Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja som rozbil displej na mojom Samsungu S7 a mam tiez problem. Nic poriadne a male nie je. Vsetko su len velke kravy. Jedine ten pixel 5. Len 700 eur jw uz velmi vela. Hladam nieco okolo 400.
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 15:26:10
00
Už 6.rok mám Xperia Z4 compact. Odvtedy márne hľadám. Naozaj len ten IPhone 12 mini, ale problém je v tom, že Xperia ma IP68. iPhone má to iste, všade v reklamných materiáloch s tým operujú, ale malými písmenkami na spodku všade píšu, že na závady spôsobené vodou záruka neplatí. Toto považujem za klamanie, tak zatiaľ odolávam.
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 15:28:42
01
Mala som Asus, ten som utopila ale to už za posledných pár rokov vylepšili, potom Lenovo, ten prežil pár opráv no nové ma nijak neoslovujú, potom Xiaomi, ktorý bol OK s tým, že jeden displej mi menili lebo mi zletel zo schodov ale teda tam sa zle zháňajú diely a hrozne dlho som na to čakal, to mi môj dvorný servisák neodporúča, že oni časom "prestanú ísť dobre" nejak tak postupne otupjevávajú a teda keď som ho rozbila druhýkrát, šla som do toho Samsung Xcover ktorý mi praskol z ničoho na 4 miestach (teda ten ich odolný kryt) ale vyreklamovali, žesa im to stáva a zas to je prasknuté a vypadávajú z neho tlačidlá :D super fakt a keby som nechcela riešiť dobrý foťák tak ho asi nemením ale ako mi povedal kolega, radšej drahý mobil ako lacný foťák, tak sa chcem zorientovať. Ale keďže nenosím kabelky tak sa mi musí zmestiť do vreciek oblečenia :D
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 15:48:35
00
hlavne IP krytie v laboratoriu a v realite je uplne niekde inde :) ja som objednal Xcover 5, mal som 3, 4, 4s a teraz 5. Nie su to mega rychle masiny, aj ked tato 5 uz by mohla byt dost svizna no vydrzia fakt ze hodne.
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 15:50:33
00
Tiež som v štádiu hľadania nástupcu za Samsung A3 2017, zatiaľ Pixel 4a alebo Xcover 5 by ako tak spĺňal podmienky.
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 16:11:45
00
A co robis s tymi mobilmi? Mal som len jeden mobil v demolacii ale to ma zrusilo auto tak to bol najmensi problem. Mam Xiaomi Mi9Tpro a uz je to moj treti xiaomi. Nemam pocit ze by spomalovali ale netreba stahovat kazdu aktualizaciu OS ktora je ponuknuta. Na tomto dokonca nemam ani sklo lebo ma mierne zakryveny displej a aj ked mi uz par krat padol a ten basic kryt je dost popraskany tak mobil je ako novy. Mozno by trebalo davat vacsi pozor na mobil ako hladat taky co prezije jadrovy vybuch 😉
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 20:57:33
00
Máš aj nejaký tip alebo zas len blbé reči?
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 21:34:11
02
No to je otazka ci stale pozadujes "outdoor" telefon alebo aj bezny. Ake su vlastnosti ktore su "must have" atd
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 21:38:04
00
sak len tie 2 .. maly rozmerovo a dobry fotak .. sice sa vylucuju, ale coz /na vysvetlenie .. dobre fotaky sa zvyknu davat do "lepsejsich" mobilov a tie byvaju uz celkom velke/
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 21:59:08
00
Ano je to tak, bohuzial. Casy malych mobilov su teraz na nejaku dobu prec. Uvidime do kedy. Napada ma tak akurat novy skladaci tamtung ale to uz je cenovo mimo zdravy rozum podla mna. Vychadza z toho fakt len to hnile jabko. Ja ho tiez nemusim a nekupil by som ho.
Neorientoval by som sa uplne podla palcov disleja nakolko niektore maju full od kraja po kraj a niektore maju "bradu". Kludne moze byt 6,1" vacsi ako 6,4" mobil.

Co tak?
https://m.alza.sk/nokia-54-128-gb-fialova-d6333193.htm
Zobraziť komentár 30.08.2021 - 22:05:00
00
Áno, ale i keď mám displej od kraja po kraj (S20) tak taký veľký displej komfortne palcom neobslúžim (a to som ho pred rokov vyberal ako jeden z tých najmenších androidov). Takže po tom, čo som mal možnosť chytiť si do ruky iPhone 12 mini tak cítim, že o pár rokov sa naše cesty stretnú :)
Zobraziť komentár 31.08.2021 - 12:19:02
02
Mám presne rovnaký problém. Ani tak mi nejde o to, či zmestím telefón do vrecka ako o to, aby som celú plochu vedel obslúžiť jedným palcom bez prechytávania mobilu.
Keďže pracujem v IT a sedím vačšinu času pred pc, stráca pre mňa zmysel veľký displej mobilu. Na internetové stránky a na multimédiálny obsah ho používam len núdzovo.

Od firmy mám iPhone 8 a ten má ešte únosný rozmer. Len škoda, že android nemá obstojný midend s obrazovkou pod 5" :-( .
Zobraziť komentár 31.08.2021 - 13:09:05
01
A preto si sanujem svoj 4"SE kolko sa bude dat. Tiez som bol dlhorocny spokojny uzivatel xperii mini a pod., ale nekonecne aktualizacie androidu a rozne vypadky systemu spolu s nedostupnostou novej kompaktnej nahrady ma prinutili ist cestou iphonu, aj ked som to nikdy nemal v plane. 4 ci kolko rokov som spokojny uzivatel a nemozem sa stazovat, dufam ze vydrzi este dalsie 4 :-) Som ochotny menit vsetko co sa da, baterka aj displej to uz maju za sebou. Jedine cesta dalej ked to pride je 12 mini, tu skratka vzhladom k moznostiam neni ocom, aj ked to uz neni bajnych 380€ ci po kolko isiel SE :worried: Ale kazdopadne netreba sa toho bat, len vyskusat a spokojne uzivat ;-)
Zobraziť komentár 31.08.2021 - 13:23:52
00
Takže to asi istí ten Zenfone 8 :) ja ten ajfon nemôžem ani cítiť, plus má z hodnotení slabú batériu. Pýtala som sa na možnosti tu preto, lebo som sa o nejakom Pixel dozvedela náhodou len pred pár týždňami, mne to nič nehovorí, nevyznám sa a som si myslela, že niekto možno hodí tip na model, čo nepoznám. Pozerám porovnania na stránke mobilenet.cz a nestíham sa diviť aké všakovaké mobily existujú :)
Zobraziť komentár 31.08.2021 - 13:26:26
00
zrovna pixel nie je "všakovaký" je priamo do googlu
Zobraziť komentár 31.08.2021 - 13:26:54
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up