JoKo
Mesto:
Založený: 2. 2. 2006
Bicykle: Pinarello Prince | Wilier Lavaredo | hliníkový kros
Odjazdené '25:
3 902 km
Anonym, sediaci za klávesnicou a anonymne pripojený na net, je často veľmo mocný, pretože vie, že ho nikto nepozná a nemôže skontrolovať. Už sme tu mali junáčika, ktorý by spakruky ***** policajtovi (a pritom bol možno trochu väčší od malého piva), junáčika, ktorý na tlstých gumách išiel z kopca 90 kmh (možno mal štyri magnety) a keby trochu šliapal tak ide cez 100 (márne som mu dokazoval, že by sa mu vymontovali nohy zo zadku, lebo takú frekvenciu nikto nemá a mať nemôže), ďalší skáče 6 m dropy (pritom mesiac predtým prezradil, že má hypermarketbike) a mnoho ďalších.
Anonymne sa pisateľ aj ľahšie vzruší a dá do klávesnice aj to, čo by bez vášne nenapísal, resp. napísal trochu inak.
Tým posledným si sypem popol aj na vlastnú hlavu - v minulosti, keď ma tu nikto nepoznal, som písal ostrejšie... Posedením pri pive s niekoľkými usermi, nejakým tým pojazdením s nimi, sa mi klávesnica akosi zatupila... To však neznamená, že občas nezadrapnem aj do tých, čo už poznám osobne. Skôr si však najprv dvakrát rozmyslím, čo napíšem a ako. A po napísaní preventívne pred ťuknutím do buttonu "Odoslať" ešte dva-tri krát prečítam...