Ja som len povedal ze sa mi paci ze je aj sponzorovane, reklamne video v ktorom je pouzity bike nie v top osadeni. Konecne aj taka znacka ako rocky mountain sa rozhodla ze urobme reklamu s bikom, ktory si moze dovolit aj bezny clovek. A ukazuje ze taketo jazednie je o vyjazdeni a skusenostiach, nie o tom, ci mate najvyssiu Foxu s fit patronou a kashimou, pripadne XTRkove radenie. Samozrejme taketo video sa v amaterskych podmienkach neda natocit, tak to nemozeme porovnavat. Keby to niekto chcel natocit tak bude viac rozmiestnovat kamery a strihat nez jazdit. A mam rad aj amaterske videa lebo su zo slovenskeho prostredia. To ze on jazdi v Kanade mi moze byt prd platne ked sa tam nikdy nedostanem, no ak by som chcel sadnem na vlak a idem sa povozit do vihorlatu. Samozrejme ze sa profi videa lepsie pozeraju. Konkretne zopar sponzorovanych od Vaude je vybornych.
to jankosta:
nechcel som uz to komentovat, ale mi to nede lebo pekne si to napisal hlavne ten prd s tou Kanadou..presne tak..ja tiez pozeram videa,lebo moj Jakub nic nerobi (ked sa nemozme vozit ) len hlada a pozera a rozpliva sa nad super videjkami..ale co s toho ked sa tam ja obycajny clovek so slovenskym prijmom asi nikdy nedostanem a preto ked pozeram tak len slinky mi tecu a zbytocne
Super video aj super vyber hudby k tomu.
Opat Rocky mountain a dokonca Instinct. Celkom by sa mi pozdavalo cez leto nieco take v Tatrach. Vy co ste spod Tatier, dala by sa nejaka tak viac dnova tura v horach spravit? Lebo tu v okoli TN je to celkom nuda len luky.
Pod stromom bude GoPro Hero Black 3+ tak budú nejake videá .
Teraz mam precekovane vsetky videa lebo antibiotika uz 2 krat za mesiac .
V poslednom case je tu stale viac videii od ludi zo slovenska, ktore su viac ako podarene. A nevyzeraju, zeby boli sponzorovane.
pao, pol, vasko32... Urcite som na niekoho zabudol.
Inak mna velmi nedrazdi, ze jazdia na krasnych miestach v kanade v cile a kde ja viem este. Pekne mame aj na slovensku a v europe sa uz da najst skoro vsetko. Ani tie najdrahsie bicykle ma az tak nedrazdia, uz teraz mam lepsi bicykel ako potrebujem a bez karbonu na xtr prezijem.
Co ma ale vazne sere je, ako uzasne jazdia!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=VT4RmVJ8pBo&t=0
nechcel som uz to komentovat, ale mi to nede
Velmi vydarene video! Dakujem za link
Taketo bikovanie sa mi dost paci
youtube.com/watch?v=uVPF7Dqb2sw&t=0
Super video aj super vyber hudby k tomu.
Opat Rocky mountain a dokonca Instinct. Celkom by sa mi pozdavalo cez leto nieco take v Tatrach. Vy co ste spod Tatier, dala by sa nejaka tak viac dnova tura v horach spravit? Lebo tu v okoli TN je to celkom nuda len luky.
Pod stromom bude GoPro Hero Black 3+ tak budú nejake videá
Teraz mam precekovane vsetky videa lebo antibiotika uz 2 krat za mesiac
Toto si uprav kým ťa niekto nezačne poučovať
Keby si napísal niečo z dolňákov nepoviem ale TN?
pao, pol, vasko32... Urcite som na niekoho zabudol.
Inak mna velmi nedrazdi, ze jazdia na krasnych miestach v kanade v cile a kde ja viem este. Pekne mame aj na slovensku a v europe sa uz da najst skoro vsetko. Ani tie najdrahsie bicykle ma az tak nedrazdia, uz teraz mam lepsi bicykel ako potrebujem a bez karbonu na xtr prezijem.
Co ma ale vazne sere je, ako uzasne jazdia!
youtube.com/watch?v=aFpnYW_cQuE&t=0
youtube.com/watch?v=YQRsRoHO9zk&t=0
vimeo.com/80157861
vimeo.com/78571244
vimeo.com/77769348
paradne videjko