Tiez nemozem na slsp nic zle povedat. Ako jedina banka nam ponukla ucet bez akychkolvek poplatkov, sukromny ucet mam u nich tiez zriadeny a absolutne bez problemov. George uplne v pohode, vyhladavanie platieb 100x rychlejsie, netreba vyplnat vselijake filtre a pod. Aj mobilna appka fajn, chce to asi len zvyknut si...
Staré IB appky od slsp boli pre mna takmer nepoužitelná katastrofa, radšej som chodil cez webové rozhranie. konečne tato nová appka pekne prehľadne zobrazuje všetky karty, účty, podúčty čo tam mám
no neviem, ja co som mal moznost SLSP, VUB, mBank, primabanka a moj TB tak podla mna je TB banking o 4 galakticke levely dalej ako SLSP. Aj som zvazoval ze prejdem inam ale ten TB banking sa mi paci a celkovo sa mi s apkami dobre robi.
asi hovorite o roznych veciach - appka a web. ja som na ten IB chodil vzdy iba cez web a bolo to ok. Mobilne appky na IB nepouzivam, nie je to bezpecne, a uz vobec nie na androide.
Na firemne transkacie pouzivam Multicash, ten pokryje takmer vsetky banky na nasom trhu, sukromne som pouzival appky Platby aj Ucty od slsp (iOS) - teraz je to zhrnute v jednej a nikdy som nemal ziadny problem s nefunkcnostou (citacka QR a ciarovych kodov a pod.). Inak pouzivam banking od OTP, Unicredit a Csob a TO je hotova tragedia.
Tatra je katastrofa, neviem ako súkromne, ale ako firemný banking - asi najhorší
Jj. Kod z citacky na prihlasenie, na zadanie prevodu, na zadadanie/zmenu platobneho partnera... Nastastie cez mobil je to rychlejsie.
Primarnu mam VUB a s tou som spokojny, ci uz web alebo app.
Tiez nemozem na slsp nic zle povedat. Ako jedina banka nam ponukla ucet bez akychkolvek poplatkov, sukromny ucet mam u nich tiez zriadeny a absolutne bez problemov. George uplne v pohode, vyhladavanie platieb 100x rychlejsie, netreba vyplnat vselijake filtre a pod. Aj mobilna appka fajn, chce to asi len zvyknut si...
Ja mam Tatru a co sa tyka app-ky ta jednoznacne nema konkurenciu. Banka ako taka je v pohode, personal vzdy prijemny aj ked nie su najlacnejsi. No v SLSP som bol chvilu a to je pre mna katastrofa po vsetkych strankach.
na george sa v slsp podielali odidenci tusim z VUB, povodny IB a appky robili interny Itaci, odd elektronickeho bankovnictva a spol predovsetkym....ale to je tak, ked si nedaju povedat vo vedeni co je zle a namiesto toho vyhodia dobrych odchovanych ludi a zoberu ludi z exter. a potom to tak vyzera (robil som na podpore pre IB, HB, MCC).....neskusal som george ani nebudem, uz tam nie som a uz nikdy nebudem ani keby co bolo:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslim ze rollback sa neda urobit.
Jj. Kod z citacky na prihlasenie, na zadanie prevodu, na zadadanie/zmenu platobneho partnera... Nastastie cez mobil je to rychlejsie.
Primarnu mam VUB a s tou som spokojny, ci uz web alebo app.
mbank má tiež účet bez poplatkov, fio tak isto
myslis ze sa za tie 4 roky nieco zmenilo ?
https://www.computerworld.com/article/2475778/application-security/mobile-ios-banking-apps-are-miserably-insecure-leaky-messes.html