rasfo no...chcel som len vyskusat ake settings treba nastavit na kamere hlavne teda FOV a ako orientovat gimbal na mounte, lebo v prvom pokuse sa mi dostala pitch hlava do zaberu....zistit ako sa mi s tym bazmegom bude jazdit a ako sa to bude spravat v terene na nerovnostiach. mam klasicky chest mount a batoh, kde hrudny popruh je mozne vo vertikalnej rovine nastavovat v dlzke cca 15cm. tak som nim este prefixoval i mount a "hompálanie" kamery aj s gimbalom sa vyrazne zredukovalo.
reakcne casy gimbalu myslim menit netreba. video sa javi ako stabilizovane az na par momentov, kde som zavadil kamerou o hrud - ked pri zjazde siel zadok daleko za sedlo.
footage vznikla okolo 17tej hodiny a v lese uz bolo menej svetla a hero5 s tym ma obrovsky problem a ked sa spoji i jeho velka komprimacia - teda vystupne video, potom to vypadá takto....najradsej by som sa dostal k nejakej utilite, kde by som si mohol nastavit sam uroven kompresie a kludne zatial aj ozelel 4k lebo dynamicky obsah videa jasne ukazuje slabiny hero 5.
ja nechcem streamovat video
Načo to je dobré? Malo by to byť v nejakom rozsahu, či len taká zaujímavosť? Nechcelo sa mi pozerať celé to video a čo som prešťukal, tak to nespomínali.
Možno je to zaujimavé číslo v relativite so STACKom, ale samotné číslo nič nehovorí. Každá vidlica má jednak inú výšku ATC a každý predsa má rád výšku riadítok inak. Niekto ich dokonca posúva hore-dole kvôli typu terénu, ktorý ide jazdiť. XC dole, DH hore.
Ale aj tak, celkom sranda, nikdy by mi nenapadlo vôbec merať túto výšku. A je to fakt výška po spodok rajd? Nie vrch? Lebo veď rukami chytáš vrch...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
reakcne casy gimbalu myslim menit netreba. video sa javi ako stabilizovane az na par momentov, kde som zavadil kamerou o hrud - ked pri zjazde siel zadok daleko za sedlo.
footage vznikla okolo 17tej hodiny a v lese uz bolo menej svetla a hero5 s tym ma obrovsky problem a ked sa spoji i jeho velka komprimacia - teda vystupne video, potom to vypadá takto....najradsej by som sa dostal k nejakej utilite, kde by som si mohol nastavit sam uroven kompresie a kludne zatial aj ozelel 4k lebo dynamicky obsah videa jasne ukazuje slabiny hero 5.
ja nechcem streamovat video
video k novemu Propain Hugene - bike vyzera nadejne
Ak nefuka vietor, tak do tych velkych mozes ist rovnakou rychlostou ako do malych. Kope to do vysky dost.
ako hovoris sefe... idem nato. ked nezafuka dam.to:)
Predjazdec MtbikerMartin.
A zas v tom videu 90% jazdcov malo pod 180cm
Ale aj tak, celkom sranda, nikdy by mi nenapadlo vôbec merať túto výšku. A je to fakt výška po spodok rajd? Nie vrch? Lebo veď rukami chytáš vrch...
A celkom zaujimavá story o Fabienovi Barellovi:
https://www.vitalmtb.com/forums/The-Hub,2/Bar-Height,7065