bobris ano tam už sa opravovalo vo veľkom. No neviem ci si na živo to tam videl ale tam keď raz zastaviť na tom kopci už len peso dole. Tam asi drbol každý
už tu bolo jedno video, neviem či s rovnakým jazdcom čo takto zišiel celú trať a obdivhodné že aj po skokoch na zadné...obdivujem skill niektorých bikerov, sám som rád keď prejdem na zadnom 5 metrov toto by som fakt chcel vedieť
tak dnes som bol aj napriek pocasiu vyskusat novu cast trailu biely kriz.
musim povedat ze je to velmi vydareny trail, sice niektore dropy a skoky vyzeraju stasidelne ale tak vacsinu som dal
zatial asi najlepsi trail pre mna siroko daleko tuto co som jazdil
super je aj zvaznica ktora vas zase zavedie spat na zaciatok
nebyt toho blata a komarov tak super pojazdenicko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RS1, este ze som vedel ze tam je ten kopec a posral som to tam
CTM ENDURO RS1Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
RS2, tu zacalo pre zmenu prsat, a to slapanie do toho kopceka ma uplne zabilo
CTM ENDURO RS2Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
RS3 Bahno jak svina, kto sa nevydrbal na konci neni endurista
CTM ENDURO RS3Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
RS4 tak tu kto to zisiel tak je borec
CTM ENDURO RS4Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
RS5funny enduro v bikeparku kalnica
CTM ENDURO RS5Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down [/quot
ti chalani na prvej RS pri tej skale uz riesili defekt?, to dlho nevydrzala technika po 300m
a RS4 nosenie dole kopcom novy styl endura
KalnicaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.facebook.com/nathan.s.howard.1/posts/10157050708585613
l Mirosos na Bikefest-e Kálnica 2016 lOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.facebook.com/220772774665920/videos/1032136533529536/
musim povedat ze je to velmi vydareny trail, sice niektore dropy a skoky vyzeraju stasidelne ale tak vacsinu som dal
zatial asi najlepsi trail pre mna siroko daleko tuto co som jazdil
super je aj zvaznica ktora vas zase zavedie spat na zaciatok
nebyt toho blata a komarov tak super pojazdenicko
dropik
TRAIL BK DROPOtvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
cely trail
TRAIL BIELY KRIZ NOVA VETVAOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
SPDH 2016 - Malá Lučivná - TréningOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
lokalne malofatranske diamantove traily