planujem si kupit notebook, a zaujal ma tento http://www.alza.sk/asus-eee-pc-904-cerny-black-d98695.htm asus eee-potreboval by som ho asi tak na internet a obcas si zahrat nejaku tu hru-hlavny dvovod ten internet. do pocitacov sa moc nevyznam tak neviem ci ten procesor bude postacovat, a neviem ci v nom je dvd mechanika?(da sa kupit aj na usb-to viem) vydrz baterky ma ani tak nezaujima. ak mate nejake skusenosti tak sem s nimi. dakujem
Hladaj a pis na: http://forum.zive.cz/forum-907/Notebooky.html?sid=74e234658fa8c1d7269f1eb658e0f442
Inak mechanika tam nie je a ma to len 25cm display, na tom si moc nezasurfujes. Je to nieco medzi PDA a normalnym notebookom, inak videl som to aj na vlastne oci na Invex-e. A ma to integrovanu grafiku a tak dalej, takze hry si moc na tom nezahras, v resp. podla toho co chces hrat.
Zahras si tam akurat nejaku flashovku a to je notebook na internet a na pisanie(poznamky v skole) je maly a prenosny dlho mu vydrzi bateria...keby chces neco na hranie a male tak to je potom vyssia cenova kat. podla toho inak este co na tom chces hrat...
LOL ze prehliace beru vykon...pokial je 70mb z ramky vela(je tam 1GB) a Cpu vela nebere takze...
PS:ten notebook neni na hry a ked neni ani na internet tak na co je potom
je to lahke,prakticky nerozbitne,vydrz baterky je zo zaciatku v pohode,no jej kvalita nic moc, pise sa na tom strasne,vykon nie je zly,stacil dokonca aj na CS 1.6! pracujem s nim denne a az na tu baterku a relativne zlu klavesnicu (po tyzdni si ako tak zvyknes) je to super vec. velmi rychlo si clovek na to zvykne,ze to nema mechaniku. v dobe 16gb usb klucov v tom nevidim ziadnu nevyhodu (lahko poskoditelne veci nemam rad,najme nie cd,dvd...)
mozno ty nie, ale preco aj niekto iny?
kolega cestoval v lete po US a mal to (dokonca starsiu verziu) so sebou a nevedel si to vynachvalit. free wlan spotov bolo ako nasratych - planovanie tripov na nasledujuce dni, bookovanie ubytka + backup fotiek, atd.
Preco chcete tak velmi mobilnost? A inak na to, co popisoval Wladix by sa hodil aj obyc. notebook. Ja som fanusik desktopov odkedy som si zohnal svoj prvy komp s procesorom Intel 486-sx2. Mne je jasne, ze velka firma prisla s niecom novym, ani to nevnimam ako celkom slepu ulicku, len neviem, preco by som si mal nieco take kupit.
EDIT: Tymto prispevkom koncim diskusiu z mojej strany, kazdy mame vlstnu pravdu.
stacil by aj notebook, pokial sa presuvas vsade autom. ked vsak cestujes sposobom vak na chrbte a trekujes popri tom, tak ocenis ked je to co najmensie a najlahsie...
mne ide v podstate len o to, ze niekomu sa to mozu kua hodit, tak nezovseobecnuj...
