Tak sme sa dnes hrali na kameramanov, fotografov a hercov.
Nerobte to keď bajkujete!!!
Natáčali sme ten singlík, o ktorom sme sa tu bavili s dijckom. Je to úplne amatérske s foťákom točené.
Skončilo sa to jedným mojím qôli fotke prehnaným hopsom a pristál som na koleno. Tak som zvedavý ako to bude ráno vyzerať. A tá fotka sa navyše ani nepodarila.
Opakujem. Najprv skúste byť hercami niekde inde, až neskôr na bajku.
Príjemné nekvalitné malinké pozeranie prajem.
sakra piso nemozes to hodit aj niekde inde,nemozem to stiahnut z NL pls...
co ty z NL, ale ani ja z pp.
Písal som akurát na support, že čo to je.
Tam mal odkazaj roman, tak som to použil. Ja sa v tom tak nevyznám, keď viete niekto o niečom lepšom napíšte mi, že to tam fuknem.
sakra piso nemozes to hodit aj niekde inde,nemozem to stiahnut z NL pls...
Tam mal odkazaj roman, tak som to použil. Ja sa v tom tak nevyznám, keď viete niekto o niečom lepšom napíšte mi, že to tam fuknem.
najlepsie je to dychcanie - predpokladam kameramanove a inac mas dost nebezpecny styl vzhladom na svoju (muzsku) "vybavu", ale ved ty uz tusim dieta mas, ze.
2dijck a warzone: ono to je strmé jak sviňa, len na kamerke to tak nevidno. a dnes som mal prúserový deň. Ako je tá drška na úvod, tak tam som ešte nikdaj neľahol. A tú zákrutku sem tam prechádzam tak, že postavím na predné a zadné hodím do strany. Aj dnes som xcel, ale nevydalo. Neviem ako sa jazdí na fulle, ale myslím, že na tom natáčanom úseku sa ani s tými vašíma bajkami moc rýchlo nedá ísť. Už sa teším, keď vás tam uvidím. Ale zbytok trasy je už oveľa pohodovejší.
2paliG: Dakedy som na takých úsekoch dával sedadlo nižšie, ale voľáky som už lenivý. Resp. už som si dávno nenabil kuliská. A ten dych sa páči aj mne.
pisosip jasne,chapem kamera dost skresluje uz to bolo vo viacerych videach,vyskusame na rok,cely sa na to trasiem kazdopadne tiez mi napadlo coze si si aspon nesundal trochen sedlovku,na lenivost sa doplaca,xixi...
nice, typek v xc prilbe ma odvahu, ze v nej dal ten dropik:)
dnes som zazil presny opak-francuzky hovoriacich typkov na FR traili s XC fulmi(Trance a pod.) v intergalach,chranicoch...a ja v mojej XC prilbe som skakal mensie dropy,tiez na mna divne kukali
dnes som zazil presny opak-francuzky hovoriacich typkov na FR traili s XC fulmi(Trance a pod.) v intergalach,chranicoch...a ja v mojej XC prilbe som skakal mensie dropy,tiez na mna divne kukali
Ono to nieje az tak v biku, ak je bikepark dobre postaveny tak na trance ho das:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bb.nsmb.com/showthread.php?t=103021
Need more!!
Nerobte to keď bajkujete!!!
Natáčali sme ten singlík, o ktorom sme sa tu bavili s dijckom. Je to úplne amatérske s foťákom točené.
http://www.ulozisko.sk/15604-baba.avi.html
edit: skúste radšej túto adresu: http://zdielanie.sk/hNjJU4K-z4QMJn7NkINgfg/baba.avi
Skončilo sa to jedným mojím qôli fotke prehnaným hopsom a pristál som na koleno. Tak som zvedavý ako to bude ráno vyzerať. A tá fotka sa navyše ani nepodarila.
Opakujem. Najprv skúste byť hercami niekde inde, až neskôr na bajku.
Príjemné nekvalitné malinké pozeranie prajem.
http://www.youtube.com/watch?v=RysxLL31Uvo&NR=1
Nevidim tam nic co by sa nedalo ist na XCcku, najlepsie na tom bolo ako makal do kopca: ))
to by prezil aj moj sid
mne to aj odtial stiahlo, skus to dat na www.sendspace.com
Inak k videu, treba menej pouzivat brzdy, a hned to pojde lepsie
http://zdielanie.sk/hNjJU4K-z4QMJn7NkINgfg/baba.avi
2paliG: Dakedy som na takých úsekoch dával sedadlo nižšie, ale voľáky som už lenivý. Resp. už som si dávno nenabil kuliská. A ten dych sa páči aj mne.
P:S: a kolienko bolí fajne.
http://www.youtube.com/watch?v=Cd5oanO8Vs8
respekt
btw dijck: to by som ti spravil aj ja, keby ze mam takeho fullika ako mal ten chlapik
Ono to nieje az tak v biku, ak je bikepark dobre postaveny tak na trance ho das:)