Ja to mám PaliG, môžem ti to upnúť ak chceš, stačí v piatok? Mám vtedy v škole prax, lebo doma mám pomalý net. Alebo ak sa mi podarí, dám ti to sem aj zajtra...
a ja by som dal este par otazociek. volagde tu mam pisane ze LINKIN PARK - just FYI, no mam to rad na plne gule - co z toho mp3 prehravaca vytrieskam. len sa bojim ze ma zaskoci napr. v lese traktor, kt. by som normalne pocul na 100 honov, alebo niekde na ulici bude po mne trubit auto, no ja stale len to svoje " crawling in my skin, these wounds they will not heal, fear is how I fall, confusing what is real.....
Linkinov teda môžem a v poslednom čase aj Hot Action Cop, a mixík všetkého možného (už zase) - Daniel Landa, Depeche Mode, Sunrise Avenue, ATB, Crazy Town, Hoobastank, Sonata Arctica.. uff, no to by bol dlhy zoznam..
Dnes som pri zjazde skolil jedného ***** s mp3jkou v ušiach. Hoci som reval, zbadal ma asi 82(+-66) cm pred ním. Odskočil samozrejme rovno do mojej dráhy. Dosť som ho zdemoloval, mne sa našťastie nič nestalo. Ak sa chcete zabiť, spravte tak v kľude niekde v ústraní a neohrozujte tým ostatných.
minule som prisiel na celkom dobry sposob:
bol som sam na vyjazde a trocha som vrcharil a slapal som na Penyhbel /Velke Pole/, ale kedze uz pri Cerovej som sa nudil, pustil som si z telefonu MP3, ale nie sluchatka, ale len externy repracik, tak potichucky, a dal do zadneho vrecka a slapal hore
auta som pocul, dokonca aj listy ako sumia a pritom som si sprijemnil chvilu pri slapani do kopca, ako som vysiel hore, hned som vypol
V poslednej dobe nu-jazz, bossa, brasil. Dobre sa pri tom soferuje, je to atmosfericke a neuspava to. Ale v terene by som mp3 player do usi nedal. Niet nic horsie ako zrazka s motorkou alebo downhillerom.
2ambivalence: ale je. ked ty si downhiller a oproti je zrazu lesny traktor to som sa skoro posral, ked vybehol z poza stromu v zakrute a ja na lesnej cesticke dole kopcom peknou 50-kou. a nemal som ani MP3, vietor v usiach ho jednoducho prehlucil..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SYSTEM OF A DOWN 4ever
teda ty si môj človek
ni lebo tam su aj ine zvuky...a tie pesnicky ani nesu cele...
inac poznate Nemecku particku IN EXTREMO?
bol som sam na vyjazde a trocha som vrcharil a slapal som na Penyhbel /Velke Pole/, ale kedze uz pri Cerovej som sa nudil, pustil som si z telefonu MP3, ale nie sluchatka, ale len externy repracik, tak potichucky, a dal do zadneho vrecka a slapal hore
auta som pocul, dokonca aj listy ako sumia a pritom som si sprijemnil chvilu pri slapani do kopca, ako som vysiel hore, hned som vypol
ni lebo tam su aj ine zvuky...a tie pesnicky ani nesu cele...
Tramp ty mas kapelu?Si sa nepochvalil...