Ja by som to ale az tak neporovnaval, iny jazdec, iny styl, iny trail. JKW jazdi cisto, vyzera akoby to mal vypocitane na milimeter presne. Typek z Vitalu ma taky drevorubacsky styl. Kazdopadne pre vacsinu z nas to je next level. Mne sa dobre pozera na oboch.
Este dodam starsie video od Bryna Atkinsona, ked uz sme pri tych 29"
Dnes hotovy failday. Okrem ineho som mal pauznuty zaznam na Strave. Po chvilke *****ngu som si ale uvedomil hlavny dovod preco chodim bikom do lesa Srat cisla! Hlavny je dobry pocit
Možno to tu na fóre už niekto ukazoval ak áno tak sry. Pánka občas vidím behávať z okna bytu ako si trénuje na tartane a nie 20-30min ale aj hodinku a viac klobúk dole pánko sa veru v dôchodku nenudí
S týmto pánom som už pár krát spolu žiletkoval. Náhodou sa ku mne vždy pridal a potiahli sme sa smerom do Popradu. Keď sme vchádzali do prvej svetelnej križovatky v smere od Svitu do PP (pri Tescu), mali sme červenú. Samozrejme kopec aut, červená, tak som zastal , myslím ako každý normálny človek. Pánko spoza mňa len zakričal, že načo stojím, obehol ma za hlasného trúbenia niekoľkých (!!!!!) aut (samozrejme že niektoré museli dupnúť na brzdy ) sa pomedzi ne len tak tak predral a pokračoval vo svojej jazde. Vtedy som mu v duchu "poďakoval" za skvelé reprezentovanie cyklistov medzi vodičmi .
Práve preto som sa pýtal, lebo ak by to bolo točené odtiaľ a vyzeralo to tak ako na tvojom videu tak by to bol v pohode záber, len sa mi to nejako nezdalo. Ja som zvyknutý točiť z bočnej strany prilby, no nakoľko má táto prilba tú MIPS technológiu asi by to nerobilo dobrotu. Obávam sa že by to napr. pri dropoch sťahovalo vrchnú časť mierne do strany. Našťastie je tu pod šiltom miesta habafuk, tak to asi šupnem tiež tam. Ten bell držiak bude dobrý na upevnenie svetla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som to ale az tak neporovnaval, iny jazdec, iny styl, iny trail. JKW jazdi cisto, vyzera akoby to mal vypocitane na milimeter presne. Typek z Vitalu ma taky drevorubacsky styl. Kazdopadne pre vacsinu z nas to je next level. Mne sa dobre pozera na oboch.
Este dodam starsie video od Bryna Atkinsona, ked uz sme pri tych 29"
Toto je povinnost! Skvele video a nielen o jazdeni, tych 20minut si snad najde kazdy
zdroj
Na stvrty pokus to mozno bude aj zo psom.
S týmto pánom som už pár krát spolu žiletkoval. Náhodou sa ku mne vždy pridal a potiahli sme sa smerom do Popradu. Keď sme vchádzali do prvej svetelnej križovatky v smere od Svitu do PP (pri Tescu), mali sme červenú. Samozrejme kopec aut, červená, tak som zastal , myslím ako každý normálny človek. Pánko spoza mňa len zakričal, že načo stojím, obehol ma za hlasného trúbenia niekoľkých (!!!!!) aut (samozrejme že niektoré museli dupnúť na brzdy ) sa pomedzi ne len tak tak predral a pokračoval vo svojej jazde. Vtedy som mu v duchu "poďakoval"
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1702463183176580&id=348752135214365
Europske lokality na EWS tento rok nazaj pradane.