mne tu nejde o prenosnost, ale o to ze ho bude mat v izbe a nechcem aby zaberal nejako vela miesta, takze notebook. len som chcel vediet ci ten asus nieje slaby. nevadi vyriesim to asi inac. videl som ho aj nazivo ale ten co som dal link je iny (lepsi)
potrebujem ho ako doplnkovy pc a k tym hram taky nfs mw by som si rad zahral(OS: Windows XP
Procesor: CPU 1.4Ghz
Grafická karta: 32mb - Kompatibilní s DirectX 9.0c
Mechanika: 8x CD/DVD-Rom
Paměť: 256 MB RAM
HDD: 3GB místa
Multiplayer: 2-4 hráči přes internet/LAN - Kabel, DSL a rychlejší připojení
Ovladače: Nejnovější ovladače Grafických karet. )
ten procesor
ja som mal asus notebook a s tou baterkou to je o hubu...vydržala pol roka...a keby som mal pozerať po nejakom, tak určite nie po tomto, keby som chcel komp do izby. Lepší je obyčajný laptop...a nezaberá až toľko miesta, šak keď nemáš bordel aspoň na jednom mieste v izbe, tak tam ho dáš
presne..nevymyslaj somariny
kamos ma normaalny notebook od Asusu, ale teda trocha viac namakanejsi (core2duo 2,6ghz,4gbram,nVidia 9600,512mb...) a vpohode ho bere kazdy den do skoly...vo vlaku zahra UT2004, 1.5hodiny ma baterka vydzr pri hrani neakej hry typu ghotic3,ut2004,prostreet..inac vpoho 2.5h
Nechápem načo je niekomu v izbe notebook na surfovanie po internete a hranie ,si kúp poriadny desktop a máš to oveľa lacnejšie ako porovnateľný notebook
Ale ked nechce hrat len doma, ked zavislost je moc silna a musi hrat aj na zachode desktop si nezoberes...ale je pravda ze za cenu notebooku si kupis 2 desktopy v rovnakej vybave...
Nechápem načo je niekomu v izbe notebook na surfovanie po internete a hranie ,si kúp poriadny desktop a máš to oveľa lacnejšie ako porovnateľný notebook
takze dokoncili sme podkrovie-tam budem mat izbu a desktop ostane dole otcovi(na nejake ti veci do roboty). v izbe mam vzdy neporiadok a desktop by sa tam ani velmi nezmestil(ani keby som upratal)-musim sa aj niekde ucit(aj ked velmi nechcem )
arcue: do takeho stadia zavislosti som este nedozrel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://forum.zive.cz/forum-907/Notebooky.html?sid=74e234658fa8c1d7269f1eb658e0f442
Inak mechanika tam nie je a ma to len 25cm display, na tom si moc nezasurfujes. Je to nieco medzi PDA a normalnym notebookom, inak videl som to aj na vlastne oci na Invex-e. A ma to integrovanu grafiku a tak dalej, takze hry si moc na tom nezahras, v resp. podla toho co chces hrat.
LOL ze prehliace beru vykon...pokial je 70mb z ramky vela(je tam 1GB) a Cpu vela nebere takze...
PS:ten notebook neni na hry a ked neni ani na internet tak na co je potom
ED: http://www.notebookshop.sk/notebooky/asus/asus-eee-pc-1000h-white-xp-sk.html
tu je este link
http://notebooky.idnes.cz/vyplati-se-koupit-nejlevnejsi-notebook-asus-eee-fuo-/vyrobci.asp?c=A071213_010817_vyrobci_jza
+google.
HOWG
kolega cestoval v lete po US a mal to (dokonca starsiu verziu) so sebou a nevedel si to vynachvalit. free wlan spotov bolo ako nasratych - planovanie tripov na nasledujuce dni, bookovanie ubytka + backup fotiek, atd.
EDIT: Tymto prispevkom koncim diskusiu z mojej strany, kazdy mame vlstnu pravdu.
mne ide v podstate len o to, ze niekomu sa to mozu kua hodit, tak nezovseobecnuj...
Procesor: CPU 1.4Ghz
Grafická karta: 32mb - Kompatibilní s DirectX 9.0c
Mechanika: 8x CD/DVD-Rom
Paměť: 256 MB RAM
HDD: 3GB místa
Multiplayer: 2-4 hráči přes internet/LAN - Kabel, DSL a rychlejší připojení
Ovladače: Nejnovější ovladače Grafických karet. )
ten procesor
kamos ma normaalny notebook od Asusu, ale teda trocha viac namakanejsi (core2duo 2,6ghz,4gbram,nVidia 9600,512mb...) a vpohode ho bere kazdy den do skoly...vo vlaku zahra UT2004, 1.5hodiny ma baterka vydzr pri hrani neakej hry typu ghotic3,ut2004,prostreet..inac vpoho 2.5h
arcue: do takeho stadia zavislosti som este nedozrel