paci sa mi koniec trailu v 2:09 , zaujima ma ako sa dostal do tej prdele-rozumej kolko stoji helikoptera
ale inak velmi pekne spravene, keby tam bolo slnecno a teplo aj by som isla
ten link co som dal mas na heli-tripy po islande - za 4 tisicky mas 4 hodiny heli + 7 dni jeep
Thenemesishardproduction presents :
Dolna breznica (mozno horna nie som si isty teraz) 2015/10/18 nemesishard & orlovecskOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
paráda chalani ! odkial sa dostanem na ten trail.. vôbec som o niečom takom nevedel
Ja este k tomu Islandu, cez leto je to tam celkom v pohode (citaj ako pocasie sa meni kazdych 5 minut, ale teplota sa pod nulu nedostane). Bol som tam 3 tyzdne teraz v july, pocasie vcelku super, teplota od 3 do 18 stupnov. Len som stale nechapal, kadial tam ti ludia jazdia, ale ked pozeram vsetky tie videa, zacina to davat celkom logiku. To, ze niektore bike videa stiahli kvoli jazdam mimo vyznacenych ciest sa ani nedivim, Islandania si velmi potrpia na to, aby im tam turisti nenicili prirodu.
P.S: Je to tam nechutne drahe, ta cena 4000e za 4x helikopteru + 7 dni jeep je este vcelku fajn cena.
ano, pod tym zmazanym videom som vtedy cital, ze tam maju bajkeri predsa vybudovanu celkom dobru siet singlov, co ich stalo mnoho usilia, a tak boli opravnene nastvani, ked sa zrazu na vsetkych velkych bike weboch objavilo to agassizove video, v ktorom jazdi skoro stale len offroad cez lavove polia, cez machy a podobne...
musi to byt naozaj parada jazdit tam na bajku, alebo hoci len chodit peso, Island je jedno z najkrajsich miest na Zemi. snad o rok sa tam aj ja vydam
tiez planujem íst na Island budúci rok , skoda ze priame lety niesu a treba aspon raz prestupit + je to tam drahe a autopožičovne zakazujú jazdit po niektorých cestách. A cez leto sa neda vidiet polárna žiara
keby aj bol nejaky priamy let z Viedne, stal by tolko, ze by si si aj tak radsej prestupil
S prestupom to mas do 500 eur ked kupis v dostatocnom predstihu - priamy let by pod tisicku urcite nesiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale inak velmi pekne spravene, keby tam bolo slnecno a teplo aj by som isla
ten link co som dal mas na heli-tripy po islande - za 4 tisicky mas 4 hodiny heli + 7 dni jeep
ale iba kvoli awesome weather not guaranteed
nevim.mp45Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Tam nie je (skoro) nikdy slnecno a teplo zaroven. Zato veterno je tam (skoro) vzdy.
Dolna breznica (mozno horna nie som si isty teraz)
2015/10/18 nemesishard & orlovecskOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
paráda chalani ! odkial sa dostanem na ten trail.. vôbec som o niečom takom nevedel
nevim.mp45Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dobre bombovice
P.S: Je to tam nechutne drahe, ta cena 4000e za 4x helikopteru + 7 dni jeep je este vcelku fajn cena.
musi to byt naozaj parada jazdit tam na bajku, alebo hoci len chodit peso, Island je jedno z najkrajsich miest na Zemi. snad o rok sa tam aj ja vydam
S prestupom to mas do 500 eur ked kupis v dostatocnom predstihu - priamy let by pod tisicku urcite nesiel
...to si pridrbal lebo si skoro zakileroval tých dôchodcov na turistickej značke? ináč za skill
Francúzi ozaj vedia čo potvrdili aj na MS Enduro