Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
puknute je len vrchne sklo..cize iba gorila glass ale ako hladam na nete predava sa to jedine v celku lcd plus sklo plus dotykova plocha.....a aj s vymenou je cena 200 eur...(to mozem kupit novy telefon radsej)
este aj cez kolegovho kamosa co vlastni obchod s telefonmy by to pri nakupnej cene stalo 150 to je stale vela...
kedze ja mam displej v pohode komplet cely ...tak isto cely reaguje na dotyk....a problem je len s tym ze gorila glass je cele popukane....chcel by som sa spytat ci sa neda kupit samostatne....dajme tomu do 50 eur aj so servisom......
ak by ste o niecom vedeli bol by som rad
inac budem nuteny pouzivat dalej tento...lebo novy neplanujem kupovat...tolko penazi nemam
Jednoducho marketing si pýta gorilla glass, tak ho cpú všade. Mimochodom akoby neexistovalo iné sklo, keď už tam chcú práve sklo...
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Nokia-Lumia-720-touch-screen-glass-panel-digiitzer-front-/171145994947?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item27d918a2c3
ani to drahe nieje
skusim to asi za pokus nic nedam
akurat od toho padu mam jediny software-ovi problem....neviem preco sa obrazovka nechce otocit na sirku..ked telefon otocim na bok....zostava stale na vysku
a co sa tyka otacania displeja pomohol restart telefonu..