Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Písal som "pri predstavení" :) vtedy stala 250 eur. Teraz už je samozrejme low keďže vývoj ide dopredu. Na margo sIII mini - ani zadarmo. Keď lko bolo na reklamácii tak som ju mal jeden deň ako rezervný mobil. Po tom jednom dni som si radšej zobral starú tlacidlovu Nokiu.

Inak PhilJ mal si na lku nejaké problémy, ktoré sa museli riešiť reklamáciou? U mňa už ide na tretiu :(
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 01:55:12
00
Tak ked clovek nie je zvyknuty na Samsungy, moze s tym mat problem. To ale nie je vada konkretneho modelu ale Samsungov vseobecne.
S xperiou som nemal ziadne problemy. Akurat mi raz vyletel z Fixer bike holdera takze je trochu doskriabany :) Pri tretej reklamacii nemas inak narok na novy telefon ?
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 08:27:59
00
Misung - Pri tretej reklamacii mas narok na vratenie penazi, resp. ako PhilJ spomínal na vymenu kus za kus.
PhilJ - Neprehanas trochu? WP ponuka aplikacii uz davno nie je "velmi obmedzena". S Androidom sa to samozrejme neda porovnavat, ale pokial nepotrebujes veci ako Snapchat, milion hier a podobné blbosti, v pohode sa da existovat aj s WP. Jedine co objektivne chyba je par bankovych aplikacii a podobne.

Uplne suhlasim s ToPaS-om a Misungom. S3 mini je riadny omyl. Pouzival som 3 mesiace - volanie, FB, obcasne fotenie a som skutocne rad, ze som sa ho zbavil :D :D
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 09:00:30
00
moje vodotesná lenovo S750 má medzi displejom a dotykovým sklom prachové častice :D dosť tým pádom pochybujem o vodotesnosti... alebo by som ho práve mal potopiť do vody, nech ten prach vymyjem :D
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 09:26:11
00
Hoď do umývačky a bude ako nová :-)
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 10:25:34
00
ja mam CAT B15q takze aj pady aj voda mozu byt :)
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 11:25:21
00
Neviem ako to je pri kus za kus, ale vrátenie peňazí je pri tretej rovnakej reklamácii. Zatiaľ 1. Poškodený Jack 2. nefunkčné tlačidlo hlasitosti A 3. Obidve chyby naraz :D
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 11:27:02
00
Aha, tak to potom budes musiet este cakat kym sa ti nieco z toho pokazi este raz :D
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 11:36:03
00
Fakt nepoznam nikoho kto by kvoli 2 euram riesil warez.
Aj ludia s cyanogenmodom kupuju normalne aplikacie.
Asi si mylis telefon s pocitacom... ze "starat sa" o telefon :lol: ..ano, nabijat ho :rofl:

Neinstaluj adware/spyware/warez a ta S3 mini sa ti bude dat bez problemov pouzivat.

:tmi: ach jaj....
Zobraziť komentár 19.04.2015 - 11:39:25
00
pre užívateľov lumií s WP 8.1. je tu neoficiálna možnosť nainštalovať aktualizáciu GDR2, ktorá prináša hlavne konečne prehľadnejšie usporiadanie nadstavení telefónu do sekcií/kategórií. :) Trebastiahnúť appku Insider od MS, zaregistrovať sa a pokračovať podľa nižšieho návodu...

P.S: po nainštalovaní GDR2 treba vymazať Insidera, aby sa nenahral samotný Windows 10 Technical Preview.
Vyskúšané na Lumii 925, funguje po týždňovom testovaní bez problémov.

tu je link :
http://wmmania.cz/clanky/zaciname/jak-nainstalovat-gdr2-pro-wp81-do-soucasnych-zarizeni/
Zobraziť komentár 20.04.2015 - 15:32:27
00
Tiez ju mam je super, ale uz sa neviem dockat wp 10
Zobraziť komentár 20.04.2015 - 19:12:31
00
Tiež doma všetci fičíme na WP 8,1 ale či prejdem do niečoho len kôli tomu že je tam väčšie číslo za WP ???
Aké ma vlastne WP10 oproti 8.1 výhody?
Mobil nám ide ako má prečo by som vlastne išiel do neznáma ;)
Zobraziť komentár 20.04.2015 - 19:37:16
00
Tiež doma všetci fičíme na WP 8,1 ale či prejdem do niečoho len kôli tomu že je tam väčšie číslo za WP ???
Aké ma vlastne WP10 oproti 8.1 výhody?
Mobil nám ide ako má prečo by som vlastne išiel do neznáma ;)

Najzásadnejšia vec je zjednotenie systému. Už nebude Windows zvlášť pre mobily, tablety, PC, X Box atď. Bude už len jeden system Windows 10 (pochopiteľne mobilná verzia sa bude odlišovať od tej pre PC a podobne). Takže žiaden WP10, ale W10.

Okrem toho noviniek je viac než dosť. Samozrejme, nie každá novinka znamená výhodu. Takže aké výhody má W10 oproti WP8.1 sa dozvieme až keď bude dostupná finálna verzia. Zatiaľ existuje len Windows 10 Technical Preview, ktoré je v podstate pre bežného užívateľa nepoužiteľné. Slúži len na testovanie.

Ak chceš vedieť aké sú novinky W10, tak stačí pogoogliť. Napr.:

http://mobilenet.cz/clanky/vyzkouseli-jsme-windows-10-pro-telefony-dojmy-a-video-19063
http://mobilenet.cz/clanky/windows-10-na-telefonu-evoluce-znameho-prostredi-18781
Zobraziť komentár 20.04.2015 - 20:09:43
00
Sympatické je, že WP10 budú dostupné aj pre staršie telefóny, možno sa nedostanú všetky vylepšenia rovnako pre každý model, t.j. v závislosti od hardwarovej úrovne. To je taký "zanedbateľný" rozdiel voči droidom, kde spravia aktualizáciu pre vlajkové lode a plus/mínus pre ďalší jeden- dva modely a na zvyšok kašlú... Inak všetko podstatné napísal tu pistolero. Mňa zaujíma hlavne notifikačné centrum, kde mi chýba rýchle zapínanie/vypínanie mobilných sietí a to bude vo WP10 prepracované...plus spartan
Zobraziť komentár 20.04.2015 - 20:20:15
00
Aj dizajnovo bude windows 10 krajsi, nastavenia nebudu chaoticke, pri pisani pribudne na klavesnicu joystick, ktorym sa ihned posunies o riadok hore, dole, doprava, dolava...
Zobraziť komentár 20.04.2015 - 20:41:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up