mne chýba trošku zmysel takéhoto videa...skill ako on nemá takmer nikto a ak to má byť reklama na výdrž toho biku, tak to nepovie tiež takmer nič hlavne keď si pozriem web Mongoose, kde sú samé kvázi Tesco biky...
zmysel je taky, ze viacej riesime bicykel a komponenty, namiesto svojho skillu. Pritom zabava z jazdenia v.prvomrade zavysi od nas samotnych. Zistujem.cim viac sa posuvam.dopredu technikou tym viac sa dokazem.na bicykli zabavit a viacej si uzit trail.
Pekné na toto sa chystám budúci rok, boli sme tam nedávno no obchádzali sme to, nejak som si netrúfol . Snáď sa budúci rok lepšie rozjazdím, tento rok som po páde podobné veci radšej neskúšal
Chlapi bez urážky ale každý sem dáva videá ako strašne skáčete a rútite sa lesom ale ako šlapete hore nikto. Hádam sa hambíte za to že vás tam vyvezie auto? Dajte ma do obrazu.
Kopce slapem a v bikeparku sa vozim lanovkou. No staci 10-12 jazd a som vyzmykany ako z dobreho pojazdu. Kto neveri kuk ( nemam tam vsetko ) https://www.strava.com/athletes/19161076
V tej Jasenskej si najdu svoje aj zaciatocnici? lebo vyzera to tam zeby som si aj tam cosi pojazdil. Alebo je to narocne? Ja si este do tych vacsich dropov alebo gapovych skokov netrufam. Je ram teda aj dost lavic a mensich dropov? Marinada vidim ze mas.zivotov ako macka druhy by mal.mozno klucnu na.padrt alebon treba aj padat vediet:)
No je to o vela veciach a v neposlednom rade aj o strave. Co sa parku tyka tak minuly rok som tam zacal jazdit a neskakal som skoro nic. Je to fakt tak dobre spravene ze si zajazdi kazdy a dobre sa posuvaju hranice po troske. Druhy silny faktor je partia lebo sam by som sa tolko nehecol.
Chlapi bez urážky ale každý sem dáva videá ako strašne skáčete a rútite sa lesom ale ako šlapete hore nikto. Hádam sa hambíte za to že vás tam vyvezie auto? Dajte ma do obrazu.
Treba čeknúť moje videá, vždy si to musím najprv odmakať hore aby mohol prísť ten slastný pocit zjazdu
a čo je zaujímavé na tom, že 2/3 videa šlapeš hore po zvažnici a potom sa pustíš dole po zvažnici... tie videá majú 10min a ja som ich pozrel asi za 20 sekúnd čo som to preklikal, lebo tam v podstate nebolo nič zaujímavé
V tej Jasenskej si najdu svoje aj zaciatocnici? lebo vyzera to tam zeby som si aj tam cosi pojazdil. Alebo je to narocne? Ja si este do tych vacsich dropov alebo gapovych skokov netrufam. Je ram teda aj dost lavic a mensich dropov? Marinada vidim ze mas.zivotov ako macka druhy by mal.mozno klucnu na.padrt alebon treba aj padat vediet:)
Jasenska je sympacticky bikepark, vhodny aj pre zaciatocnikov. Vsetky narocne useky maju chicken line. Aj moja zena si svojim tempom zide vsetko vratane ciernych. Ak ta lakaju skoky, FR line je idealna na ucenia sa. Su technicke, ale rozmerovo male, skacu sa v malych rychlostiach, takze tam nie je az take velke riziko rozsekania sa. Idealne tam byt s niekym, co to ma naskakane, a roztiahne ta na kazdy skok, takto tam das takmer vsetko.
a čo je zaujímavé na tom, že 2/3 videa šlapeš hore po zvažnici a potom sa pustíš dole po zvažnici... tie videá majú 10min a ja som ich pozrel asi za 20 sekúnd čo som to preklikal, lebo tam v podstate nebolo nič zaujímavé
Videá sú tvorené v prvom rade pre bajkerov, ktorí tú trasu predtým nikdy neišli, aby mali predstavu o tom aká je obťiažna prípadne či by sa im páčila.
Rob co ta bavi. Kludne aj hodinove videa a ci sa to niekomu paci alebo nie je uz jeho vec. Niekomu to mozno pomoze a kto chce to preklika alebo nepusti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pinkbike.com/news/commencals-emmett-hancock-closing-down-the-season.html
Treba čeknúť moje videá, vždy si to musím najprv odmakať hore aby mohol prísť ten slastný pocit zjazdu
Jasenska je sympacticky bikepark, vhodny aj pre zaciatocnikov. Vsetky narocne useky maju chicken line. Aj moja zena si svojim tempom zide vsetko vratane ciernych. Ak ta lakaju skoky, FR line je idealna na ucenia sa. Su technicke, ale rozmerovo male, skacu sa v malych rychlostiach, takze tam nie je az take velke riziko rozsekania sa. Idealne tam byt s niekym, co to ma naskakane, a roztiahne ta na kazdy skok, takto tam das takmer vsetko.
Videá sú tvorené v prvom rade pre bajkerov, ktorí tú trasu predtým nikdy neišli, aby mali predstavu o tom aká je obťiažna prípadne či by sa im páčila.