svacoma
Tie Slanské si daj ako prioritu c. 1 ak tam budeš. katko jazdí s to opačne resp zides do Švajčiarska ale ak máš odvoz dá sa to potiahnuť k Lago Giacommo a cez Trelu alebo Alpisellu do Livigna. Tvoj opis a prstom na.mape je asi 5x ľahšie ako.realita:)
joooj mne nemusis hovorit ake to tam je... ja to tam mam pojazdene niekolkokrat od Cancana ide zvaznica do Bocchetty, potom tym pravym modrym dolu na Umbrail, hore vynos a ten trail ide do Val Mory...bol som tam uz v 2005-tom ale pre niekoho to moze byt nadludsky vykon
pre predstavu som to nakreslil tak nahrubo v TF....70 km a cca 3000 výškových...to je na Alpy štandard, ten výnos je náročný isto, ale tak na celodňovke sa niet kam ponáhľať...taký Lukáš by to zmlsol ako malinu aj s 1000 fotkami...samozrejme môžeš ísť aj autom, obetuj € na tunel, auto nechaj v St. Marii, vyšliapni si Umbrail pass, vynes hore a potom už sa len vezieš...žiadna veda...
hore a už si takmer tam ...
my to chodievame z Livigna cez Trelu a naspät cez Alpisellu,
ste ma navnadili, už som to nebol tak 4 roky asi,
ale žial zdá sa, že tento rok si asi moc nepocestujeme
aaale čo, do Reichu sa dostaneš za chvíľu...Švajčiari to hádam tiež otvoria a je vybavené...ubytko v Nauders za pár šupiek a môžeš jazdiť ľudia akosi rýchlo zabudli, že aj pred lanovkami a éčkami sa jazdilo po kopcoch
Dik za info 3000 výškových v takom teréne nedám a už podľa grafu vidím že Umbrail by nebolo pre mňa jedine tlačenie resp nosenie. Naviac som vo veku kde už chcem z výletu byť príjemné unavený a nie sedieť na zemi v kŕčoch a čakať kým prestanú. takže buď to otočím ako hovoríš zo St. Márii alebo budem mat zabezpečenú logistiku a dám to az od priesmyku Umbrail. Ale sámemu sa mi do toho nechce. Predpokladám ale že si až hore na vrchu nebol len okolo takže reálnu skúsenosť s vrchom a zjazdom z hory Umbrail nemáš. Ja som mal v pláne livigno len cestou zo Soldy sme sa zastavili v Nauders resp v reschen see a manželka mala jasno:)
vyzerá to tiež na destináciu Family a AMEN friendly Area:) ale tiež myslím že až budúci rok.
hmm veru nebol... ale keď vidím, že pri pohľade na kopec ťa hneď bolia nožičky a už si starý, tak je každá rada drahá... vždy som mal za to že to all mountain znamená jazdenie po celom kopci, ale zrejme to už je len lanovka, éčko či vývoz autom...no nič...musím sa dovzdelať
Píšem si kto nedá 3000 výškových nejazdi All mountain:) týmto sa zaradujes k Ľubovi a Lukášovi ktorí mi zase dali najavo keď nevieš nosiť ,pozor nie tlačiť ale nosiť nad 30min niesom All mountain:) Ja si myslím že odhadnúť svoje schopnosti mi zachránilo niekoľko úrazov a vždy som sa vrátil domov. Nechcel by som v únave niekde v zjazde spraviť chybu aby som sa rozsekal. Obdivujem borcov ako ty ale ostávam pri mojich kriteriach do 2k výškových a 30min nosenia a lanovky v priebehu sezóny považujem za príjemné spestrenie naviac si takto zlepšujem techniku a je čas aj na rodinu a myslím časom budem aj ty praktizovať keď syn vyrastie. Moje kritérium Kto nevie 5 základných trikov na biku tiež by si nemal hovoriť že jazdí All mountain:)
tak to mi odľahlo, že aj oni to tak vidia...ja all mountain nejazdím a enduro už vôbec nie...v mojom ponímaní je cyklistika o fyzickej kondícii, či už hore alebo dolu kopcom...čím si viac fit, tým ľahšie sa ti bude jazdiť...inak najlepší čas na Strave v tom výnose na Umbrail je 45 min., tak neviem, či o tom chceš ešte uvažovať https://www.strava.com/segments/5034226
Endo este neviem takže niesom real Allmountai biker:). Každopádne tie ostatné mi zmenili úplne iný pohľad na trail. Ak sa chcete zlepšiť a ešte viac vychutnať jazdu odporúčam aspoň toto vedieť. katko dal som si Sidorovo, Krakovu holu aby som vedel:) Zanadavam a budem znechutený ale keď si
už hore tak tá to prejde:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie Slanské si daj ako prioritu c. 1 ak tam budeš.
katko jazdí s to opačne resp zides do Švajčiarska ale ak máš odvoz dá sa to potiahnuť k Lago Giacommo a cez Trelu alebo Alpisellu do Livigna. Tvoj opis a prstom na.mape je asi 5x ľahšie ako.realita:)
my to chodievame z Livigna cez Trelu a naspät cez Alpisellu,
ste ma navnadili, už som to nebol tak 4 roky asi,
ale žial zdá sa, že tento rok si asi moc nepocestujeme
vyzerá to tiež na destináciu Family a AMEN friendly Area:) ale tiež myslím že až budúci rok.
už hore tak tá to prejde:)