DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
Dialnice vtedy ešte nejako moc neboli (tuším len kúsok do Brna) a embéčky išli 130. Samozrejme bez bicyklov... a s vírom v nádrži. Lenže benzín vtedy stál 2,40 Kčs. Avšak v inom bratislavskom oddiele mal tréner R-16 a tí vyrážali vždy kus po nás a na mieste boli pred nami. Ako hovorili kamaráti, na tachometri bolo bežne 150-160 kmh.
youtube.com/watch?v=zErr9z0LhCo&t=0
Do Livigna sme sa zbalili 3ludi a tri biky vnutri S-Maxu. Pri 3 osobach v sedadlach auta viem dokonca previezt 4 mtb vo vnutri. Treba im dat dole predne kolesa a tie potom vlozit samostatne 'okolo'. Ak je zablateny alebo mokry tak ho zabalim do tzv.humanitarnej deky co nosim v aute (kupis v rempe za 7eur).
dokonca existuje drziak na 3 bajky co sa upne do kolajnic sedaciek na podlahe a zapne sa donho predna vidla....100 evry..... casom ho mozno dam
A co sa tyka toho Sharana - najlacnejsia akciova cena noveho Sharana je momentalne 28 tisic a to v tej cene este nie je ani len tempomat. Naproti tomu S-MAX je momentalne za 23 tisic aj s tempomatom. Detailne som vybavy neporovnaval, ale Sharana by som teda urcite nekupil kedze za ten rozdiel 5 tisic mam dobre 3 sezony pouzivania S-MAXa aj s predpisanymi prehliadkami. A nebavme sa o jazdenkach, to je samostatny pribeh.
A co sa tyka toho Sharana - najlacnejsia akciova cena noveho Sharana je momentalne 28 tisic a to v tej cene este nie je ani len tempomat. Naproti tomu S-MAX je momentalne za 23 tisic aj s tempomatom. Detailne som vybavy neporovnaval, ale Sharana by som teda urcite nekupil kedze za ten rozdiel 5 tisic mam dobre 3 sezony pouzivania S-MAXa aj s predpisanymi prehliadkami. A nebavme sa o jazdenkach, to je samostatny pribeh.
co pises je mozne.... ja som volakedy opravoval auta vsetkych znaciek v servise a........ sorry ale nechcem ani Ford ani ziadneho francuza
a k Sharanu.... novy neviem ci je taky velky jak starsi model.... sa mi zda ze ma nizsi strop ked sa v nom vozil.
a treba este porovnat Seat Alteu XL a Alhambru..... hlavne Alhambra je identicka jak Sharan a stoji menej
tesak: Uz ideme dost mimo. Toho Peugeota som sem dal, ze na klasicky kombik je to celkom slusne, ze sa donho narve 29" bajk bez rozoberania. Nebudeme tu ale teraz predsa vymenovavat vsetky väcsie auta, nie?
teraz mam na nom 370 000 a slape jak hodinky a urcite ho tak skoro nechcem menit.... lebo dobre auta sa uz prestali vyrabat
aj tu Daciu by som mozno nezavrhoval