myslim ze ked to pojde clovek prvy krat tak to bude vzdy pomalcism tempom, skor by som tam ostal dlhsie, prvy krat si to prejst len tak na pokochanie, s prestavkami poobzeranie sa co a ako a na druhy az treti krat si tam poriadne zasantit
presne polo ,take "bomby" ako davaju vo videach,sa tocia na mieste ,kde to poznaju odpredu odzadu a nastrihaju tie najlepsie veci...tymto to nechcem znevazovat, aj tak su to borci...
teoria jazdy je jedna vec ale automatizovat si ju ,uz druha ,este stale si musim pripominat co by som mal robit ,ked "pud sebazachovy" chce brzdit atd. aj tam kde je to to najhorsie co mozem spravit...
riso, mozem ta ako foter fotra napadnut, ze si dajaky husty? minule som hecoval dvoch neznamych na johanke, nech to pustia - pusili a boli nadseni ako sa zhupli! no a potom, par metrov dalej obaja preleteli cez riaditka.
nihil, mna rusia tie "efekty" ked srihas z jedneho zaberu do druheho. vyber hudby vobec nerozumiem. a mohlo by to byt aspon o minutu kratsie. ocenujem, ze tam mas aj zabery hore kopcom! farby aj zabery pekne. ze nejazdis agresivne mi vobec nevadi, video moze byt pekne aj bez toho.
Nihil, fajne videjka, aj ked z toho podhladu sa to zda že ideš pomaly, ale myslim že kamera trochu skresluje.
rad by som zašiel s tebu na pojazd a porovnal skills, ale myslim že som rovnako na tvojej urovni, tiež si to tak nepuštam, proste rešpekt.
Neviem sa posunut do dalsieho levelu, a to ked pozeram tie videa na nete a čumim na to s akou lahkostou si skacu tie skoky. No dobre sa na to kuka. Snad aj ja sa niekedy tak uvidim ).
Kamera dost skresluje podla mna. Ked sa tak spatne pozeram na video to naozaj vyzera ako zopar sutrov a relativne v pohode trailik. Nic narocne. Ako Kidak pisal, ked ide partia to tempo je urcite ine ako ked jazdi clovek sam v neznamom prostredi.
A hlavne aj ak by sa nedajboze nieco stalo, su tam ostatni ktori pomozu. Ked jazdi clovek sam musi sa spolahnut len sam na seba a poistku ktoru som nemal. Cize ja jazdim tak s rozumom by som to nazval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=vf8XOtTyUMs&feature=g-vrec
teoria jazdy je jedna vec ale automatizovat si ju ,uz druha ,este stale si musim pripominat co by som mal robit ,ked "pud sebazachovy" chce brzdit atd. aj tam kde je to to najhorsie co mozem spravit...
nihil, mna rusia tie "efekty" ked srihas z jedneho zaberu do druheho. vyber hudby vobec nerozumiem. a mohlo by to byt aspon o minutu kratsie. ocenujem, ze tam mas aj zabery hore kopcom! farby aj zabery pekne. ze nejazdis agresivne mi vobec nevadi, video moze byt pekne aj bez toho.
Ak pojdete dajte mi vediet, pojdem s vama
rozmýšlam už dlhšie zajazdiť na Rychlebkách,dá sa to tam pojazdiť za jeden deň ?
rad by som zašiel s tebu na pojazd a porovnal skills, ale myslim že som rovnako na tvojej urovni, tiež si to tak nepuštam, proste rešpekt.
Neviem sa posunut do dalsieho levelu, a to ked pozeram tie videa na nete a čumim na to s akou lahkostou si skacu tie skoky. No dobre sa na to kuka. Snad aj ja sa niekedy tak uvidim
A hlavne aj ak by sa nedajboze nieco stalo, su tam ostatni ktori pomozu. Ked jazdi clovek sam musi sa spolahnut len sam na seba a poistku ktoru som nemal. Cize ja jazdim tak s rozumom by som to nazval
kludne sa pridaj niekedy..