Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nic proti navrhu ale nemyslim zeby to fungovalo, hlasovat resp bodovat budu len ti ktori su niecim zaujati, nasrati a podobne. 90% clenov sa nebude chciet, nebudu mat cas hodnotit ta, takze sa moze stat ze sa dostanem do zleho priemeru len kvoli tomu ze som za holenie chachur a noh, a tulenik za to nieje... :-D tym som nechcel nic naznacit tulen, len mi to preletelo hlavou :-) ja nemam problem sa s niekym pohadat a na druhy den sa s nim bavit uplne v pohode. Chcem tym povedat ze je uplne normalne ze sa tu raz za cas niekto "pohada" skor mi pride divne ze len tak zriedka. Vela ludi vela nazorov.
ale turbiho temu schvalujem, aspon to tu zije. Kazda tema ktoru zalozi je uspech. Hlavne vrtanie v nose. skuste si vsimnut na krizovatke kolko ludi sa vrta v nose, super vec
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 19:21:06
00
Jezus: podla mna super napad. Podobne to chceli riesit aj na b-f, ale myslim ze tam to tiez skoncilo pri tom programovani.
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 20:08:54
00
Jezus Mňa by tiež zaujímalo či Raro písal otázku. hehe
Tomáš šušne si špáram ale tú tému som myslím zrovna nezakladal ja. Ale to je jedno. hehe
Jezus Pekne si vymyslel systém a ďakujem že som sa ocitol v príklade /hehe/ ale toto náš vedúci a poloboh červo riešiť asi nebude.
Touto témou som pre spásu našich duší chcel apelovať na to čo vyplýva z predmetu tohto vlákna. Viem je to ako by som "stenu do hrachu hádzal" /hehe/ ale aj tak som mal potrebu napísať pár slov ktoré istým jedincom asi bohužiaľ nič nehovoria. Alééé o tom je život. Škoda, bude aj horšie. hehe
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 20:40:20
00
ja si často radšej zahryznem do klávesnice ako by som mal napísať niečo ostrejšie. myslím, že je to zbytočné zakladanie roztržiek. ale samozrejme odtiaľ potiaľ...
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 21:01:56
00
Ja uz mam tak dohryzenu klavesnicu... :lol:
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 21:13:15
00
Martin pravdu máš ale pre psychickú rovnováhu je dobré aj ventil pustiť. hehe
A zase ak by nikto nikomu nič na chovanie, spôsob vyjadrovania nepovedal a nesnažil sa usmerniť, upozorniť tak dotyčného možno ani nenapadne slovíčko slušnosť a bla,bla bla.
Ano, žvaním, hryziem, končím. hehe
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 21:15:51
00
Ja uz mam tak dohryzenu klavesnicu... :lol:
ja by som chcela mat tvoju trpezlivost.. /vid tvoje prispevky pre novacikov na fore/
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 21:35:07
00
Touto témou som pre spásu našich duší chcel apelovať na to čo vyplýva z predmetu tohto vlákna. Viem je to ako by som "stenu do hrachu hádzal" /hehe/ ale aj tak som mal potrebu napísať pár slov ktoré istým jedincom asi bohužiaľ nič nehovoria. Alééé o tom je život. Škoda, bude aj horšie. hehe
Anonymita niektorym prispievatelom dava neskutocnu silu ( v reale az taky silny ale nie su ) ja by som za urazlive a dehonestujuce prispevky okamzite zamedzil pristup na forum a zverejnil IP adresu aby sme vedeli odkial dotycny pise.
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 21:51:35
00
Anonymita, vášne, tolerancia,férovosť a zodpovednosť na fóre.

Je to hlavne v rukách moderátorov.
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 22:06:46
00
Anonym, sediaci za klávesnicou a anonymne pripojený na net, je často veľmo mocný, pretože vie, že ho nikto nepozná a nemôže skontrolovať. Už sme tu mali junáčika, ktorý by spakruky ***** policajtovi (a pritom bol možno trochu väčší od malého piva), junáčika, ktorý na tlstých gumách išiel z kopca 90 kmh (možno mal štyri magnety) a keby trochu šliapal tak ide cez 100 (márne som mu dokazoval, že by sa mu vymontovali nohy zo zadku, lebo takú frekvenciu nikto nemá a mať nemôže), ďalší skáče 6 m dropy (pritom mesiac predtým prezradil, že má hypermarketbike) a mnoho ďalších.

Anonymne sa pisateľ aj ľahšie vzruší a dá do klávesnice aj to, čo by bez vášne nenapísal, resp. napísal trochu inak.

Tým posledným si sypem popol aj na vlastnú hlavu - v minulosti, keď ma tu nikto nepoznal, som písal ostrejšie... Posedením pri pive s niekoľkými usermi, nejakým tým pojazdením s nimi, sa mi klávesnica akosi zatupila... To však neznamená, že občas nezadrapnem aj do tých, čo už poznám osobne. Skôr si však najprv dvakrát rozmyslím, čo napíšem a ako. A po napísaní preventívne pred ťuknutím do buttonu "Odoslať" ešte dva-tri krát prečítam...
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 22:47:16
00
Joko, toto je jeden z mála príspevkov na fóre v poslednom čase čo ma potešil...

Inak si tiež myslím, že hodnotenie userov nič nevyrieši.
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 22:53:50
00
Toto si vytlačím, zarámujem a zavesím nad posteľ. Už tam bude visieť druhé tvoje uznanie...
A aby si aj ty mal niečo z toho, tak ti vymazávam jeden čierny bod!

K tým hodnoteniam tu už niečo bolo - skoro presne pred rokom: viewtopic.php?f=9&t=126&p=45430#p45430
Zobraziť komentár 10.02.2009 - 23:13:00
00
a hodnotenie by este muselo byt aj obmedzene na urcite temy.. lebo ak sa niekto rozhodne hodnotit pieskovisko bez vynadania moze oznacit vsetko ako spam a cela tvoja "karma" je v ... na toto neviem kto ma cas..

ale mozme dufat ze to je pocasim, a ked vyjde slnko bude sa viac jazdit nez pisat :wink:
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 07:16:19
00
ak by mal TURBI 1,42 tak to by tu mohol mat kazdy potom : :) ...
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 09:19:43
00
Najlepsie je ignorovat takych co tu vyvolavaju hadky a chvalia sa aky su bohovsky a pritom su taky ako spomenul JoKo.
To hlasovanie by nebol zly napad...ale Kto by to spravil. Myslim si ze Cervo ma dost prace aj bez toho.
Zobraziť komentár 11.02.2009 - 11:22:29
00
keyboard_arrow_up