takuto temu som tu dako nenasiel, a kedze ja mozem aj vinko, radsej nez tvrde, tak zakladam
bol som akurat nieco na kostovku zohnat
inac ak mate tip na nejake vinarnicky/vinoteky tak sem s nimi
v matysaku pri stanici chceli rusit archivne vina, tak tam uz budu len take beznejsie, skoda
no jo, potreboval som narychlo dake vino a billu mam blizko . ale napr to vinko vlavo co lezi s takym capkom to mam z talianska, aj ked to som kupil len preto ze tam bol ten capko
ale dik za tipy
Kúpil som si vákuovú zátku na víno,pretože dosť často si otvorím fľašu len sám.Bola to taka lacná varianta z lidlu,ale pomohla.Po štyroch dńoch sa stále dalo piť.
ja by som skor prijal tipy na vinarov ktory robia vlasne vino a maju aj na predaj, mam skusenost ze takto sa da kupit dobre vino aj okolo 2-3eura za liter. V obchodnych retazcoch clovek nikdy nevie ale vo vseobecnosti pod 4-5eur za flasu sa neoplati ist, Vinoteky a predajcovia vin ktory si uz vina ktore ponukaju vyberaju je to lepsie ale cenovo je to este vyzsie co pri mojej spotrebe uz trochu leze do penazi
Škoda že nevidím v profile odkiaľ si, u nás v Pezinku je tento rok akcia, otvorené viechy. Vinári, každý týždeň iní, ponúkajú ochutnať svoje vína, tie najlepšie, dá sa pokecať a porozprávať. Nieje to masovka typu Vínna cesta, kedy sa chodí od vinára k vinárovi s pohárikom v ruke a stíha sa za jedeň deň aj niekoľko viníc prejsť.
Je to také pokojnejšie. Má to názov Pezinské viechy, http://www.pezinok.sk/?yggid=629&id=5325 .
Pokiaľ si niekto chce rozšíriť vínne obzory a zažiť úžasnú atmosféru, tak každému odporúčam kúpiť lístok na Deň otvorených pivníc. (http://mvc.sk/sk/ai1ec_event/den-otvorenych-pivnic/?instance_id=)
Človek má možnosť pokoštovať nespočetné množstvo vzoriek a prípadne niečo nakúpiť aj na mieste. Každý si tam nájde toho svojho vinára, ku ktorému sa môže v priebehu roku vracať
Pripájam jednu intrákovú fotku s muníciou nakúpenou na tejto akcii v roku 2013 (ten Rum tam samozrejme nepatrí). Každé jedno z tých vín vrelo odporúčam!
dnes som v anjelskej vinoteke (pri drazdiaku) nasiel takuto mne neznamu znacku, uvidime ze co to bude
a ked uz som tam bol neodolal som ribezlak zobrat
aj v lidli maju zaujimave vina, som chcel kupit nejake sladsie, len som si blbo pozrel cenu tak namiesto ocakavanych 4e som platil 8 ). ale nakoniec vcelku dobre vino na styl tokaja, take likerove sladke. len skoda ze uz si nepamatam co to bolo za znacku
normalne rozmyslam ze si spravim daky program kde si budem evidovat ake vina mam vo vinoteke a ktore som uz vypil + dake hodnotenie a fotky. viem ze cosi take jesto na mobiloch ale tie aplikacie sa mi nepacia
Aj ked nie som vinar, ale oslovilo ma toto vinko. Skoda, ze ma napadlo ho odfotit az po tom ako sme ho vypili. Neviem, ci sa da kupit aj na Slovensku, my sme ho kupili v nejakom supermarkete v Taliansku. Bolo vyborne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj tip - http://www.vinoteka-petit.sk/sk/home/
ale dik za tipy
Je to také pokojnejšie. Má to názov Pezinské viechy, http://www.pezinok.sk/?yggid=629&id=5325 .
Človek má možnosť pokoštovať nespočetné množstvo vzoriek a prípadne niečo nakúpiť aj na mieste. Každý si tam nájde toho svojho vinára, ku ktorému sa môže v priebehu roku vracať
Pripájam jednu intrákovú fotku s muníciou nakúpenou na tejto akcii v roku 2013 (ten Rum tam samozrejme nepatrí). Každé jedno z tých vín vrelo odporúčam!
a ked uz som tam bol neodolal som ribezlak zobrat
normalne rozmyslam ze si spravim daky program kde si budem evidovat ake vina mam vo vinoteke a ktore som uz vypil + dake hodnotenie a fotky. viem ze cosi take jesto na mobiloch ale tie aplikacie sa mi nepacia
ps : mimochodom aj sampanske povazujeme za vino?
ps : mimochodom aj sampanske povazujeme za vino?
Jaromíre neděláš dobře si totok vystavovať v obyvačke pri 20tich stupňoch. Či mýlim sa a je to v stabilnej pivnici?