Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jezus Ja mam problem vo vyheganosti samice, nie s kablom.
A preto som ako prevenciu na skusku kupil ten magneticky kabel aby som znizil manipulovanie s tym micro usb samicou kedze ta vecicka z magnetickeho kabla bude neustale bez vytahovania nastrcena v samici micro usb.
A ostatne veci ohladne jablka. Je to uhol pohladu. Ja som sluchatka na mobil nepouzil uz hodne dlho a v mojom okoli nie som jediny.

Naposledy upravil Turbi dňa 05.12.2017 - 15:01:51, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.12.2017 - 14:49:01
00
To vážne registrácia na bike fóre kvôli možnosti hádať sa s Mišom o telefónoch?

Naposledy upravil volodaj dňa 05.12.2017 - 18:59:00, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.12.2017 - 14:50:26
01
Turbi: Uz asi nie je v zaruke, co? Keby hej, tak to mozno stoji za reklamaciu. Ale mozes to dat opravit aj po zaruke za poplatok - autorizovany servis by mal zvladnut vymenu konektora na zakladnej doske.
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 14:55:54
00
arrow_leftHosť napísal:
Pozri kolko launcherov, pomocou ktorych si vies upravit UI, mas k dispozicii pre Android.

A tu je zoznam vsetkych launcherov ktorymi si mozes prisposobit iOS.

A ktory launcher mi prehodi notifikacne centrum na tah zospodu? Ktory launcher mi prehodi zauzivany nezmysel vo forme ovladacich prvkov v hornej casti obrazovky do spodnej casti obrazovky pre vsetky apps (vstavane aj 3rd party)?

WP/W10M neboli len o LiveTiles, aj ked to bola (aspon pre mna) killer feature. Jednoducho, min. od WP7.X po WP8.0, to bol OS, ktory sa dal krasne obsluhovat palcom ruky, v ktorej sa telefon drzal a to bez ohladu na velkost uhlopriecky. iOS aj AOS su jednoducho zle navrhnute od zaciatku (notifikacne centrum zhora, koncentracia ovladacich prvkov do hornej casti 5+" obrazoviek). Od WP8.1 to slo do kopru aj pri windowsoch.
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 14:56:22
00
Jezus Zvycajne je problem s kablom, ale nie vzdy. Dve Xiaomi s rovnakym problemom a rozdrbana je samicka v telefone.

clxno1 Od WP10 zaviedli uzasnu ficurku, ktora ti po dvojitom stlaceni home buttonu zmensi obrazovku cca o polovicu. Cize dosiahnes jednym prstom vsade. Ja si na svoju Nokiu nedam dopustit
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 14:59:27
00
arrow_leftJezus napísal:
Turbi: Uz asi nie je v zaruke, co? Keby hej, tak to mozno stoji za reklamaciu. Ale mozes to dat opravit aj po zaruke za poplatok - autorizovany servis by mal zvladnut vymenu konektora na zakladnej doske.

Uz nie je v zaruke a neinvestujem do neho ani 1€ lebo ho teraz pouzivam len ako hajzelsurfovač.
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 15:04:11
01
arrow_leftfedor21 napísal:
Pointa prispevku unikla. Pisal som o človeku ktorý ironicky poznamenal, ze konečne ma android USB-C, lebo jeho Apple ktorý ma pol roka aj s podbradníkom, má dávno lightning. Pritom, ked uz bolo dávno USB-C, on mal ubohe micro-ubc a o lightningu nemal v tej dobe ani sajnu. To je gro. Ze je to clovek co do toho vidí ako koza do piva, ale ma nutkanie sa k tomu výjadrit, pricom nemá sajnu o čom rozpráva. O ergonomickej stranke tu ani slovko nepadlo. Naco je ergonomia na systeme kt. prakticky uz neexistuje

Vsak v pohode, ja som to pochopil. Len mi tvoj prispevok prisiel trochu "hatovo" naladeny voci WP/WM, na ktory ja nedam dopustit, aj ked uz par mesiacov pouzivam iPhone (resp. to striedam, lebo ma ten iKram a jeho OS vie tak vytocit, ze sa aspon na par dni vzdy musim vratim k L950).

Este k tvojej poslednej vete: Ako moze drviva vacsina stada pouzivat tak neohrabane a neergonomicke OS?
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 15:07:45
00
arrow_left110mat110 napísal:
clxno1 Od WP10 zaviedli uzasnu ficurku, ktora ti po dvojitom stlaceni home buttonu zmensi obrazovku cca o polovicu. Cize dosiahnes jednym prstom vsade. Ja si na svoju Nokiu nedam dopustit

Super, takze kvoli zavedeniu prasackych features z iOS/AOS zavedieme dalsiu "zbytocnu" funkciu, o ktorej samozrejme viem a prisla mi vzdy maximalne neprakticka.
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 15:11:54
00
arrow_leftLubik napísal:
...To že NOKIA mala zmluvu s Microsoftom "len" na dva 2r. som vedel no myslel som si, že Gates sa len potrebuje dostať do segmentu smartfónov a potom bude pokračovať ďalej pod vlastnou značkou - aj tak bolo.
No dlho nevydržal. Asi to nesypalo tak ako si predstavoval....

