To KLF si mi vyfúkol, chcel som ho pichnúť spolu s Visage, lebo tie starinky znejú pomerne progresívne aj teraz. Tak hodím ešte jednu vec, je to síce len 22 ročné, ale aj toto predbehlo dobu, hudba ale hlavne clip editing, to je pecka. Inak decko s dredmi, Marlo Snellman, je dnes šéfkuchárom v Paríži
Keď tu vidím Bomfunk MC's - Freestyler, nedá mi nepridať túto parádu. Toto je proste perfektné a parádne to lezie do ucha. Pre mňa také relaxačné počúvanie Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
momentálne toto:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kks ty si Master necromancer, reagovať na 20 ročný príspevok zmazaného používateľa je skvelé
Aby som bol v téme Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Bomfunk MC's - Freestyler (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down AdMich
Dost svojske kombo, ale skvele.
Beck - Loser (1994), toto plus Nirvana mi hučalo do uší počas štúdia za morom v jednom kuse.
vacsinu z toho by sme uz nasli v historii tejto temy aj viackrat, tak ja uz pridam len linky
Fatboy Slim
https://www.youtube.com/watch?v=JEq10L7u3SM
Beastie Boys
https://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE
The Chemical Brothers
https://www.youtube.com/watch?v=tpKCqp9CALQ
Beastie Boys - IntergalacticOtvoriť v novom okne thumb_up9thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
videoklip žiaľ odrzkadľuje s akými negatívami bola tanečná hudba spájaná