Vcera, v nedelu som tocil. Les, rockgarden bol vlhky, ale stopa bola celkom stabilna. Pocasie uz lepsie nebude, tak som to musel aspon takto dat. DHcky sa netreba bat, tazke prvky sa daju obijst. IMHO Prvy kicker na luke je narocnejsi od toho najvacsieho gapu, aj ked je o meter kratsi. Kope divoko do vysky, treba to aj tahat trosku, hlavne ak ide clovek z rockgardenu. Velky Gap je obycajna prijemna dvojka, staci ist 40km/h a netreba nic vo vzduchu.
Co je zial horsie, v nedelu uz boli na FR porozbijane posledne 4 drevene skoky, pravdepodobne daki horari alebo chatari. Takze to nebolo jazditelne pre mna a hlavne som to nemohol natocit, pouzijem video z pred dvoch tyzdnov. Neodjazdil som to podla svojich predstav, ale domaci to uz asi nestihnu opravit v tejto sezone, tak aspon nieco dam do sveta.
som im pisal na fejs ,ale az teraz ,bo vcera sme jazdili do vecera v PL,lavice boli dolu uz v sobotu a v priebehu dna sa zlomil aj zaverecny mostik cez jarok ,ked niekto slabsie skoci ten kamen tak dopada rovno nan ...videli sme jedneho co siel za nami ,ale stavali nove zakoncenie FR pre buduci tyzden ...
Ono väčšina ľudí keď niekde vidí "carbon", hneď si to spojí s nižšou hmotnosťou a vyššou cenou. U mňa je to tak že to beriem proste len ako materiál s inými mechanickými vlastnosťami ako pôvodný komponent, nižšia hmotnosť by mohla byť v niektorých prípadoch príjemný benefit, no určite nie za cenu nižšej životnosti. Čo sa však týka druhého prípadu, čiže ceny..tak keď dakde vidím "carbon" tak automaticky očakávam tú vyššiu cenu A u mňa žial rozhoduje hlavne pomer nie hmotnosť/cena..ale kvalita/cena Takže karbón nehrozí
dobre karbon kolesa hlavne pri 29" maju urcite zmysel, ako pisal aj bobris, ale to je uz na bikerovej penazenke, aby si spravil tu kalkulaciu pre svoje potreby na EWS sa karbonu hlavne na kamenistych lokalitach vyhybaju hlavne z dovodu, ze s preliacenym hlinikom vedia jazdit dalej, ale roztaty karbon rafik uz potrebuje vymenu kolesa a za to je penalizacia (ak si dobre spominam). U nas v mnohych pripadoch ten rafik v Carbonfactory zrejme budu vediet opravit. Zadarmo to samozrejme nebude a tiez dost mozne ze inkrminovany vyjazd sa zmeni na vychadzku a tlacenie biku domov. No a otazka kto jazdi tereny ako EWS a take bomby. Ja urcite nie..ale na karbon kolesa tiez urcite peniaze davat nebudem, to si radsej zaplatim nejaku bikovacku v peknej destinacii.
Auč
Ono toto môže byť dosť nebezpečné, nieje to tak dávno čo mi spod kolesa na asfaltke vyletel kamienok čo vydával zvuk ako odrazená guľka vo westerne a následný úder kamienku do neďalekého plota bola riadna šlupka
Tuna ten kameň zas nenabral až takú rýchlosť, ale zato to bol riadny meteorit
Ako vyzera najskakavejsia trat v bikeparku Jasenska? Checkuj FR FLOW. Skoky inak nie su velke, nie je potrebna ani velka rychlost, daju sa obskakaj aj na pevnom bicykli, od trailu az po dh
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co je zial horsie, v nedelu uz boli na FR porozbijane posledne 4 drevene skoky, pravdepodobne daki horari alebo chatari. Takze to nebolo jazditelne pre mna a hlavne som to nemohol natocit, pouzijem video z pred dvoch tyzdnov. Neodjazdil som to podla svojich predstav, ale domaci to uz asi nestihnu opravit v tejto sezone, tak aspon nieco dam do sveta.
nejake nazory z plena
Tu sice len 30mm, cele kolsa cca 1810g - http://www.rideformula.com/products/mtb-wheels/linea3/#tab2
https://www.instagram.com/p/BZx7ee-npfm/?taken-by=smsimonemartinelli
Ono toto môže byť dosť nebezpečné, nieje to tak dávno čo mi spod kolesa na asfaltke vyletel kamienok čo vydával zvuk ako odrazená guľka vo westerne
Tuna ten kameň zas nenabral až takú rýchlosť, ale zato to bol riadny meteorit
Casey <3