Sypat to sice nesypalo, ale malo to slusne nasliapnute. Zial, prislo k vymene vedenia a Nutella to pochoval hned ako mohol. Uz len cakam kedy Nutella pochova Surface a XBox.
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 15:15:48
00
a Mišo sa nevyjadri? uz som si pukance isiel robit sakra, ja ze to bude prijemne citanie:-)
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 16:51:18
04
Mišo to stále rozdýchava. :)

Inak čo sa USB-C týka, Apple sa podieľal na jeho vývoji, veď aj napr. taký Macbook má len USB-C. Už sa teším na komentáre, keď Lightning zrušia a zavedú USB-C plošne.
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 17:50:18
00
arrow_leftfedor21 napísal:
Dobrý deň, misopetrovic .
USB-C je tu s nami už od roku 2014, ja som mal prvý telefón s USB C na začiatku roka 2015 a to Nexus 5x. Precital som si VšETKY vaše príspevky v tejto téme! Vy ste ešte v roku 2015 tu trápne obhajovali vašu Nokiu s Windows Phone, Pýtam sa, kde je nokia resp. ten vás super operačný systém WP teraz??? :rofl: Tvrdohlavo a bez argumentov ste tu tlačili bludy aký je WP super, a aký je android oničom oproti WP. Takže android ma USB-C ešte odvtedy, keď Vy ste tu šibrinkovali s Nokiou na WP a nič lepšie ste si v tej dobe ani nevedeli predstaviť a ja som už frcal na USB-C. Tak to ste pašák pán Petrovič. Mimochodom aplle malo Lightning tak možno 1,5roka skôr. Takže najprv si zistite fakty, lebo sa absolútne nevyznáte v problematike a len tliachate prázdne reči ako aj v iných témach. Teraz ste sa dostali k apple a už je apple to naj. Typické pre ľudí ktorí si myslia, že oni majú len to naj. Takže keď sa pýtate: "koľko to bude trvať kým prídu s podobným systémom ako ma jablko us roky. Tak ja Vám odpoviem: že keď Vy ste mali ako svoj absolútny vrchol, dáku Nokiu s WP (čo bolo podľa Vás 100x lepšie ako hocičo na androide, ako ste tvrdili v XY príspevkoch), tak my normálny užívatelia sme už dávno mali to, o čom sa Vám vtedy ani len nesnívalo s tou Vašou nokijkou a windows phonom, a to bolo USB-C. Teraz ste zas frajer s applom čo? Typické. Prosím nevyjadrujte sa k veciam o ktorých viete veľké h.... Choďte si radšej vážiť komponenty, alebo polepy na ráfky..

Pekny sloh, ale kedy sa to u androidu stane standardom? Este stale sa robi kopa modelov s obyc microusb koncovkou....a to je to o com hovorim....
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 18:54:07
00
arrow_leftbedo napísal:
Mišo to stále rozdýchava. :)

Inak čo sa USB-C týka, Apple sa podieľal na jeho vývoji, veď aj napr. taký Macbook má len USB-C. Už sa teším na komentáre, keď Lightning zrušia a zavedú USB-C plošne.

