Páni, dámy, ktorú streamovaciu službu na hudbu by ste odporučili predovšetkým s ohladom na vyššiu kvalitu zvuku? Zaber predovšetkým gitarova hudba/všetko ostatné. Nehľadal by som alternatívu yt, ale strašne kolíše kvalita zvuku a zároveň tie algoritmy mi ponúkajú kolotoč kapiel, z ktorého sa mam problém vymotat. Kedysi som objavoval jednu kapelu za druhou, teraz si yt myslí, ze vie co chcem. Platformy desktop a mobil. Diky za tipy
Páni, dámy, ktorú streamovaciu službu na hudbu by ste odporučili predovšetkým s ohladom na vyššiu kvalitu zvuku? Zaber predovšetkým gitarova hudba/všetko ostatné. Nehľadal by som alternatívu yt, ale strašne kolíše kvalita zvuku a zároveň tie algoritmy mi ponúkajú kolotoč kapiel, z ktorého sa mam problém vymotat. Kedysi som objavoval jednu kapelu za druhou, teraz si yt myslí, ze vie co chcem. Platformy desktop a mobil. Diky za tipy
tiez odporucam Tidal. Ak by sa nas par naslo , tak by som siel do family, aj ked po poslednom zlacneni to uz nieje taka velka suma aj pre jedneho
YT TO fláka, SPOT5 Sú sú akoosi kvalitou v prdeli tiež.
Možno , dosť fándy a pre veĺa ľudí ťažkopádny, ale kvalitou zvuku podľa mňa stále ok : bandcamp.
btw. nestihol som ich na pohode, čož ma teda mrzí . A ak nerátam zásah na pohode, tak dfcto som sa tento rok pohody nezúčastnil ani služobne ako hliadka ani ako divák .
komu sa paci YU dychovka, nemal by vynechat festival Guća. Kedysi isli reci, ze prides s pare dynarama na tyzden a odchadzas najedeny napity a zazitkami s tym istym mnozstvom dynara taka ta nasa pohoda v inej dimenzii Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Urcite spomenuty Tidal, kedze pocuvas podobnu hudbu tak tam budes velmi spokojny, Ak mas na to aj audio tak jedna basen potom. Napr take svoje sony xm3 ked som napojil na externu zvukovku tak to bolo nieco nadherne.
Nedavno cena za hifi plus klesla takze cena je viac nez vyborna za taku kvalitu. Dost zalezi ako maju niektore kapely zmastrovany zvuk. Niekedy aj pocuvas v najvyssej kvalite a je to hnoj, das inu kapelu a ina dimenzia.
btw mame volne miesto v rodinke
misung priateľu, bratku, ako sa stanem členom rodinky? treba niečo vypiť?
Ta kvalita kolíše aj na YT a to až tak, ze mi je bľuvno. Plus reklamy aj napriek ad block, posledny mesiac riadne zaspal... Zvukovka je v riešení a audio v neustálom update
Ak by mal niekto záujem, predávam 2 lístky na koncert I.M.T. Smile v amfiku v Banskej Štiavnici 2.8. o 19:30. Cena 70€ (2 lístky). Ja to nebudem stíhať zo služobky.
Vegu som pred par dnami trosku vylepsil 3 riadkovym PHP kodom na parsovanie XML
Novinky z rotacii na Vege zacali (resp. zacal, kedze je to one man show) pridavat do novej rubriky NEW ADDI(C)TIONS. Fajn prehlad veci co som nikdy nepocul, ale skoro vsetky sa mi pacia. 27. tyzden bol silny. Len skoda, ze cez leto v tom maju prestavku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najviac sa oplatí family, len ti treba 6 x človek
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
tiez odporucam Tidal. Ak by sa nas par naslo , tak by som siel do family, aj ked po poslednom zlacneni to uz nieje taka velka suma aj pre jedneho
Možno , dosť fándy a pre veĺa ľudí ťažkopádny, ale kvalitou zvuku podľa mňa stále ok : bandcamp.
btw. nestihol som ich na pohode, čož ma teda mrzí . A ak nerátam zásah na pohode, tak dfcto som sa tento rok pohody nezúčastnil ani služobne ako hliadka ani ako divák .
Urcite spomenuty Tidal, kedze pocuvas podobnu hudbu tak tam budes velmi spokojny, Ak mas na to aj audio tak jedna basen potom. Napr take svoje sony xm3 ked som napojil na externu zvukovku tak to bolo nieco nadherne.
Nedavno cena za hifi plus klesla takze cena je viac nez vyborna za taku kvalitu. Dost zalezi ako maju niektore kapely zmastrovany zvuk. Niekedy aj pocuvas v najvyssej kvalite a je to hnoj, das inu kapelu a ina dimenzia.
btw mame volne miesto v rodinke
Ta kvalita kolíše aj na YT a to až tak, ze mi je bľuvno. Plus reklamy aj napriek ad block, posledny mesiac riadne zaspal... Zvukovka je v riešení a audio v neustálom update
FVLCRVM - Numb
https://www.youtube.com/watch?v=obNiWbz2kCs
A moj aktulny letny hit z Radia Vega. Turecky Anatolian & psychodelicky rock, folk ....
Altın Gün - Bulunur Mu
https://www.youtube.com/watch?v=qspJomyttwc
Vegu som pred par dnami trosku vylepsil 3 riadkovym PHP kodom na parsovanie XML
Novinky z rotacii na Vege zacali (resp. zacal, kedze je to one man show) pridavat do novej rubriky NEW ADDI(C)TIONS. Fajn prehlad veci co som nikdy nepocul, ale skoro vsetky sa mi pacia. 27. tyzden bol silny. Len skoda, ze cez leto v tom maju prestavku.