Je tu este niekto komu nebol v dectve dopriaty vlacik a ked si teraz pozrie toto http://alikante-modeltrain.blogspot.com/ tak by najradsej hnet sadol na vlak a siel sa na to pozriet na vlastne oci?
Žeby niekto nemal vláčiky? Tmax má doma "zopár" kúskov so železnicami, aj nejaké budovky. Čo mi pripomenulo, že som ich dávno nerozložil po byte, huhúúú.
PS: Kto chce a mu dovolím, môže sa prísť zahrať, keď nikto nebude doma.
no tak urcite sa da aj to ale napr co som ja videl v jednom modelarstve u nas v bb tak chlapik to tam mal naprogramovane a chodilo mu to pekne samo...len stukol vypinac a islo to ...s tym by si sa veru moc nepohral
no oživili ste mi spomienky na dectvo doma mám ešte zopár modelov v mierke 1:120 a dokonca sú funkčné a dosť zachovalé, aj koľajničky a domčeky a tak niekedy mám fakt chuť vytiahnuť to a hrať sa stým do rána
Nuz u mna elektricky vlacik spustil seriu chemickych reakcii, ktore sposobili moje celozivotne postihnutie vlacikofiliou Som zvedavy dokedy mi to vydrzi.
BTW, niekto to vola hranie sa s vlacikami a niekto simulacia zeleznicnej prevadzky. My na ZU mame modelove kolajisko, na ktorom sa ucime riadit dopravu.
to nie ako kedysi, ked sa len otacalo potenciometrom...ked k tomu clovek prida dnesne vymozenosti (software na ovladanie vyhybiek, semaforov, svetiel...), tak sa da vytvorit certa kus...
inac ten hamburg je mega, ked so videl vyrobu, tak som slintal ti sialenci tam maju aj vodu s funkcnymi modelmi lodi a dokonca funkcne vzduvadlo, kade sa plavia lode...nadhera
tak ten hamburg je niekde uplne inde ako su domace moznosti
sak len ked si precitas ze naklady : 8 000 000 euro
ale je to tazka parada, keby som mal zbytocnych 8 mega idem do toho
Nuz u mna elektricky vlacik spustil seriu chemickych reakcii, ktore sposobili moje celozivotne postihnutie vlacikofiliou Som zvedavy dokedy mi to vydrzi.
BTW, niekto to vola hranie sa s vlacikami a niekto simulacia zeleznicnej prevadzky. My na ZU mame modelove kolajisko, na ktorom sa ucime riadit dopravu.
Ja chodím pravidelne do Bratislavy na zraz historických koľajových vozidiel, alebo ako sa to volá, a tam bývajú aj tie vagóny s modelovými koľajiskami. Dokonca pár rokov do zadu, sme tam s otcom darovali jednému z tých klubov (čo sa ja pamätám tak tomu z Komárna) všetky vláčiky a domčeky čo sme mali, a veru bolo toho veľa, a ako vďaku sme dostali taku dobrú knižku o vlakoch. Takže teraz chodievam pozerať na tej výstave, ako aj po toľkých rokoch moje mašinky jazdia, lebo u mňa doma by už len ležali niekde v skrini .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vcera som akurat hodinu a pol civel na model v hamburgu http://www.miniatur-wunderland.de/
som si oslintal prave klavesnicu, to je najbrutalnejsia vec aku som kedy videl
PS: Kto chce a mu dovolím, môže sa prísť zahrať, keď nikto nebude doma.
Ale toto uz nestihas:
http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/002830-Pridte-do-modelarskeho-vozna-v-Novych-Zamkoch.asp
inac ten hamburg je mega, ked so videl vyrobu, tak som slintal
sak len ked si precitas ze naklady : 8 000 000 euro
ale je to tazka parada, keby som mal zbytocnych 8 mega idem do toho