Inak vsimli ste si (teda hlavne ty slobodny) ze ked aj nejake baby su vzdy su z nejakym chalanom .. no kde oni na tie baby chodia ?
Chodim BA okolie uz celkom dlhu a baby len tak same som videl iba velmi malo. Asi mam smolu alebo co?
Ake su vase postrehy? Baby skuste sa vyjadrit aj vy nech vieme na com sme
a ako sa tam martinux modozrivo usmieva...ktovie co ma za lubom spravit s fotografom
no neviem, neviem, ci fotograf pri foteni neziarlil
podla toho kto to fotil no...
ak tak 9.8. bude pre teba sialene dlhy den...
Ale ak to ideš pojať čisto ako výlet s 500 korunovou tabulkou na rajdoch tak sa to da prejsť.
Odvazne rozhodnutie na to, ze zacinas na biku druhu sezonu ak sa nemylim.
pred tyzdnom som sa prihlasila do tohto fora, takze by som sa vam na uvod predstavila.....lucia, 26, pat rokov sa venujem horskej cyklistike, 3 roky som robila spinning rekreacne, od noveho roku uz zastavam poziciu trenerky....
inak lulu...vitaj tu medzi nami "sialencami"...konecne dalsia slecna ktora neciti odpor k pohybu
no a k teme saldi a krejzi...myslim ze ak si od zaciatku pojde svoje tempo, bude si davat pozor na pitny rezim a jedalnicek tak to zvladne aj v casovom limite...ja veriiiim a drzim palce... a este k tomu ma aj dobre kolesa
Objednaj mi hned zo dve-tri sady
missy, kedy ideme na bike? (a na pokec)
Štart: 8.00 hod.
Takže tombolu o 19 hod. stíham
missy, kedy ideme na bike? (a na pokec)
ajajaaaj
pred tyzdnom som sa prihlasila do tohto fora, takze by som sa vam na uvod predstavila.....lucia, 26, par rokov sa venujem horskej cyklistike, 3 roky som robila spinning rekreacne, od noveho roku uz zastavam poziciu trenerky....
jeej lucka no ahojky