Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
orange mi ako dlhorocnemu zakaznikovi zase poslal list/mail kde ma chce nas.at cim dalej tym viac.
mam tam jeden uz maly pausal Nejake Go mini za 2 eura (predtym 1€). Drzim to len koli cislu ktore mam uz asi odkedy bol Tmobile pred 25 rokmi. Teraz chcu za to nic uz 6 eur a to sa mi nepaci.
Hladam nieco co ma bude stat co najmenej na nakladoch rocne. Nevolam z toho cisla, nedatujem, proste nic, len ako cislo na ktore mne volaju obcas. Na vsetko ostatne mam firemnu SIMku.
Ako to funguje so SIMkami v alarmoch?
Zmluva na predplatnú službu je uzatvorená na dobu neurčitú. SIM karta ti ostane aktívna, ak počas platnosti Zmluvy v každom kalendárnom polroku uskutočníš z príslušnej SIM karty aspoň jednu spoplatnenú aktivitu v jednotkovej cene 5,1 centa za volanie/SMS, alebo 1,44 centa za dáta v celej EÚ, prípadne si zakúpiš doplnkovú službu z nášho Cenníka. Ak počas troch kalendárnych polrokov po skončení prvého polroka od uzatvorenia Zmluvy neuskutočníš žiadnu spoplatnenú aktivitu, považuje sa to za dôvodné porušenie Zmluvných podmienok a SIM karta bude automaticky odpojená.
dobijanie je min 4€
z toho mi vyplyva ze ked tam nabijem 4€ a urobim kazdy pol rok spotrebu 5 centov tak to vydrzi asi do aleluja.
3€ mesacne mi pride waste of money ked to nepouzivas vobec okrem prijmu hovorov a SMS
ano nie je ale ked uz to riesim tak chcem najst najlepsiu moznost a nie prvu ktoru stretnem aby som nemusel uz dalej hladat
hlavne tie peniaze sa splachnu do kanalu kedze na tom nie je ziadna spotreba
Tiez sa na to chystam, mam v alarme SIM, spotreba minimalna, len sms obcas, zacal som ze faktura co sa prevola, potom poplatok 1 euro, potom poplatok 2 eura ale dalo sa tusim 1 ci 2 eura ako kredit, teraz 3 eura a mam platit 6 . . . tak kedze co to pouzivame sme vsetci v orange (ale vyssie pausaly) tak zrusim cislo, kupim prima kartu (2x7 eur) a dam ju do Navzajom zadarmo. Po 2 rokoch kupim druhu, tuto zrusim, vratia mi zvysok kreditu . . . .
Alebo ta 4ka, ako pisali vyssie, vcera mi to ponukol v predajni, platnost 18 mesiacov, staci minimalny financny pohyb . . .
Ale mozno horsie je, ze okolo 2028 (plus minus) sa chystaju zrusit aj 2G, takze pozor, ti co mate alarmy, gps lokatory (auto, bicykel...) . . .
... vydrž asi zavratná nebude ani skrz väčsiu baterku ... uvidime čo povedia prvé recenzie, testy
Váha je tiež adekvátna. Stačí kuknúť podobne telefóny s Li ion batériami.
Tu mas napr. minulu vlajku od Xiaomi s LiPoly baterkou. https://www.gsmarena.com/xiaomi_14_ultra-12827.php
Je dokonca o 1,2mm hrubsia ako vyssie zmieneny telefon.
... ale takúto ,,tehlu,, by som už nechcel (aj ked je to o zvyku)
(mal som Xiaomi Mi Note 10 a už to mi prišlo velké)
inak tvarovo a dizajnom je to kopia Poco X7 Pro
Ohladom tehly, toto su normalne velkosti telefonov dnes a vlastne uz pomerne dlho
Snad sa to uz ale nebude zvacsovat, lebo sa mi dasli telefon uz nezmesti do kapsicky na bajku.
Nefotim už, lebo nemám toľko pamäte