslednej dobe pocuvam dost Kabatov, Jarka Nohavicu a co pride ... a ako uz vravi moja prezyvka, tak dost casto pocuvam folk a country, ale na biku zasadne bez muziky, vychutnavam si zvuky okolitej prirody, zvuky biku a svoje hlasne odfukovanie pri slapani do kopca
V podstate nemam tiez zaden vyhradeny styl, len nemam rad jazz (taky typicky cernossky, ked jeden fuka do trubky jak ho napadne, dalsi trieska do klavira ked si zmysli a vsetko to zabija typek s gitarou, ktory hrabe do strun jak ho napadne)
dobry jazzik nie je zly, len na to, aby si si ho vedel vychutnat, musis zabudnut na zabehane predstavy o tom, ako ma hudba vyzerat
V podstate nemam tiez zaden vyhradeny styl, len nemam rad jazz (taky typicky cernossky, ked jeden fuka do trubky jak ho napadne, dalsi trieska do klavira ked si zmysli a vsetko to zabija typek s gitarou, ktory hrabe do strun jak ho napadne) a este nemusim funky ... ale v poslednej dobe pocuvam dost Kabatov, Jarka Nohavicu a co pride ... a ako uz vravi moja prezyvka, tak dost casto pocuvam folk a country, ale na biku zasadne bez muziky, vychutnavam si zvuky okolitej prirody, zvuky biku a svoje hlasne odfukovanie pri slapani do kopca
Pust si spravne blues a porovnaj so spomenutym "vychutnavam si zvuky okolitej prirody, zvuky biku a svoje hlasne odfukovanie pri slapani do kopca" a prides mu na chut.
Pust si spravne blues a porovnaj so spomenutym "vychutnavam si zvuky okolitej prirody, zvuky biku a svoje hlasne odfukovanie pri slapani do kopca" a prides mu na chut.
no, mozne to je, ale ziadna hudba sa nevyrovna originalu, myslim tym zvukom na biku, pretoze to nie je len o zvukoch, ale hlavne o pocite slobody na biku a pri takom fajnom zjazdiku po lese, vtedy clovek citi, ze skutocne zije ... a to je ta spravna hudba pre bikera
Hmm ked si biker neznamena to ze hned musis pocuvat inú hudbu ako doteraz!!! Pocuvaj co sa ti zachce a kebz to bola shakira(ale to by si naozaj nemal pocuvat ak nechces aby ta niekto dobre do.ebal
Ja pocuvam heavymetal a deadmetal a ostatnu tvrdu hudbu ale ne take ***** ako cervo a kuko ( tj. 2. a 3. prispevok) okrem Gun's
no ja neviem ale ked si taky metlak tak hadam vies ze je death metal, dufam ze si sa pomylil v tej rychlosti , inak ja pocuvam death, black, doom metal, grind core, trocha trash a trocha HC
Hmm ked si biker neznamena to ze hned musis pocuvat inú hudbu ako doteraz!!! Pocuvaj co sa ti zachce a kebz to bola shakira(ale to by si naozaj nemal pocuvat ak nechces aby ta niekto dobre do.ebal
Ja pocuvam heavymetal a deadmetal a ostatnu tvrdu hudbu ale ne take ***** ako cervo a kuko ( tj. 2. a 3. prispevok) okrem Gun's
no ja neviem ale ked si taky metlak tak hadam vies ze je death metal, dufam ze si sa pomylil v tej rychlosti , inak ja pocuvam death, black, doom metal, grind core, trocha trash a trocha HC
najrdasej mam takych "mentalistov" ktori vedia tak akurat nadavat na inych.asi vam tie zvuky ako ked hadzem kamen do plechu idu na hlavu
Pri jazdeni hudbu nepocuvam,ale keby som mal,asi by som si pustil Soulfly...ten novy je riadny maraz.
Inak pocuvam snad vsetko okrem country.Milujem chill-out, ambient, ethno music, reggae, psytrance...Vypocujem si aj nu-metal sem tam.Ako Linkin Park ,KORN forever!!!!!!, dalej NU-jazz, brazil-jazz, rozne fuzie elektroniky a zivej hudby...no ako vravim snad vsetko okrem country a disko hitoviek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale na bajku nic, tam mam najradsej sumenie lesa, zurcanie potoka, bzucanie plastov, cvrlikanie volnobezky a cvirikanie vtacikov
dobry jazzik nie je zly, len na to, aby si si ho vedel vychutnat, musis zabudnut na zabehane predstavy o tom, ako ma hudba vyzerat
no, mozne to je, ale ziadna hudba sa nevyrovna originalu, myslim tym zvukom na biku, pretoze to nie je len o zvukoch, ale hlavne o pocite slobody na biku a pri takom fajnom zjazdiku po lese, vtedy clovek citi, ze skutocne zije ... a to je ta spravna hudba pre bikera
no ja neviem ale ked si taky metlak tak hadam vies ze je death metal, dufam ze si sa pomylil v tej rychlosti
no ja neviem ale ked si taky metlak tak hadam vies ze je death metal, dufam ze si sa pomylil v tej rychlosti
Neboj sa, aj takych ma Pan Boh rad.
Inak pocuvam snad vsetko okrem country.Milujem chill-out, ambient, ethno music, reggae, psytrance...Vypocujem si aj nu-metal sem tam.Ako Linkin Park ,KORN forever!!!!!!, dalej NU-jazz, brazil-jazz, rozne fuzie elektroniky a zivej hudby...no ako vravim snad vsetko okrem country a disko hitoviek.