akosi sa to tu rozbehlo. tiez teda potrebujem poradit. mam malicky Samsung S10e. je to krasny, mensi telefon do ruky. avsak chcel som si spravit radost a tak som si zaobstaral novy Samsung S23. co cert nechcel, tento telefon sa mi uz tak dobre nedrzi v ruke, pocitovo je vacsi a tazky. v drese sa uz tak dobre nosit nebude. tu S10e som mal v plane predat, ale neviem ju predat ani za 150 EUR na inzerat. vo vykupe mi ju vedia zobrat za 140 EUR. lenze ten telefon som si tak oblubil, ze sa ho nechcem vzdat za tie peniaze. napadlo ma, ze tu S10e mozem nosit niekedy na bike, hlavne ked jazdim len u nas v okoli, ked idem po tme, v zime a tak (S23 si aspon viac pošanujem). nechat si ho ako taky zalozny telefonik pre kazdy pripad.
otazka teda znie, je blbost si nechavat stary telefon? mate aj vy niektori dva telefony? napriklad jeden na
bike a druhy ako "hlavny"?
S10e je pecka, rýchly, akurát do ruky, displej paráda, foťák slušný, výdrž
batérie ok a viac nepotrebujem.
Ja som si ho nedávno zaobstaral nový...za 220eur

Ja tým dnešným tehlám neviem prísť na chuť a dať za takú blbosť ako je mobil 700, 800 a viac eur mi je proti srsti

Ak ho neplánuješ používať a vieš ho predať použitý za 140, tak je to dobrá cena..pre teba.