Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Aj ja som kupoval 13 mini, super telefonik. Po dlhšom používaní, mi už taký mini nepríde a ešte by som zniesol menší kľudne. :D Na moje používanie fajn, aj foťák aj výdrž baterky.

Prílohy:

20220105_213826000_iOS.jpg
20220105_213826000_iOS.jpg 109.22 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 07.02.2022 - 17:19:43
01
milos21: teraz ešte "potrebuješ" Macintosh, iPad, HomePod a tote škarede hodinky. Celkom drahý koníček, aj keď nie až taký drahý, ako bicigeľ... :P
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 18:08:59
00
Prave dnes som cital, ze Xiaomi sa chysta na novy mobil s vykonnostou "velkeho" ale pod 6", Tak som moc zvedavy. (pre mna to nieje, mobil je primarny nastroj na vsetko - od kalendaru po kreslenie gpx tras, takze mi velky naozaj vyhovuje)
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 18:33:26
00
arrow_leftbedo napísal:
milos21: teraz ešte "potrebuješ" Macintosh, iPad, HomePod a tote škarede hodinky. Celkom drahý koníček, aj keď nie až taký drahý, ako bicigeľ... :P

No v ostatných veciach som stále verný Linuxu a Ubuntu 🙂 Telefón je samostatné “jednoúčelové” zobrazovacie zariadenie a k nemu pre existenciu nepotrebujem nič, len pár jednoduchých overených aplikácii. Len aby bol roky rokúce plne funkčný ako je napr. SE (pričm na 5S je obmedzením, že nepodporuje najnovšie iOS tak niektoré staršie aplikácie ako napr. Mapy.cz už nefungujú na 100%)

scarinko aj do každých gatí nakoniec vopchám pupok alebo hadicu ale nie vždy je to príjemné a pohodlné :lol:
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 18:40:20
02
On ten povestný "Apple ekosystém" má svoje výhody, napr. telefón máš niekde vo vrecku vetrovky, tak kľudne zdvihneš hovor na počítači alebo iPade, podľa toho, čo máš práve poruke. Alebo chceš do mailu, ktorý píšeš na počítači, vložiť obrázok, tak ho odfotíš iPhonom a o chvľu ho tam máš. Často sú to také veci, ktoré si "vôbec nevedel, že potrebuješ, kým si ich nevyskúšal". :-) Ale zasa nič, bez čoho by sa nedalo žiť...
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 18:51:47
00
To s tym cloudom funguje aj na google. Normalne si ukladam do google drive priecinka na PC a za par sekund to mam v cloude a vidim to v mobile.
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 20:32:41
00
A telefonovanie z PC ide aj na androide a windowse. Ziadna tepla voda sa nevymyslela :) Druha vec je, ze ja som z telefonu nevolal uz ani nepamatam. Pouzivam takmer vylucne apky na volanie. Ci uz sluzobne alebo sukromne
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 21:02:00
00
No, povedzme, že aj "mobilný internet" existoval roky pred iPhonom, Apple ho "len" urobil použiteľný. ;-) I keď dosť vecí sa odvtedy zmenilo...
Zobraziť komentár 07.02.2022 - 21:50:07
00
Zdravím Vás páni. Po takmer 5 rokoch mi odišiel nezničiteľný a vysoko spoľahlivý Samsung Galaxy J5 a keďže to bolo náhle tak som si nestihol preniesť kontakty z mobilu do mobilu a ani skopírovať ich na simku. Dá sa k tým kontaktom dostať cez kábel keď prepojím mobil s PC ?? Všetky súbory, fotky a dáta som si z toho mobilu prekopíroval do PC len netuším v akom súbore sú uložené kontakty...a či vôbec ??? Dík za každú radu :handshake: 8)
Zobraziť komentár 08.02.2022 - 16:00:15
00
ked sa prihlasis v PC do googlu pod kontom ktore si mal v telefone nebudes ich tam mat? a vlastne ak si sa prihlasil v novom telefone s tym istym cislom ako v starom mali by sa stiahnut.
Zobraziť komentár 08.02.2022 - 16:11:54
01
V androide si môžeš uložiť kontakty do telefónu, na SIMku alebo na Google účet pod ktorým si tam prihlásený. Podľa mna je najlepšia posledná voľba. Lebo v takomto prípade neriešiš čo je s telefónom. Pretože všetko je na Google účte. Nemal si to tak?
Zobraziť komentár 08.02.2022 - 18:16:44
01
Bohužiaľ na Google účte nemám uložené ani zálohované nič len emaily. Žiadne telefónne čísla.
Zobraziť komentár 08.02.2022 - 20:57:49
00
winter78 "Všetky súbory, fotky a dáta som si z toho mobilu prekopíroval do PC" Súbory z karty? Alebo po prepojení s PC vidíš aj úložisko telefónu?

Edit: Ak mobil nezomrel úplne ale po pripojení k PC cez USB "žije" /čo je dosť častý prípad/, tak skús niečo z tohto:
https://www.syncrestore.com/a/recover-broken-screen-samsung-j-data.html
https://www.fonepaw.com/recovery/retrieve-contacts-broken-galaxy.html#solution1
https://www.samsung-messages-backup.com/resources/where-are-contacts-stored-on-android.html
Ak po pripojeí cez USB neuvidíš úložisko, tak je to asi stratené. Môj názor.
Zobraziť komentár 08.02.2022 - 21:33:14
01
Ano mobil normálne žije, aj budíky sa mi spúšťajú, aj správy na messengeri pípajú ...len obrazovka je už po smrti, pod sklom to vypadá ako rozliaty atrament po celej ploche. Keď mobil prepojím cez usb kábel s počítačom tak sa normálne dostanem na úložisko (kartu som v mobile nikdy nemal).
Dík....vyskúšam tie programčeky :) :handshake:
Zobraziť komentár 09.02.2022 - 12:31:00
00
Vy co mate Pixely. Potreboval by som zistit, co presne robia nastavenia Highlight saturation and Shadow saturation. Imho je to saturacia svetlých a tmavých plôch. Ale nie som si istý a ani sa to presne tak nechová.
Zobraziť komentár 19.02.2022 - 09:48:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Cyklopočítače)
keyboard_arrow_up