termin je niekedy v polke januara. potom mozte temu zmazat
2 14
3 ano
4 ano
5 c
6 c
7 a
8.pred 70, zad 0
9 g
10 b splujazdec na rame
11 b
12 d
13 kondička zábava
Zanellimu namiesto PM: Ty pejo, to malé vľavo je moja vnučka... Takže si možno teraz pochopil, že som ti chcel pomôcť, tak ako som pomáhal pri úlohách svojim deťom. A keď si to nepochopil, tak ti nie je pomoci. Nemusíš však byť smutný, takých na tomto fóre je viacej...
Nechcem si zbytocne robits nepriatelov obzvlast nie medzi foristami. no ty budes asi jeden z tych ktory byvaju v bratYslave a maju privelku papulu. Len sa neuraz jazdim isto lepsie ako ty a co sa tyka slovencinarky a mojej znamky nemusis sa bat ani inac prejavovat svoje emocie. Chlieb lacnejsi nebude.
Myslim ze kazdy pochopil ten moj prispevok len ty asi nie. Netvrdim v nom ze som najvacsi odbornik pod slnkom (co ty isto si - moja poklona, kopanec) ale ze ma bavi jazdenie a nestaram sa o to ci su FR preteky alebo nie alebo ci tam mam zavodim (to je z Vela pardon) alebo pretekam.
Neviem co si o sebe myslis no asi budu same pekne veci.
co chces dokazat tymito datami?
aka je tema sočky?
2.22
3.ano
4.ano
5.d
6.d
7.j
8. 0-0
9.g
10.b
11.ano
12.a
snad ti to pomoze..
socka je totalna somarina, ktoru sa mi sice nechce robit ale musim kvoli slovencinarke a znamke. Nesom sice este thaky svetaznaly ako zcitany foristi, ved len nedavno som tu zacinal. co sa tyka FR pretekov netusim ani co fr je a co nie nech sa nehnevaju ludia. ked thake neni vyde mi nula tak to tam nedam .anketa je orientovana na vacsinou mtb jazdcov (vid nazov fora ) len keby mal thak strasne niekto rad svoj cestak ziletku abo co to je... ja jazdim na horskom na cestaku som esete nesedel v zivote. par som ich videl v obchode
Junáčik, po vzhliadnutí tvojho príspevku ti doporučujem radšej nič nepísať. Slovenčinárka sa nepoteší a ani ty sa nepotešíš známke... Naozaj sa ešte hodne musíš vzdelávať, nielen o bicykloch a jazdení na nich.
Aký mate typ biku?
h) HT DH
8.
Zdvihy? (predný/ zadný) príklad 100/X
heh sry ze zas spamujem anketu ale tento by som rad videl..