Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aj slovenská produkcia má niečo do seba
Jimmy Pé - Hudson RiverOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Jimmy Pé - Freaak!!! (Big Dope P remix)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 10.02.2017 - 16:24:24
02
tato mlada baba ma pred sebou velku buducnost, ma 20 rokov a zivi sa hudbou

http://fm.rtvs.sk/rubriky/z-vysielania_fm/126453/changing-faces-zahrala-v-rane-na-efemku
Zobraziť komentár 10.02.2017 - 19:07:40
01
Kumpania Algazarra - MariquitaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 10.02.2017 - 20:05:24
01
re:changing faces

uhm, ten jej "BBC track" je komplet nuda. tuctový zvuk, 100x prevarené harmónie, žiaden nápad... (in my view)
https://youtu.be/zQhcPF1-bPs
Zobraziť komentár 10.02.2017 - 20:20:44
00
no povedzme, ze v tom tracku nie je nic novatorske :)
ale "Dusk" je pre mna velmi sviezi zvuk

prijemna je aj novinka od Amplified Motion
https://soundcloud.com/reverseaudiogroup/amplified-motion-blue-motion-farewell-rvrs011-reverse-audio-group?in=reverseaudiogroup/sets/amplified-motion-solar-flare

Naposledy upravil ennio dňa 11.02.2017 - 20:12:03, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 10.02.2017 - 20:51:36
01
The Offspring - Walla WallaOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
The Offspring - Staring at the SunOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zobraziť komentár 10.02.2017 - 22:18:59
02
Hospital Bukra - Stará paniOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 11.02.2017 - 00:25:07
02
Estas TonneOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 11.02.2017 - 17:08:28
00
Mongolsky rock :rock:
Hangai hamtlag - Mongolian music, a bit of metal with ethnic music. Finalle.Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 11.02.2017 - 21:43:02
05
Viac strun viac muziky, ale chcelo by to aj viac prstov.

Animals as Leaders "Kascade" At Guitar CenterOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 11.02.2017 - 22:40:56
02
Snažím sa pred koncertom aspoň trochu spoznať ACCEPT.
Accept - Fast As A SharkOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Zobraziť komentár 12.02.2017 - 22:06:46
02
K Accept mám taký zaujímavý postoj : totižto moja prvá MC od nich, ktorú som si kúpil ešte ako sopliak na Zemplínskej Šírave od Poliakov, bol album Eat the Heat, na ktorom práve Udo nespieval. Samozrejme som to vtedy ani len netušil (a pravdupovediac bolo by mi to vtedy aj tak u prdele :) ) , veľmi som si ho obľúbil a doteraz ho paradoxne považujem za najlepší album v ich histórii :l: .
Zobraziť komentár 13.02.2017 - 07:53:26
01
Mňa zase Accept nikdy nebavil,tento typ depresívnej muziky v kombinácii s ,, kačacím hlasom speváka" ma nikdy nezaujal.Ale to bude tým,že mne sa vždy najviac páčili trash a speed metal.Mňa neuveriteľne potešila táto správa,ktorú som objavil,je to síce ešte ďaleko,ale konečne si budem môcť vypočuť Helloween tak, ako ho mám rád- v starom zložení s Kiskem.Naposledy som bol na ich koncerte( s Kiskem) v 1992 vo Viedni,potom až pred 4 rokmi v Hlohovci,chcel som si ich vypočuť znovu,ale žiaľ Derris(a hlavne jeho spev naživo) bol pre mňa jedno veľké vizuálne aj akustické trápenie,ktorým mi totálne znechutil celý koncert.Takže pre všetkých, ktorí majú radi pôvodný Helloween-tu je ich koncert:

Dátum/Date: 26.11.2017 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava

30 rokov po vyjdení najzásadnejších albumov v melodickom heavy metale - Keeper of the Seven Keys Part I a II, sa stalo to, v čo roky dúfali najvernejší fanúšikovia !!! Do zostavy sa na oslavu tohto mega-výročia vrátili vtedajší členovia : hlas, ktorý urobil v metale revolúciu – Michael Kiske (Unisonic, Avantasia) a Kai Hansen (Gamma Ray, Unisonic) !!! – spoluautor obidvoch albumov !
To, čo sa možno nikdy nezopakuje, prichádza : tekvice vyrážajú na monstrózne turné, aby nechali fanúšikov spomínať na éru, ktorá dala základ stovkám ďalších kapiel a posunula hranice žánru tak vysoko, že dodnes málokto dosiahol túto latku.
Rýchlostné preteky, klenuté melódie, dvojsóla na podklade tepavých bicích, nezameniteľný spev ... Legenda sa zrodila v roku 1987.
Skupina s navrátilcami pripravuje až trojhodinovú show, preto sa nesmie stať, aby tam nejaký fanúšik tohto obdobia chýbal ! Československo nemalo tú šancu, vidieť rodiace sa megastar na svojom území a o to je tento exkluzívny koncert ešte viac jedinečný.
Aby sa však nezabudlo na novšiu éru, prechádzka desaťročiami a históriou kapely bude mať aj časť, kde odznejú hity z novšej éry s Andi Derisom (spev).

Zostava, ktorá obíde toto turné :
Michael Kiske – spev
Michael Weikath – gitara, sprievodný spev
Kai Hansen – gitara, sprievodný spev
Markus Grosskopf – basgitara, sprievodný spev
Andi Deris – spev
Sascha Gerstner – gitara, sprievodný spev
Dani Löble – bicie.
Zobraziť komentár 13.02.2017 - 09:34:17
00
arrow_leftSrsen napísal:
Mongolsky rock :rock: