Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Pri kúpe som pozrel aj A3 ale cena ma odradila. Je naozaj predražený.
S5 mini neseká, nemrzne, funguje maximálne plynulo - a to ho používam na všetko možné. Až pri priamom porovnaní bolo vidno že Z1 compact je rýchlejšia. Keď ich oba porovnáš, hneď si všimneš že mini má omnoho lepší displej aj vyššie rozlíšenie. Ďalej poteší IR diaľkové ovládanie - dá sa s tým zabaviť, ja to používam ako spúšť na foťák. Senzor odtlačoku prsta je podľa mňa super vec, funguje mi pomerne spoľahlivo. Vodeodolnosť poteší, pri kúpe nebola nutnosťou, keďže som mal predtým XPERIU a nechcel som zase krytku na micro USB konektore ktorá ma otravovala. Ďalej sa mi páčia šetriace režimy, ktoré zmenia displej na čiernobiely (amoled pri zorazovaní čiernej vypne pixely, pokiaľ viem A3 má obyčajný lcd panel) a zvýšená citlivosť displeja. Akurát jedine čo som čakal lepšie je fotoaparát..má výborné hdr ale používa dlhé časy a tak sú fotky často rozmazané. Kúpu neľutujem
Ešte dodám, že Xperiu chcem vymeniť hlavne kvôli slabému foťáku.
Tak internet neriešim, keď bicyklujem. Ide mi len o track, počúvanie hudby a fotenie. Nič viac. Xperia v pohodičke celý deň vydrží s tým všetkým, len fotí ako kalkulačka na dnešné pomery. Powerbank som ešte neskúšal, tak nwm.
*Ale nejak si to nwm predstaviť používať s externou baterkou, keď to mám stále vo vrecku a vyberám to kvôli foteniu, alebo keď sa chcem zorientovať v lese. To by asi otravovalo.
das nabijat vtedy,ked ti prihara pod zadkom
Ako nepotrebujem aby to vydržalo 5 dní. Ale niektorý sa vyslovene sťažovali, že im to do pár hodín odišlo. Počkám ešte, či tu niekto nenapíše. Najlepšie niekto, kto tu 1020 má a vedel by to zo skúsenosti povedať, lebo zase na tej mojej xperii neo sa tiež veľa ľudí sťažovalo na baterku, ale ja v nej nevidím problém. Proste, chcel by som, aby to vydržalo 1 deň. Ráno pôjdem bicyklovať a do večera, alebo poobedia, by som chcel dôjsť s nejakou rezervou. To je asi tak všetko.
das nabijat vtedy,ked ti prihara pod zadkom
Proste používam sports tracker a niekedy oruxmaps. GPS zapnuté, internet v mobile nemám zaplatený a wifi mám logicky vypnuté, keďže som v lese. Účty za internet mi nechodia, tak nwm ako by som mohol mať zapnutý internet.
To som si už pozrel. Žiaľ nie sú, ale preto to sem píšem, aby mi nejaká dobrá duša povedala, ako to funguje na Nokii, skúsenosti a + ak by niekto tú Lumiu 1020 mal, tak to by bolo perfektné, aby som vedel do čoho idem, lebo mám z toho mobilu dosť zmiešané pocity. Nechcem dať 300 eur za mobil, ktorý sa mi počas výletu vybije.
matvej11 misopetrovic Marinada - možno ak by som sa vás mohol opýtať, ak máte tú lumiu 1020. Tak nejaké skúsenosti, poprípade či vydrží to, čo som už vyššie spomínal
Proste chcel by som od mobilu to, aby som sa mohol sústrediť na jazdenie a nie či mi do večera vydrží baterka
S podsvietenym displejom a zaznamenavanim trasy mi vydrzi vpohode 8 hodin.
http://www.notebookcheck.net/Review-Nokia-Lumia-1020-Smartphone.102528.0.html
http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z3-Compact-Smartphone-Review.127925.0.html
Pri plnej záťaži má teda už Sony dosť slabú výdrž, ale samozrejme také situácie nenastanú často - ak vôbec.
Testujú tam aj GPS, odporúčam si pozrieť aj tú časť, xperia neukázala oslnivé výsledky (aj keď to už môže byť lepšie, neviem či to napr. nejaký update nerieši)
Pozri si battery life pri Idle v tych tvojich linkoch:
lumia 1020: 15h 58m
xperia: 43h 34m
K tej navigacii. Moj telefon ma vcelku na nic GPS (stale sa bavime o 735) presnost je dost chaba a strasne strasne dlho sa zapina zo studenej polohy. Navigaciu som mal so zapnutym displejom ale kedze mam AMOLED asi to az nejak vela baterky nezobralo.
110mat110 - Pri plnom jase mi môj 5'' full HD AMOLED vybije baterku za 3 hodiny. Testované, na pozadí nebežali žiadne aplikácie. Telefón bol pripojený na WiFi. Tak ver tomu, že ti to zobralo riadny kus baterky. Trochu sa ale čudujem, že nie si spokojný s GPS. Podľa mojich skúseností je presnosť a rýchlosť GPS na 735-ke rovnaká ako na Lumii 930 alebo iPhone 5. Z čoho som bol príjemne prekvapený.