Miso pol dna cestoval aj v hmle ze nevidel na 20metrov pred seba.... Nejakeho anonyma na mtbikeri vazne nemal potrebu riesit promptne :)
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 18:58:07
00
Mám pocit ze vela ludom ušla poita. Nik neriešil čo je lepšie, ani ze zrusia hento alebo hento, ale určité spravánie pána Petroviča na fóre, to ako má potrebu sa vyjadrovať k veciam o ktorých nemá ani len tu najmensiu šajnu, len aby sa vyjadril. Vzdy má strasnu potrebu, az je to do oci bijuce, len aby niečo napisal. Nazval by som to takou malou "bezcharakternostou" . Forum navstevujem mozno dlhsie ako pan volodaj, tak isto príspevok oničom, vôbec nie k veci, skor uplne od veci. Lenze dnes to už trosku prekročilo medze a stalo mi to za reg. Skusme mensie repete: Zacnime cerovou drahou (ak si dobre pamatam, ci to bol iny trail?) ze prejde na cestaku. Predam bajk, kupim fotak, som velky fotograf, a bicykle v galerii fotíte nahovno. Ukradli ste mi profilovu foto, vsetkych Vás zažalujem, nevadí že som na smiech. Neviem si zvážiť poriadne ani len kolesa a vypočitat si hmotnost, ale budem všetkých presviedcať o svojej absurdnej pravde. O nálepkách na rafoch radšej pomlčím to myslim ze nemá obdobu. A takýchto veci je nespocetne vela xy ktorými sa p. Petrovic prezentuje. Odporučam p. Petrovičovi radšej sadnút na bajk a chytať pokemonov počas jazdy, ako to mal v oblube a nie sa vyjadrovať k niecomu na čo proste nemá (nie finačne). Ide o jeho spravanie na fore v hociktorej téme na akukolvek tému. Nerieste teraz ucb-c a neviem čo, ale to že jednak si ten clovek kazí meno a robi zo seba hlupáka. Citujem p. Karpaka dva dni do zadu : "Michal Ty skoro kazdym prispevkom zdrbavas sam seba.Ale s tvojou povahou si to nedokazes uvedomit.Ja Ti uz ozaj nepotrebujem prikladat " Pán Petrovič pýtali ste sa citujem Vás príspevok do SLOVA "koľko to bude trvať kým PRIDU S PODOBNYM SYSTEMOM AKO MA JABLKO us roky???? Tak uz sa dockali aj ludia so zelenym muzickom :) " COHO SME SA TEDA DOCKALI? A teraz tu pisete o standardoch a snazíte sa z toho takto lacno vyklučkovat co je viac ako trapne? Kde ste predtým pisali o štandardoch? Tak ako pre debila: ANDROID PRISIEL S PODOBNÝM SYSTEMOM UZ TAK DAVNO, ze vy ste mali vtedy micro USB a o USB-C ste nemali ani len sajnu, nie to este o lightningu a teraz tu struhate frajera. Koho zaujma daky galaxy note 7. Ty mudrc: Februar 2015 Nexus 5x. Chapeme sa, alebo urobime este vacsieho blbca zo seba? Gol je, ze pritom mate tel. s ubc :D Este raz: "Tak uz sa dockali aj ludia so zelenym muzickom" Coho sme sa teda dockali? Ste smiešny a nema to naozaj cenu, gratulujem Vám. Vzdy ked ste dostali protiargument od hocikoho, ktorý bol pre Vas nepriestrelný, alebo Vám dokazal niekto opak, zaliezli ste na par dni boli ticho, lebo sak k tomu nebolo co povedat a obhajit sa nedalo ako, a potom ste opat vyliezli a zacali na forum pisat hluposti a vyjadrovat sa k veciam ktoré su pre Vas asi tak vzdialene, ako odtialto na mesiac...
Ps. nejdu tu o obhajobu toho alebo toho, na to sa len trapne vyhovárate, ide o to ze sa vyjadrujete k temam o ktorych viete velke h..... len aby ste nieco napisali silou mocou. Podme na tu cerovku radsej na cestaku, alebo dajme polepy z rafkou dole ved usetrime 40g, pripadne mozme ist do temy: fotografovanie, struhat frajera :D. Vy byt moj syn, tak si odrežem vajcia nech už taku chybu nespravim TY MUDRC

Naposledy upravil fedor21 dňa 05.12.2017 - 19:46:33, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 05.12.2017 - 19:07:45
00
fedor21 a este jedna vec na tvoju adresu, ked si.mal potrebu sa koli mne regnut mal by som ti venovat trochu casu

Takze postupne, v dobe ked som mal WP lumia 720 (neskor lumia920) som na WP presiel z androidu a v tej dobe android nemal nic pouzitelne padalo to aj v obycajnom webovo prehliadaci, mrzlo, baterka vydrzala uboho kratko, fotak nestal za rec

WP bol stabilny, nesekal, nepadal.... ALE konkretne 920 bola neskutocne tazka tehla :tmi:

Iphone mam vyse 2 roky a pokym som ho nemal tak som microusb priste trpel ale spokojny som s tym veru nebol....

Inac ty mudrc ano usb-c bol predstaveny v roku 2014 ale napriklad samsung ho prvykrat pouzil az v galaxy note 7 a to sa pisal rok 2016 ak sa dobre pamätam :)

Inac povedane pri android telefonoch ani pri top modeloch to nebolo este donedavna vobec standardom!

Ja iphone nijako neospevujem (sam mam momentalne xiaomi mi a1 z dôvodu potreby dual sim telefonu...to len ty si mal nejaky pocit ze tu urazam tvoj dokonaly android... Len si zvolil dost blby sposob obhajoby....lebo zrovna s tym usb-c si sa moc netrafil ;)
Zobraziť komentár 05.12.2017 - 19:17:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up