boha riadna nakladacka aj edit. V jednej z mojich prehliadok som povedal. Jazdit ebike je ako trtkat tucnu zenu. Je to parada, pokym ta pri tom neprichytia kamarati.
Tri roky dozadu som si na bikefeste pozical prvy ebike, lebo nic ine uz neostalo. Prve pocity boli, WTF celkom to ide.
Dva roky som si uz pozical uz 2ks a posledny rocnik 3ks z 5tich. A to uz som s nimi skakal aj dropoval aj isiel DHcku. Da sa to na zvyknut, vahu daju urcite este dole.
Hej, hej ide mu to paradne, to bude urcite tym chybajucim fun factorom e-bajku.
Ja zatial nemozem potvrdit. Netrtkal som tucnu ani nejazdil e-bike, ale keby som mal tu moznost, tak si vyskusam (radsej bike ako zenu), zo zvedavosti o com su vsetky tie hejty.
Ved starsie dh bajky vazili podobne a co vsetko na nich stvarali.
Pilgrimove videá som mal vždy rád, no priznám sa že som bol dosť sklamaný keď nedávno prešiel z NS bikes a jeho novým sponzorom sa stal práve Haibike. Hneď mi to bolo divné. Potom začal jazdiť elektriky a že mu ich neposlali najmenej Ku podivu sa to na jeho jazde a videách nejako mioc neprejavilo. Ostatne ako aj vysvetlil tak E-bike mu natáčanie jeho videjí veľmi ulahčuje. Hlavne čo sa týka cesty hore na trail alebo keď nejakú lajnu treba sfúknuť na viac krát. Má to taký "pojazdný vlek". V bikeparkoch sa snáď tiež nesmejú ľuďom čo sa vyvezú hore na trail vlekom namiesto toho aby hore vyšlapali alebo vytlačili. Takže jeho videá sledujem rád tak ako predtým, len som mal radšej NS bikes ako Haibike a E-bajky sa mi strašne hnusia čo sa týka dizajnovej a estetickej stránky. Sú to také obludy. Čo sa týka tučných žien a Ebajkov, úplne súhlasím s Body-m.
tak ale pravdu ma ten peto, treba zastat dalej ,alebo zmenit lajnu lebo tu jeho skratis o svoju dlzku s bajkom...alebo sa naopak on drzi moc za tebou a ty ked dobrzdis na takom mieste ,on uz nestiha alebo aj nemoze zmenit lajnu...
Niečo za velkou mlákou toto je moj bikerský sen , ale ešte mi chýba veľa lokalít aj u nás a veľa pekných trailov oveľa bližšie, ale vyzerá to tom fascinujúco
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
boha riadna nakladacka aj edit. V jednej z mojich prehliadok som povedal. Jazdit ebike je ako trtkat tucnu zenu. Je to parada, pokym ta pri tom neprichytia kamarati.
Tri roky dozadu som si na bikefeste pozical prvy ebike, lebo nic ine uz neostalo. Prve pocity boli, WTF celkom to ide.
Dva roky som si uz pozical uz 2ks a posledny rocnik 3ks z 5tich. A to uz som s nimi skakal aj dropoval aj isiel DHcku. Da sa to na zvyknut, vahu daju urcite este dole.
Ja zatial nemozem potvrdit. Netrtkal som tucnu ani nejazdil e-bike, ale keby som mal tu moznost, tak si vyskusam (radsej bike ako zenu), zo zvedavosti o com su vsetky tie hejty.
Ved starsie dh bajky vazili podobne a co vsetko na nich stvarali.
bolo dosť veterno a nemám tam externý mikrofón
astro neviem asi nie. Peto tam uz raz padol a ja som padol na nocnej jazde o sto metrov dalej raz.
Ja som uz tiez podobne napalil do kamosa predo mnou a brat raz do mna.
Týpek by si zaslúžil väčšiu sledovanosť.
Proste prefektne